Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-11-20 07:55:08

LOGOUT.hu

Samsung LCD és LED TV-k

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6929) Barthezz2


Barthezz2
MODERÁTOR

Sziasztok!

TV vásárláson gondolkodom, és most van ilyen akciója a T-nek, hogy a SatTV mellé lehet TV-t venni tőlük. Namost ott 4 féle van, abból egyet kilőnék, mert csak HD Ready, a maradék 3-ból kettő közt vacilálok.
Az egyik egy 32"-es Led-es, a Samsung UE32C5000QWXXH, a másik meg sima LCD, de 37"-os, a Samsung LE37C530F1WXXH személyében. Nem túl sok köztük az árkülönbség, szóval szerintetek melyik érné meg jobban?

Jelenleg egy 23"-as monitorom van, és ez a TV-m is egyben, most ezt fordítanám, és a TV lenne a monitorom is. Magyarul szinte mindenre lenne használva a leendő TV. Médialejátszó funkciói annyira nem lényegesek, lévén a gép mindent visz, de azért nem árt, ha jó benne. Ezen kívül ugye netezésre, msn ilyesmik.., játékra, néha munkára(nem ezzel keresem a pénzem, szóval nem fő szempont) lenne használva.

A méret annyira nem lényeg, elég lenne a 32"-es is, de ha jobb a másik, akkor azért elférne :D Meg nagyon nem is drágább..

Fogyasztásra mennyivel jobb a LED-es? Monitornak használva ugye ez se mindegy, mert többet fog így menni..

Előre is köszönök minden építő jellegű hozzászólást :R

Ha esetleg a kettő közül, egy harmadikat ajánlanátok ezen célokra, az is jöhet, aztán majd meglátom mi sül ki az egészből..

Everybody lies.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.