2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Nem tudok neki címet adni

    Olyan 14 évvel ezelőtt (+-2év) búcsúk alkalmával mindig kaptam 1 ezer forintot szüleimtől és arra költhettem amire akartam. A zöld petárda tiltott gyümölcs volt. Az nem is érdekelt életemben nem volt még a kezemben. Ellenben a füzérpetárda bejött. Tudjátok az a rengeteg mini dinamit egybekötve. Na Symbi azt feldarabolta. Már akkor tudtam, hogy ha zárt helyen robban akkor nagyobb az "élmény". Gyerek voltam robbantottam én mindent. Nem volt veszélyes mert a kezemben is felrobbanhatott, kicsit csípett ennyi. Múltak az évek és Symbi ráállt egy olyan játékra ami a következő képpen nézett ki: Jelezném 14 évvel ezelőtt történt. Egy markolatot fogok és a tetején van egy pöcök, a pöcökbe egy helikopter csatlakozott. Rátettem és mint a Stihl-t meghúztam a lógó kötelet na. Szépen felment a villanyoszlopok fölé, igenám, de pár nap vagy óra alatt talizott az oszlop szélével és eltört. Symbi kvára el volt keseredve. Eltelt 14 év, ma közel a 25-höz ismét a játékok felé kacsintgattam. 3 nappal ezelőtt láttam és szerettem meg.
    Ma pesten járva be is ugrottam érte. :DDD
    Hát nem drága? Kisz drágaszág! :B

    [link]

    [link]

    Folytatás...

    Kolondrum 13 éve 44

  • 0 perces

    Na legalább ebből a típusból megálljt parancsoltam. Kell ennél jobb? E90-ből is van egy ilyen, ebből is, sőt 9110i-ből is kettő (angol-német).
    Gyári független, utolsó szoftos, magyar menüs. ÁMEN!
    Mellesleg van több is kopottabb kivitelben, akinek kell egy az írjon rám.

    [link]

    [link]

    [link]

    [link]

    [link]

    Amúgy kitűnő példa ez Kalandor címlaposában az hozzászólásomra, ha ezek nem lennének (apró kis örömök) akkor én biztosan be-csa-va-rod-nék !

    Kolondrum 13 éve 18

  • Valakinek szemét, valakinek nem!

    Képek a szemétről! Tessék megnézni ezt a lomot, hulladékot, szemetet!

    [link]

    [link]

    [link]

    Melóban már láttam, hogy nagy baj nem lehet vele ha elértem telefonról a router beállításait. Most kapott új F/W-t, kikapcsoltam a DHCP szervert és voala már megy is mint AP.
    Kicsit nagy a ping és jelenleg a telefonom sem eszi meg, de a notival kiválóan működik.
    Amúgy kaptam, hátha én tudok vele valamit kezdeni.

    Kolondrum 13 éve 31

  • Ennek is vége

    Sok ilyen vége dolog van mostanában. Vége a jégesőben mindennek, vége mibe kapaszkodni munkalehetőség terén (duplán), na értitek.
    Most a ledes hirdetésemnek lett/lesz vége. Az utóbbi időben nincs rá kereslet, esetleg érdeklődő volt, de az is tahó módjára nem írt vissza, pedig ki**tam a seggét! Nyakon tudnám vágni az ilyet. Kínából már olcsóbban hozzák haza mint ahogy én adom.... Lassan a plexis hirdetésnek is vége. Megemlítenék egy fazont aki annyit variált plexi terén, hogy végül szétszedtem a FB logot és itt áll lóg a bele mert bacott válaszolni arra, hogy adapter vagy USB. Mivel megkeresésre sem volt hajlandó írni így befejeztem a jópofizást. A másik véglet egy családapa volt. Ő nagyon nagyon sok ledet vett tőlem, tényleg nagyon sokat. :R Rita rendes fazon. Kevés ember van aki előre utal ennyivel és ennyi pénzt.
    Tehát ledek, sok száz métert adtam el, került belőle bábszínházba, LCD monitorba, konyhapultba, családi házba irányfénynek, de még sorolhatnám. Az utolsó szállítmány most érkezik, de saját felhasználású lesz. Igaz már ilyennel megy a konyhapultunk, a lenti gáz feletti villany, az elszívó és a garázsba a polcok világítása is.

