Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53951) Gabor343 válasza james001 (#53948) üzenetére


Gabor343
tag

Én nemrég cseréltem vinyót a ps3amban és én a system settingsben található backup utilityt használtam.
Ezzel le lehet menteni minden adatot a ps3adról egy usb-s pendrivedra vagy vinyóra (csak fat32 fájrendszerű kütyüt ismer fel) és ez lementi az írásvédett mentéseket is, szóval nem csak a ps plusszos felhős megoldás van.
Ha nincs sok helyed a pendriveon akkor előtte érdemes letörölni a telepített játékfájlokat mert ez azokat is elmenti.

[oWn]f4te:

A PS3 nem régiókorlátozott, legalább is játékok szempontjából. A géped le tud játszani bármelyik régiós játékot, csak a DLC tartalmak korlátozottak annyiban hogy abból a storeból valók DLC működnek csak amelyik régióból való a játék. Szóval ha Japán szinkronos játékot akarsz akkor szétnézhetsz pl az ebayen japán régiós játékok után, bár azokban általában nincs angol felirat.
Amúgy néhány jRPG-hez szokott lenni az EU storeban is japán voice pack, bár elkérnek értük egy kis pénzt, de ha annyira vágysz a japán szinkronra, akkor talán megéri szétnézned a PS storeban. ;)

[ Szerkesztve ]

(#53952) HuMarc válasza Tuco78 (#53950) üzenetére


HuMarc
addikt

Hát, nem tudom, én valószínűleg egy PS Plus-szal egyszerre veszem meg, szóval azonnal esedékes lesz a HDD-csere. És ahogy nézem, az e havi PS Plus címek közül 3 érdekel, egyet meg úgy dicsérnek, hogy azt is csak megnézem már magamnak.

Mondjuk lesz pár cím, amiket muszáj lesz megvennem. Pl. az inFamous-ok, meg a Motorstorm Apocalypse, meg az LBP. Meg pl. baromi nagy fun lenne, ha egyszer a Loco Roco-t adnák. Imádom azt a játékot.

[ Szerkesztve ]

(#53953) Slacee


Slacee
csendes tag

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha én a ps3-ra rákötök egy külső vinyót, akkor azon tudom tárolni a store-ból letöltött játékokat? Vagy futtatható róla a játék? USB 2.0 vagy 3.0-ás külső vinyót vegyek inkább? Előre is köszönöm a válaszokat.

(#53954) ldave válasza Slacee (#53953) üzenetére


ldave
félisten

Ilyet nem lehet sajna, csak a belső hdd-n tud a gép játékokat tárolni.

A Slime draws near! Command?

(#53955) Synthwave


Synthwave
HÁZIGAZDA

Köszi a válaszokat.

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#53956) Synthwave válasza Gabor343 (#53951) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Tudom, hogy nincs régiókorlát. Azért írtam, hogy PAL, hogy legyen benne angol felirat a japán hang (ami egyszerűen összehasonlíthatatlanul jobb, mint az angol szinkron) mellé.
A beszélt japánnal kezdek boldogulgatni, a hiragana / katakana ABC-t ismerem, de a kanjikból csak párat - így egyelőre kéne még azért az a subtitle.

PS store pack-okhoz gondolom PayPal kell.

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#53957) echterion válasza Synthwave (#53956) üzenetére


echterion
nagyúr

Párom két hete kezdte el intenzíven tanulni a japánt, iszonyatosan tetszik neki. Az írás az mondjuk tényleg nagyon szép, de ezek a rendszerek, női meg férfi abc...hihetetlen. És azt mondja, hogy a nyelvtani részt neki könnyebb megtanulni, mint az angolban.

**********

(#53958) dani3l válasza Brian_GT (#53931) üzenetére


dani3l
őstag

Nem ugy szokott lenni, hogy altalaban par honappal kesöbb jön az EU storeban is, az ami amcsiban volt? Vagy legalabb is egy resze.
Mondjuk az Injustice engem körülbelül annyira erdekel, mint az NBA, de ez mar az en bajom..

(#53959) Zigur válasza echterion (#53957) üzenetére


Zigur
senior tag

Kotaku-n olvastam, hogy sokat segít a japántanulásban, ha az ember játszik dating simulátorokkal. Gyakorolja az írást/olvasást, kiejtést is hallja, és figyelni kell az apróbb jelentésbeli különbségekre is.

