Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:51:33

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1270) Laraxior


Laraxior
titán

Akkor kezdeném.. első benyomásra teljesen prémium a telefon, szépen csillog az oldalán a végre fémet is tartalmazó oldalcsík. Nagyobbnak tűnik, de egymás mellé téve őket egyáltalán nem az, sőt... vékonyabb is, és érezhetően könnyebb! :Y A hátlap is kicsit normálisabbnak tűnik, inkább olyan mintha kétrétegű lenne, alul a mintázott rész, és felette egy "lakkréteg" Gondolom ez fog majd karcolódni :))

[link] [link] [link] [link]

Bár nem sok időm volt nyomkodni, de gyönyörű szép a kijelző,és mintha nagyobb fényerőt produkálna, mint az S3, és ami még szembetűnő a fehér szín... fehérebb, mint az S3on!
Legfontosabb, hogy végre tolja a tárcsázót egyszerre, nem kell várni rá :D Sebességbeli különbség nem nagyon van, hiszen mindkettő csúcsgép.

és akkor a hardver mit is tud... Samsung Galaxy S4 played UHD (3840x2160) video

Mint látszik eléggé megviseli, szaggat is erőteljesen, majd össze lehet hasonlítani az Octa processzoros S4-el.

Ha van valami kérdésetek, és tudok rá válaszolni, akkor megteszem, bocs a képek minőségéért, de csak egy Desire X-el tudtam lefotózni őket :B Viszont a video, már az S3-al készült :)

Én személy szerint lecserélném az S3-at, tetszik a csillogó fém oldalkeret, a kijelző mérete is..

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.