    Utolsó munkám ezekből ez volt (tegnap 06.12):

    Folytatás...

    Kolondrum 13 éve 27

  • Hívjátok aminek akarjátok

    Reggel korábban kezdtem mert elég nagy melót kaptam aztán meg soha az életben nem csináltam ilyet. Az 1fázisú órát szekrénnyel mindennel együtt cserélni kellett 3f-re és szétosztani a 13 áramkört a 3 fázisra, + még az elmű nem jön ki kiadni a szabad két érre a maradék 2 fázist addig az egész előkészített szétosztott 3f-et kiadni a meglévő 1 fázisra a még régi 1f-es órára, aztán a ház tetőterében is matattam pár órát, nem ez a lényeg. Magamra voltam hagyva, anyagot kaptam időm volt peace volt és jól éreztem magam, otthon voltak a tulajok (házaspár). Kaptam volna kávét ha kérek, kaptam pogit, ücssit, kaptam volna kaját is, hirtelen ennyi jut az eszembe (ja volt 2 rudim is). Csináltam a dolgomat tényleg csak ittam, vigyáztam a drájvitra mint a két szememre minden porcicát összeszedtem magam után (amúgy a végén a főnök is lehidalt mennyire kva jó lett a végeredmény).
    A meló közben megjelent a tulaj és ilyet szól ettől még jobban megy a munka és a kezembe nyomott több pénzt mint a napi fizum (!!!). Én olyan kurva kellemetlenül éreztem magamat, hogy el nem tudom mondani. Hátratettem a kezemet, ellenkeztem, szívem szerint hazaszaladtam volna. A faszi a táskámba tuszkolta a pénzt és mondta, hogy megérdemled tedd el!!!!!!! Nem akartam vitát, láttam rajta, hogy szívből adja hát jó. A nap végén behívott a nappaliba kaptam kis munkát hétvégére és látom a só, a bors, a cukor mind mind németül van írva, számcsere, a neve is német hangzású.

    Folytatás...

    Kolondrum 13 éve 23

  • Vége

    Most vonult át felettünk egy záporocska. Hozzátenném itt ilyet mióta élünk nem láttunk.
    Vége.

    [link]

    [link]

    [link]

    link

    [link]

    Kolondrum 13 éve 57

  • Kuksi híradó

    Milyen egy boldog sün? Nézzétek meg. Kövér salátán és cseresznyén hizlalt kukacot kap naponta 1x és a szokásos konzervet + estefelé kint kolbászolhat. :B Valamikor rá sem kell nézni elvan ő akár negyed órán át is, de pl tegnap rém rossz volt. A fő gond akkor van ha ő menni akar a szomszédba mert ott zöldebb a fű. :DDD
    A vidi erősen szaggat, betudható annak, hogy ma a teló a kocsi hátsó üléséről a pedálokig repült. ;] Mert a sárgán igen is meg lehet állni nem kell nyomni neki. Hang is van de csak ha nagyon felcsavarod.

    Osonó sün

    Ugyan ez videón

    Kolondrum 13 éve 21

  • Symbian & Android mézi

    Karácsony óta csak ennyit változtak. :U [link]
    Kell ennél több? Utóbbi kukázva.
    Akinek nem jó a képlink jelezze mert nálam nem tölt be rendesen.

    Kolondrum 13 éve 14

  • felmondok, megyek söpörni pestre!

    Hallottam, de nem nagyon hittem el. 120 bruttó, lesz bkv bérletem meg kafetéria.
    Difi:
    6k val több lenne a fizum, bkv bérlet, juttatás és NINCS FELELŐSSÉG! ! Ó gyerekek kánaán! Na majd említem a főnöknek!

    Amiért mégsem: megalázó* és nincs benne kihívás! Csak ez tart vissza.
    *magyarázat lent.....jaj

    Más: nálatok van 20-as hálózat? Itt halódik, hol van hol nincs.

    Készült: Nokia E90

    Kolondrum 13 éve 79

  • Új vasak! Inkább acélok.

    Alura nem tellett meg túlságosan spúr vagyok hozzá, sajnáltam volna a zsét. :B
    A kettő 31k volt postával.