(#53960) supercow válasza HuMarc (#53949) üzenetére


supercow
őstag

Én nemrég cseréltem 320gb -> 1tb és gond nélkül felismerte, formázta. A legnagyobb macera a mentés-visszaállítás, mert majdnem örökké tart.. Előre megnéztem hogy olyan legyen a hdd amit felismer, google... Típus mindegy, a Sony annyit mond hogy 7.5mm magas legyen, mert vannak 9mm-esek és azok nem férnek be.

[ Szerkesztve ]

In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.

(#53961) zzola válasza supercow (#53960) üzenetére


zzola
félisten

9.5 mm magas lehet..

(#53962) supercow válasza zzola (#53961) üzenetére


supercow
őstag

Akkor rosszul emlékeztem, tudtam hogy a magasság fontos. Köszi a pontosítást :R

In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.

(#53963) Dzsabba


Dzsabba
aktív tag

Sziasztok.

Nem rég vettem egy cod mw3-at amiről később kiderült,hogy teljesen német,nem lehet másik nyelvet választni.
Esetleg van valami megoldás,hogy magyarosítani lehessen?

(#53964) HuMarc válasza Dzsabba (#53963) üzenetére


HuMarc
addikt

Nem akarok hülyeséget mondani, de 80%-ig biztos vagyok benne, hogy magyarosítani sehogy sem tudod. És ahogy más fórumokon olvasom, angol nyelv sincs a játékban. (Mármint értelemszerűen abban a kiadásban, ami németül indul el alapból).

[ Szerkesztve ]

(#53965) zzola válasza Dzsabba (#53963) üzenetére


zzola
félisten

Nincs.

(#53966) dani3l válasza HuMarc (#53964) üzenetére


dani3l
őstag

Maximum egy kis Erös Pistaval.. ;]

(#53967) Dzsabba


Dzsabba
aktív tag

Nagyon jó. :(((
Köszönöm a gyors segítséget.

(#53968) echterion válasza Zigur (#53959) üzenetére


echterion
nagyúr

Á, még nagyon az elején van azért, de azért köszi a tippet, megmondom neki.

**********

(#53969) Synthwave válasza echterion (#53957) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

"És azt mondja, hogy a nyelvtani részt neki könnyebb megtanulni, mint az angolban."

Így van, az alap nyelvtan sokkal közelebb áll a magyarhoz, tekintve, hogy a japán is, csakúgy mint a mi anyanyelvünk, agglutináló.

Imádom a nyelvet, szép, dallamos, könnyen tanulható és bár felszínesen szemlélve nem túl bonyolult, de ISZONYTATÓ mélysége van; pl. kei-go (udvarias nyelv, saját extra kifejezésekkel), a régi szamuráj-nyelv, kinek-mikor-milyen helyzetben-mit-miért mondasz, függően attól, hogy milyen nemű-te milyen nemű vagy-milyen viszonyban vagytok-mennyi a korkülönbség-hol vagytok-mik a külső körülmények. De már csak a megszólításnál is ezek függvényében milyen utótagot használsz, stb. stb. stb.
Rengeteg kifejezés van a hála vagy a bocsánatkérés jelzésére, itt sem mindegy, hogy mit-miért-mikor-hogyan-mennyire.
Vagy ott vannak a számnevek, ahol nem mindegy, hogy mit számolsz; milyen alakú, élő / élettelen, stb. - mert mindegyikre különböző verziójú számnevek vannak.

Aztán ott a rengeteg teljességgel és szó szerint lefordíthatatlan kifejezés, ill. hangutánzó szó, amit érteni kell, de mégis elképesztő módon árnyalják a mondanivalót, a beszélők közti érzelmi viszonyt - vagy akár csak egyszerű szóviccek (hányszor van olyan, hogy pl. nézek anime-ot (amúgy only japán hangsáv és only angol felirat) és egy adott szituációban csak egy kis hetykén benyögött apró japán szócska / kifejezés / hangutánzó szó / jelző miatt sírva befordulok az asztal alá a röhögéstől - és amikor szánakozni akarok 2 percet, megnézem az angol / magyar (fúúúú, iszonyat mindkettő - utóbbi még annál is inkább, ami már tényleg kemény..) szinkront és nem vicces, egy kicsit sem, ellenben az egész, úgy, ahogy van, egy merő szánalom :>), tucatnyi dialektus, etecera, etecera, meg még 42x etecera. Kezdem unni a gépelést. :>

Erről könyvet lehetne írni - ami azt illeti, írtak is, nem is egyet.

