Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9851) Borostás válasza madgie (#9850) üzenetére


Borostás
tag

Hát... én Single részének az 1. küldetésénél tartok mer akkor hamár tudok akkor multi. Nekem ha jól emlékszem HS tanácsolta a T88 at mer az állítása szerint jó távolra is, teszem hozzá teljesen igaza volt. Én ha medic akkor vagy T88 vagy fűrész (saw csak azér mer kedvenc fegyóm volt anno :) )

Nappal harcosként, éjjel szeretőként, ha kell piásként, de mindig katonaként, Semper Fidelis // Battlefield Bad Company 2 nick : Peero

(#9852) Gonz0


Gonz0
tag

Kinézek a melóhelyem ablakán, látok egy kis helit elhúzni a távolban. Gondolom magamban, fönn az UAV szedjétek le.. függő vagyok? :)

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#9853) ciry válasza madgie (#9848) üzenetére


ciry
őstag

M60-al kemény 47 killem van, hamar leraktam az a fegyvert, még egy aranyat se hoztam össze vele.
Igaz a medic kasztot utálom a legjobban, sniperrel együtt kevesebb pontot szereztem, mit akár mérnökkel, akár assaulttal.
Ha megyek velük akkor az SVU és a MG36 ami föleg előkerül.

A gl nem annyira veszélyes szerintem, mert van, hogy fel se robban, kissebb a lőtávja az m60-nál.
Persze ha egy-két bivaly nem is lő, csak gránátot, az engem is zavar, de mégse annyira, mint mikor lövöm xy fegyverrel a mediket, az odafordul, és a dum-dumos m60-al 1 mp-alatt kinyír.
Na az gáz.

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#9854) r-chee válasza Gonz0 (#9852) üzenetére


r-chee
őstag

Ááá, dehogy :D :D . Lényeg, hogy a főnöködet ne hidd ellennek és ne bökd hátba :D .

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#9855) Gonz0 válasza r-chee (#9854) üzenetére


Gonz0
tag

Pedig néha erős ingert érzek rá.. ;]

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#9856) Joe-T válasza madgie (#9850) üzenetére


Joe-T
tag

Tegnap én is az 1-es szerverre akartam volna felmenni, vártam vagy tíz percet, hogy hátha lesz rajta hely, de mivel nem lett inkább elmentem a hármasra HC-zni és nem bántam meg! ;)
Ahogy visszaolvasom a fórumot egy egész ovodányi vérpistike szabadult rá az 1-es szerverre!

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#9857) creedszl


creedszl
aktív tag

azért ma azzal is szembesültem embereket mennyire nem is érdekli a csapatjáték még ha totál hasznukra is válik.Engi voltam mert már csak azt kell kivinnem.És hogy haladjunk a pontokkal nyomtam a repair-t rendesen ahol csak tudtam.Állok a csapattársam tankja mögött hogyha kell javíthassam.Egy darabig ment az összhang míg el nem foglaltuk a bázist.Akkor megvárta míg teljesen felljavítom azt meglódult és otthagyott a picsába....Mondom ilyen nincs.Neki is előnyös ha ott vagyok meg nekem is.És jobban halad a támadás is...
Ma is azzal szembesültem hogy senkit nem érdekel a cél...mindenki csak lődöz össze vissza, ha valaki felrakja a bombát senki nem szedi le mert minek és így kb 10 perc alatt ledarálnak...persze a csapatelsőnek jó a statja, bár őt sem az érdekelte hogy nyerjen a CSAPAT...az ilyen emberkéknek tuti tiszta gizda a k/d-jük, de a w/l meg közelít a 0.01-hez....idióták...

Viszont sikerélménynek elkönyveltem hogy szétkaptam már pár tankot és megtaláltam az első emberkét is akinek behegesztettem a pofiját, azt belepusztult :DD

Hulligaaan

(#9858) gabipaci válasza ciry (#9853) üzenetére


gabipaci
addikt

nekem sem lehet tobb killem, nekem bejon a medik, de az alap fegyver mindent visz.
Az eppen eleg, meg neha sok is.