    [link]
    [link]
    [link]

    Kell egy kis állítgatás meg pároménak egy kis szervizelés. Fajintos? :B

    Kolondrum 13 éve 28

  • Mi van a dobozban?

    [link]

    ez van a dobozban!

    este jön a válasz, addig találgassatok. :R

    Elég van dolgokat olvastam meg kell valljam. Nem vagytok gyengék! :R Fantázia az van!

    Kolondrum 13 éve 31

  • UPDATE - Vad gondolat? Már az!

    Update 31. HSZ

    Biciklit szerettem volna venni magamnak és páromnak. Itt ez nem gyengén kihasználható dolog. Sok sok éve nem bicikliztem már és a montim is lehalt (totalcar). Gondoltam beruházok. Hát elkezdtem nézegetni miket lehet kapni és jött a pofára esés. Én 50k-t szántam a kettőre, teljesen komolyan mondom, ez is egy emelet ár a szememben. (!!!) Erre bakker 1.5 milláig van minden, egy használható darab is 100 ezer alatt van valamivel. (!!!) Hahó ezért motorral hajtott járművet adnak. Én ezt lábbal hajtom, mi ezen a drága? Az alu? Nem kell, de még úgy is drága ha acél. Most kaptam egy mailt egy bolttól ahogy röviden és tömören közölték kizárt, hogy 50-ből kapok kettőt. Sőt....
    Hát ennyi volt a lelkesedés, nekem erre nincs keretem! :(((

    Kolondrum 13 éve 36

  • A licitálás pszichológiája

    Ott nem lehet leírni, itt meg nem célzottan megy:
    Ti töppedt agyúak akik licitáltok a 3 hetes aukció első percében 1 ft-ért majd szépen lassan egy nap alatt feltoljátok az árát a csillagokba! Mire jó ez? Ahelyett, hogy lesből csapnátok le a cuccra a legvégén, magatokkal bactok ki mert nem tudjátok elnézni 20 napon át, hogy pistike(0) a nyertes. Aki magára ismer azt csókoltatom!

    Update! Csak azért is leírtam nekik és licitáltam, toltam az árat fel, amúgy kell a **arnak a cucc!

    Kolondrum 13 éve 17

  • PH logo Project FINISH

    Tegnap késő este, azaz közel 1 hónappal a hirdetés megjelenése után mind a 4db PH logo elkészült (az 5. saját). Már csak postázásra várnak. Köszönöm páromnak, hogy idő hiányában helyettem járt elektronikai boltba. :B Nektek pedig a türelmet! :R
    Remélem mindannyian elégedettek lesztek vele és emeli a szobátok hangulatát!
    Ha valakinek nem tetszik azért szóljon!

    Kép

    On Youtube

    Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok minden erre járónak!

    Kolondrum 13 éve 18

  • Router nélküli napok

    Addig tárcsázok! Már a boltban van a netgear wndr3700v2.
    A kikosarazottról meg annyit, hogy az nem router ami 3 hetes uptime után eldobolja a telefonos wifit vagy éppen csökken a netes sávom esetleg csonttá fagy, vagy éppen 3x kell elindítani mire bootol. Tudom biztosat rosszat vettem hallottam már. :R Egy dobása volt.
    goodbye (még a fólia is rajta volt)

    Komolyan ha nem lenne drága muri....... A multiméteremet megsütöm az már fix, nem nagy érték és az is rossz. ;]

    Kolondrum 13 éve 6

  • Olvasd el te is!!

    Mi a jó fenének írtok bejegyzést ha törlitek? Ezt a hetet sem úsztam meg törlés nélkül. Siker siker ugye ugye, most áthúzott. Komolyan mondom már van, hogy x embernél azért nem szólok hozzá mert hajlamos törölni. Jó belátom én is töröltem már párat, de.....

    Kolondrum 13 éve

  • Első gondolat?

    Át kell értékelni a nagy fogalmát. Így a nagy nem alapból. Köszönet a kis móki mókinak (Winner_hun)-nak. :B

    On Youtube

    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

    [link]
    [link]

    Azt meg kell jegyeznem, hogy nincs olyan munkanap ahol ne állna meg valaki és nézné meg a melós E90-et, hogy mi ez tokban van? Megforgatják és jön a döbbenet, nem nem ez alapból ekkora. :Y

    Kolondrum 13 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.