---------------------------------------

"női meg férfi abc..."

Wut? :DDD

Van hiragana, mint alap szótagírás (a, e, i, o, u, ka, ke, ki, stb.). Ezzel gyakorlatilag bármit le tudsz írni, de úgy a kisiskolások szoktak. A pontos számot elfelejtettem, durván 150 írásjegy van, nem sok, 1-2 délután alatt kényelmesen bebiflázható - tapasztalat.
Amúgy csomó olyan szó van, amit ugyanúgy írsz (hiraganával) és mondasz, mint egy másikat, de teljesen más a jelentésük és beszédben a szövegkörnyezet, írásban pedig a különböző kanji jelöli a különbséget.

Pl. "koi" (hiraganával こい)

jelentések (kanjival):

鯉 - tükörponty
古意 - ősi módszerek / az ősök érzései
故意 - szándék, cél, rossz hit
請い - kérés
濃い - mély szín, sötét
恋 - szerelem / affection (de erre is lehet akár az "ai" is (あい - kanjival: 愛) - de még sokféleképpen kifejezhető)
stb. Van még egy-kettő. Meg nyilván a különböző jelentéseket is lehet még másképpen írni, csak hogy minden 1x1 legyen. :DDD
Szaúval nem célszerű csak hiraganával írni, mert ott max. a szövegkörnyezetből fognak következtetni arra, hogy mit is akartál elmakogni. :DDD

Amúgy a szerelem / szeretet kifejezésről 3 oldalkán kicsit bővebben mondjuk itt, mert tényleg nem akarok már annyit gépelni. Mindenesetre látni fogod, hogy mennyire is komplex dolog ez. Oszt ez csak egy csepp a tengerben.

Van a katakana. Ez sokban hasonlít a hiraganákra, szintén szótagírás, a külföldi eredetű jövevényszavakat és neveket szokták ezekkel írni, számuk megegyezik a hiraganákkal. Szintén nem egy nagy was ist das.

Aztán ugye a kanji. Ezekből van uszkve 90,000. :>

Mindhárom típusnál fontos a vonássorend, vonásszám, melyik irányból kezded. Már, ha írod. Olvasásnál csak olvasni kell. :>
Értelemszerűen a hiragana / katakana résznél nem sok variálás van, bevágod és kész, meg is vagy.

Kanji-nál viszont gyakran kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy eleddig ismeretlen írásjellel találkozol - viszont kellő rutinnal jó eséllyel ki tudod sakkozni, hogy hány gyökből (a kanjik kisebb alkotóelemei a gyökök - azok a rész "jelegységek", amikből felépülnek, van egy pár :>) áll, mi a vonássorrend és kis szerencsével a jelentését is (legalább közelítőleg) ki tudod okoskodni.

--------------------------------

A hiragana / katakana / kanji keveredik a mindennapi írásban.
Ha nagyjából el akarsz olvasni egy napilapot, akkor a hiragana + katakana ABC mellett kell ismerned kb. 2-3000 (igen, ezer) kanjit. Egy komolyabb irodalmi alkotáshoz 5-6000-et. A legműveltebb japánok ismernek ~9-10,000-et.

Nagyon szép (és nagyon komplex) dolog a japán nyelv.

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#53970) Synthwave válasza Zigur (#53959) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Bizony-bizony. Jó cucc, bár célszerű hozzá egy Nelson kanji-szótár a kézbe.

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#53971) Synthwave válasza dani3l (#53966) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

;]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#53972) #48613632


#48613632
törölt tag

Sziasztok.
Meg tudnátok mondani nekem, mi az a CECHC03 és CECHC04? Valahol találok erről egy magyar nyelvű tájékoztatót?
Köszi :)

(#53973) erahurka válasza #48613632 (#53972) üzenetére


erahurka
félisten

Gépek kódszámai. Google szerint mindkettő FAT gép tehát nettó 7 éves. Ha használtan akarsz venni inkább keress újabbat, Super Slimet de legtöbben a Slimet javasolják.

(#53974) echterion válasza Synthwave (#53969) üzenetére


echterion
nagyúr

Hát, ha időmilliomos lennék, még lehet, engem is érdekelne, de sajnos erre már nincs kapacitásom. Mindegy, érdekességnek nagyon jó volt, köszi.

