Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-30 08:36:14

LOGOUT.hu

ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12481) sz.balazs.95


sz.balazs.95
veterán

Egyfajta topik kalauz szerintem nagyon jól jönne a lapcsaládban.

A probléma alapvetően az, hogy a fórumban a topikok egy halomban vannak, azaz a hírekhez kapcsolódó topikok, az adott témakörről szóló topikok, és az egyénileg indított topikok, aminél a témaindító nem találta a megfelelő topikot.

Namost ezzel az a probléma, hogy ha én egy adott témakör topikját keresem, akkor sokszor nem egyszerű a feladatom, mert ha mondjuk rákeresek egy telefon topikjára, eleve nem biztos, hogy a telefon rendelkezik topikkal, de ha rendelkezik is, akkor sem biztos, hogy könnyű megtalálni a rengeteg hírekhez kapcsolódó topik között. Kb. mint tűt keresni a szénakazalban.
Másrészt sokszor könnyebb eleve nem az adott topikot keresni, hanem keresni egy lezártat, mert ott úgy is be van linkelve a megfelelő topik.
De ez meg azért nem egy túl elegáns megoldás, inkább csak szükségszerű.

Aztán vannak a nem konkrét termékhez kapcsolódó topikok, hanem az egy-egy általánosabb témával foglalkozó topik. Na ezekre még nehezebb rátalálni, hiszen itt nincs egy fix terméknév, csak egy témakör, amit több tucat féleképp lehet megfogalmazni.

Meg pl. a BlackBerry topikját megtalálni külön művészet. Ott pl. pont olyan neve van, hogy ha nem tudod pontosan, akkor kb. esélyed sincs megtalálni.

Szóval amit akarok mondani, hogy egyfajta kalauz/tartalomjegyzék/linkgyűjtemény vagy bármi hasonló jelentősen segítené a megfelelő topik megkeresését.

Egyébként nehezen tudnám elképzelni, hogy csak én szaladtam volna bele ebbe a problémakörbe. :D

[ Szerkesztve ]

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.