Hirdetés

2018. július 21., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • TOMO Smart Power Bank (2x 18650 3.7V)

  Sziasztok! Egy 2db 18650-es Li-on cellát fogadó bankot mutatnék be nektek.
  Származási hely Ebay - runhuiwholesale (407), elég ritka darab valamiért, de mint kiderült már fogásra is minőségi darabról van szó. Pl garanciajegy van hozzá mellékelve. Nem mintha érnék vele bármit is, de sokat elmond a milyenségéről.
  Méretei: 13*5*3 cm
  Súly: Elenyésző, inkább a cella fogja kitenni.

  Bármilyen 3.7V-os 18650-es cellát befogad a leírás szerint. Intelligens töltő és egyben Power Bank is. Gyakorlatilag egy cellával is teszi a dolgát, töli a cellát vagy épp kiveszi belőle a kraftot. Található rajta egy 2 és egy 1A-es kimenet, mindez természetesen 5V-on. Mint a lenti videóból kiderül tartja üres járásban az 5.03 - 5.08V-ot. Terhelve 4.87V körül áll meg ami elég jó, ha azt nézem mihez vettem. >> BlackBerry Z10! És hát ő elég háklis a bemeneti feszültségre. 4.7V körül eldobja a töltést és leállít azt teljesen, majd felszólít a gyári töltő használatára. Vicces, de a számítógép USB kimenetét nem szereti, mert az bele bele kóstol ebbe a tartományba. Ellenben a kínai ~1000mA-es bankot szereti.

  Folytatás...

  Kolondrum 3 éve 19

 • Hubsan X4 107C

  Update lent 09.13.

  Elért engem is..., mert munkatársamnak van egy 107L (full alap modell) és kölcsön adta egyetlen körre. Mivel a T-rex 100S-nél megtanult irányítás itt is működött azonnal sikerült egy nagyon jót repülni.

  Mondom megnézzük mit tud, ha nem jó viheti aki akarja. Sokat nézelődtem, hogy honnan rendeljem meg és végül (sajnos) a DX.com -ról jött. Amit érdemes tudni, hogy a Dx egy bolt, tehát nem minősül magánszemélynek, ezért sokkal kisebb értéknél kap VÁM-ot minden ami onnan jön. Ez a kiinduló helyzet, mert ettől függetlenül még nem biztos, hogy VÁMolják. Mint utólag kiderült nekem azért vámolhatták meg, mert a csomagon se érték semmi olyan info amiből bármi kiderül. Gondolom kíváncsiak lettek és a bekért adatok láttán felcsillant a szemük, ez szaftos összeg lesz. Ráadásul nekem 1 hétig nem indult el kínából, mert a China Post nem vette át, amikor érdeklődtem miért nem megy a követési szám, azt írta a bolt, hogy az akkumulátor miatt és újra elküldik Sweden Post-al. Ennek eredménye meg egy rakás címke volt rajta. Kicsit több mint 3 hét volt mire kézhez kaptam. Érdekességként mondanám el, hogy fel is hívtak, hogy ugyan mondjam el mi van a csomagban, mert meg kell nekik jelölni is.

  Folytatás...

  Kolondrum 3 éve 62

 • Szeptember 1

  Ki mit érez a dátum láttán?

  Kolondrum 3 éve 67

 • USB Charger Doctor

  Mutatnék nektek egy pofátlanul olcsó kis okosságot annak kiderítésre mennyi az USB portunk pontos feszültsége és használat közben a rajta folyó áram. [link] ~450huf

  Nem értettem miért dobja el a power bankot (legolcsóbb ebay-es, 1k (2600mAh> ~1100mAh) néha a Z10-em. Rá is dugtam, 4.7V, töltés letiltva. Mint kiderült nem szabad totál bedugni a kábelt (WTF?), mert annyira rossz lesz az érintkezés, hogy nem jön ki a stabil 5V a csatlakozón. Korábban azért töltötte mert a hozzá kapott kábelt használtam ami passzosabb. Az RC helikopter ezzel nem foglalkozott, vánszorogva, de 4.7V-al is feltölti a kis cellát.
  [link]

  Létezik ebből sokkal borsosabb áron OLED kijelzős kivitel ami már méri a fogyasztást is.

  Kolondrum 3 éve 7

 • "Ajánlott"

  Szoktak jönni kedvelt közösségi oldalunkra ajánlott bejegyzések. Szana szét van tiltva már minden, de tényleg, ennek ellenére látom amit nem akarok. [link] - Hát én meg hozzáfűztem pá dolgot a termékhez látva a láma hozzászólásokat. Törölték. Hát sírva fakadok komolyan mondom. :DDD
  17k helyett csak 6k VIGYÉTEK!! ;)
  Én is szeretnék a sok süsü ember hiszékenységéből élni.

  "Felejtse el a szorult helyzeteket a legjobb minőségű Power Bankkel most 65%-os kedvezménnyel!" :C

  A visszaszámláló már vagy 6x újraindul. ;)

  Kolondrum 3 éve 9

 • Amikor a Symbian Berrysedik

  Hát ez van.

  Kolondrum 3 éve 15

 • Syma S107N

  A 107G utódja, ezt tudni kell róla. Elvileg erősebb motorokkal szerelt, új kialakítású a távirányító, az idomok csavarokkal rögzítettek. Nagy vonalakban ennyivel jobb az elődnél.
  A gyártótól rendeltem, ennek ellenére OEM kaptam meg valamivel több mint 2 hét után. Kézhez vétel után érdemes varrógép olajjal vagy WD40-el nagyon jelképesen megkenni a fogaskereket.
  Hungarocell doboz tartalma:
  - Helikopter
  - Töltő kábel (Régi Nokia töltő dugóban végződik)
  - Tartalék hátsó lapát
  - Angol nyelvű "korrekt kis" leírás
  - Távirányító (4db AA elem kell hozzá, nem tartozék)

  Töltési idő kereken 60perc. Ezért cserébe 6 percet lehet önfeledten repkedni. Természetesen gyro-t tud a szerkezet. A burkolat alatt meglepően sok elektronika található, a két nagy méretű "rojsz rojsz" motor alatt, mellett van a gép lelke. A brutális 1MW-os :DD hajtómotorokat egy 3.7V 140mA kapacitású li-po akku szolgálja ki. Ez amúgy kicserélhető 240mA-esre is ha valaki hajlandó költeni még rá. A leírásban megtalálható minden alkatrész pontos neve és cikkszáma, ha valaki úgy gondolja neki szükséges pótalkatrész a gyártótól.
  Ára kb ~5 ezer magyar forint.

  Folytatás...

  Kolondrum 4 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.