**********

(#53975) Elims válasza Synthwave (#53969) üzenetére


Elims
veterán

Két dolgot nem nagyon értek.Az egyik,hogy miért nem használod a szerkesztés gombot,a másik,hogy egy playstation 3 topikba miért írsz ennyire részletesen egy nyelvről.?
Amit persze Köszönök!!,mert több dologról lila gőzöm nem volt.. :-) Egy-két helyen ledöbbentem,hogy mi a helyzet.
De csak ezért nem írtam volna hsz-ást.

Aki kijátszotta a last of us-t kérem írja meg -ha tudja-,hogy mi az az új plus menü az eddigi folytatás gomb helyén.? Újból indulna a játék?
Ha igen,megmaradnak ugyanazok a dolgok az embereknél?Még nem gyűjtöttem össze mindent,ha azt elindítom onnan folytatódik a gyűjtés?
Azért nem indítottam még el,hogy nehogy rámentsen az utolsó mentésemre.

(#53976) james001 válasza Elims (#53975) üzenetére


james001
veterán

New Game+-ban nem marad meg minden nálad,de amiket felszedtél rejtett dolgok azok igen,tehát a hiányzó medálokat stb. össze tudod gyűjteni benne. Fegyverek és skill-ek asszem nem lesznek nálad már az elejétől kezdve,legalábbis nekem nem voltak (pedig kellett volna...).

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#53977) Synthwave válasza Elims (#53975) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

"miért nem használod a szerkesztés gombot"

#53969-ben használtam, többször is.

A másik kettőnek meg semmi köze nem volt egymáshoz.

"egy playstation 3 topikba miért írsz ennyire részletesen egy nyelvről.?"

PS3, jRPG, dating sim, JP kiadás <--> látok kisebb relációt a japán nyelvvel. :))

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#53978) Polllen válasza Synthwave (#53977) üzenetére


Polllen
nagyúr

:U

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#53979) Elims válasza Synthwave (#53977) üzenetére


Elims
veterán

Értem. :-)
Nem akartalak bekóstolni az irásommal.Már több hsz-od is olvastam szerte-szét és szinte mindenhol abszolúte normális a mondanivalód.

James: Köszi szépen!! És abban a new game+-ban mit kell csinálni?Újra játszani az elejétől?

(#53980) james001 válasza Elims (#53979) üzenetére


james001
veterán

Igen csak ennyi hogy újrakezdi az egészet. De amúgy nem tudom nálad ott lesznek-e az összes fegyverek és skill-ek,mert elméletileg oda kéne hogy adja őket az elején (miután megkaptad a táskádat),csak nekem valami glitch miatt nem adta oda... (emiatt estem el 2 trófeától is :U )

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#53981) Elims válasza james001 (#53980) üzenetére


Elims
veterán

O.K. Köszi!!! :-)
Még annyit...ahonnan eddig összeszedtem a dolgokat (képregény,medálok) ott már nem lesznek újra ugye?Csak ott lesznek ahol véletlenül otthagytam.

(#53982) james001 válasza Elims (#53981) üzenetére


james001
veterán

Már nem emlékszem pontosan,de asszem "visszarakja" őket,de a statisztikában jelzi hogy már felszedted.

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#53983) Synthwave


Synthwave
HÁZIGAZDA

Amúgy hogy lehetne screenshot-olni játékokból?

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#53984) erahurka válasza Synthwave (#53983) üzenetére


erahurka
félisten

Szerintem csak PS3-mal nincs erre lehetőség. Esetleg ha a tévé tud ilyet (létező fícsör ez?) akkor azzal. Amúgy szerintem be kell vonni valami harmadik kütyüt amin átmegy a jel.

(#53985) Watto1991 válasza Synthwave (#53983) üzenetére


Watto1991
senior tag

A PS meg a Start gombot kell egyszerre lenyomni.
De nem minden játékban engedélyezett. Plusz amiben engedélyezve van, ott sem mindenhol lehet.

