Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Metal Gear Solid

Hozzászólások

(#1992) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Én azt hittem nagyobb eszmecsere lesz itt a topikban a végigjátszások során. Persze így is sokat segítettetek, volt pár dolog amire rá se kellett kérdeznem mert már volt is a kérdésemre válasz itt.

Pár dolog ami eszembe jut most az elmúlt napokból a játékról.

-Skullface Magyar! Ez szerintem tök király! Kazettán egyértelműen kimondják, sőt a háttértörténetét is meghallgathatjuk. Egy ekkora cím esetében szerintem ez elég jó dolog. Ez külön Kojimát dícséri.

-Apróság, annyira nem spoiler de abba teszem Quiet esőtánca. :Y Az omg! :D Kojima tiszta hülye. Mutattam menyasszonyomnak mert pont bent volt a szobába. Kérdezte, hogy ezt most miért?! Én sem tudom a választ.

-Küzdöttem, hogy elérhető legyen a wormhole. Sikerült is, csak még sem. Nincs meg a kellő R&D szintem hozzá. Jót nevettem. Természetesen így akartam. :P

-A 45. és 46 küldetés azt hittem kemény feltételekhez van kötve és nehezen fogom tudni megnyitni őket. De ennek ellenére semmi különös. Kell csinálni pár SideOps-ot és ennyi. 4-5 db-ot csináltam és egyszerre megjelent a kettő. Vagyis a 45. pontosabban egy SideOps után nyílik meg.

Most ennyi. Van még pár dolog de azok nagyon spoileresek lennének.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Metal Gear Solid
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.