Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#28944) ronin79 válasza balazsbence (#28937) üzenetére


ronin79
őstag

Rá se ránts, szerencse hogy nem a Miracle-t próbálta ki, mert akkor lehet fel is köti magát :D Talán annál a verziónál volt a legtöbb ilyen okos hozzászólás - fuuu nincs benne kamera, nincs fájlkezelő, nincs sms, a barebone az nagyon nem jó :D :DD :D

(#28938) vlevi

De csak a te kedvedért és csak most visszaveszek kőbunkóból enyhén bunkóra :)) amúgy az official cm az a stable lenne vagy nightly, ami cm7 és ami tanácsolva volt neked. Amit felraktál az cm10.1, a beta7 enyhény nem a legújabb kiadás és mivel beta nem teljesen tökéletes sem, de az tuti ha felteszed szinte új telód van :)
Ami a tárhelyet illeti ha olvastad volna valamelyik korábbi h.sz.-em a mai napon (azokon kívül amelyikekben eltanácsoltalak a cm használattól) akkor észre vehetted volna, hogy van int2ext ami működik cm10.1-ben is, de nem a legjobb választás vagy helyette link2sd-vel lehet próbálkozni.

(#28943) vadkörte

Nekem tetszett, egy alkalmazásban van asztali óra, világóra, stopper, időzítő, ébresztőóra és ez a pro verzió még picit jobb is mint ami JB-ben van eredetileg. Mondjuk hiányzik belőle a telefon mozgatásával történő szundi üzemmód de legalább személyreszabható, esetleg még a magyarítást kéne fejleszteni és akkor nem igen lehet rá panasz :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.