(#53986) erahurka válasza Watto1991 (#53985) üzenetére


erahurka
félisten

Közben én is megtaláltam. De ez azért nevetséges. Nem minden játék engedélyezi és még ott sem lehet mindenről. Pff... :(((

(#53987) Elims válasza james001 (#53982) üzenetére


Elims
veterán

Még annyit "árulj" el légyszives,hogy nehezebb e a + mint a sima játék volt.? :-)

(#53988) james001 válasza Elims (#53987) üzenetére


james001
veterán

Nem,ugyanaz a nehézsége mint a simának volt.

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#53989) Synthwave válasza Watto1991 (#53985) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Na, ezt kipróbálom.

Hova menti? Picture viewer-be?

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#53990) spawn21


spawn21
veterán

Nem tudok 2-3 orát sem játszani, mert mindíg kifagy ez a szar gép. Vanon ilyen hulladék a ps4 szoftvere is?

iPhone 13p

(#53991) nokia párti válasza spawn21 (#53990) üzenetére


nokia párti
őstag

Biztos a nagy meleg miatt lekapcsolja a hővédelem a konzolodat. :)

(#53992) spawn21 válasza nokia párti (#53991) üzenetére


spawn21
veterán

Meghővedelmezem mindjárt. Most kinkrétan 1,5 órája ülltem le. Pont a legjobbkor fagy le. Ha nem volnék konzol párti,repült volna az ablakon, miután daraborkra törtem.

iPhone 13p

(#53993) echterion válasza nokia párti (#53991) üzenetére


echterion
nagyúr

Ez mi szar már, nyáron nem lehet PS3-azni, mert túlmelegszik? :U

**********

(#53994) nokia párti válasza spawn21 (#53992) üzenetére


nokia párti
őstag

Sajna ezzel kalkulálni kell, főleg a forró nyári napokon. Elég egy 27-28 fokos szoba, és simán megfőhet a rendszer, pláne ha valami számításigényes játékkal járatod. Ezeknek az új gépeknek a hűtése meg kissé alulméretezett, igaz kevesebb hőt is termelnek már. Megoldás: A lakás klimatizálása, vagy megvárod amíg lehül az idő. :D

[ Szerkesztve ]

(#53995) spawn21 válasza nokia párti (#53994) üzenetére


spawn21
veterán

Akkor úgy kellene, hogy mikor bekapcsolod kapsz egy üzenetet.

Miszerint: - te kis kakipopó, hiába vettél meg,francokat fogsz játszani. Vegyél magadnak gameboyt.

Hidd el, mindjárt lehül ;]

[ Szerkesztve ]

iPhone 13p

(#53996) james001 válasza spawn21 (#53995) üzenetére


james001
veterán

Ilyenkor ülj ki a friss levegőre egy könyvvel...

;]

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#53997) Tegla80 válasza echterion (#53993) üzenetére


Tegla80
addikt

Tetoteri szobaban jaratom a gepeimet mar hosszu evek ota es meg 1sem allt meg a meleg miatt.Boven megfelelo a hutese,ha jol teszi dolgat.
Forumtarsunk semmit nem irt a geperol,igy egy regebbi esetleg mokolt darab is lehet,ami meg kikapcsolgat neki.

nokia parti
ne vicceljunk mar.... :U

[ Szerkesztve ]

Sony® & PlayStation®

(#53998) spawn21 válasza james001 (#53996) üzenetére


spawn21
veterán

Szerinted mit csinalok. Kint ülök a teraszon, iszom a finom olasz kávém, és szidom a komzolt ;]

Tegla80: nem buherált,superslim 500 gigás.

[ Szerkesztve ]

iPhone 13p

(#53999) echterion válasza Tegla80 (#53997) üzenetére


echterion
nagyúr

Hát, lehet ettől függetlenül megtámogatom valamivel, bár az én időbeosztásomat ismerve nem szokott egy-egy óránál tovább tartani egy-egy ciklus. Majd meglátom, hogy abban a szobában, ahol a konzol van, hány fok lesz nyáron (márciusban költöztem, így erről még nem sok fogalmam van).

**********

(#54000) HuMarc


HuMarc
addikt

Két kérdés:
1. Mit kezd a PS3 ill. a játékok 5:4-es képaránnyal? (Illetve egyáltalán ad-e a gép HDMI -> DVI-D átalakítón keresztül képet? A HDCP miatt merül fel benne ez a kérdés)

2. Milyen módon tudom a a hangot hallhatóvá tenni, ha egy sima monitorra dugom a konzolt, és nem monitorTV-re? (Tehát olyanba, amiben nincs hangszóró)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.