Logitech hardware tester

(#9859) Joe-T válasza creedszl (#9857) üzenetére


Joe-T
tag

Sok esetben hatásosabb a szerelőpisztoly a tankok ellen mint a Guszti! A Gusztibol is kell nekik 3-4 lövés, míg szerelőpisztollyal, ha nekilátsz azt sem veszi észre, hogy szétszerelték!
Bár itt megjegyzem, hogy a tankok ilyen módon való likvidálása jó nagy baromság a játékban! Szórakozottak lehettek a fejlesztő urak amikor ezt benne hagyták a játékban!

Szerintem, ha nem a K/D lenne kiemelve a statban, hanem a W/L, akkor talán többen törődnének az objektívával! A killért alig kellene pontot osztani, de annál vastagabban a sikeres feladat teljesítésért! :K

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#9860) Motaba78


Motaba78
őstag

sziasztok

van valami megoldás a játékban fellépő állandó random fagyásokra ?

mert sajnos nálam nem változott a helyzet single is fagy (érdekes hogy a werziós egyszer sem fagyott a single alatt)

megoldás werzióst telepítem és a gyári serialt adom be neki ? :F

(#9861) Joe-T válasza gabipaci (#9858) üzenetére


Joe-T
tag

Ha már "kiszolgáló" kaszt (medik,engineer), akkor az is egy kicsit bosszantó, hogy az engineernek soha nem lesz olyan hatásos kézi lőfegyvere mint akármelyik kasztnak, főleg a medikhez hasonlóak!
Én engineerrel kezdtem és néha elszomorítottak azoknak a dióverőknek a teljesítményei amit a fejlődésem során kaptam! Most áttértem assaultra!
A mediket és a recont egyáltalán nem fejlesztettem, mert nem tetszenek!

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#9862) gabipaci válasza creedszl (#9857) üzenetére


gabipaci
addikt

legfokeppen a pontozassal van elcseszve az egesz.
Ha mondjuk 50pont a gyilok, kene 50 a spot assistra, 300 az elesitesre, deaktivalasra. A javitas az szerintem nem rossz, de pl a heal es resupply lehetne tobb, mondjuk 50, a tracert is emelni kene, Az elesztest is, a csapattars megyilkolasat meg feldobni 200-ra.
Nem lehetne kikapcsolni a barati tuzet, egybol odafigyelnenek a stathuszarok is.
A csapatjatek nincs elegge megfizetve.

Logitech hardware tester

(#9863) Habib[HUN] válasza Joe-T (#9859) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Szerintem vicces :D Tegnap Hc-n kifogytam a rakétákból, és heggesztővel szedtem szét párszor tankot. Tényleg nem tud vele mit kezdeni a tank, csak ha kiszál.

(#9864) ciry válasza Joe-T (#9861) üzenetére


ciry
őstag

Próbáld meg valamelyik sotit plusz cuccokkal, hátha bejön ;)

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#9865) Gonz0 válasza gabipaci (#9862) üzenetére


Gonz0
tag

Nagyrészt egyetértek, de a HP-t nem növelném, így is baromi sok pontot össze lehet vele szedni ha egy frekventált helyen dobod el a ládát (esetleg még a láda perkek is benn vannak különösen a nagyobb hatótávra).
A spot assistnak meg sok az 50, én 30-ra emelném maximum, bár aki eddig nem spotolt 20 pontért az 30-ért vagy 50-ért se fog. Nem tudom megérteni, hogy ha már 8 sniper gugol a bokorban, miért nincs soha 1 ellenfél se spotolva. Nekem alap, hogy elöbb nyomom a Q-t és aztán lövök, vagy legalábbis egyszerre.
A team killt és team damagét tényleg drasztikusan emelni kéne, így kb semmi visszatartó ereje nincs.
Az élesztést viszont nem emelném, a medicnek így is nagyon pörög a pont egyrészt, másrészt kérdezd meg Bledit mi a véleménye a folyamatos újraélesztésekről. 3x húztam fel olyan helyen ahol nem volt fedezéke. Utána már csúnyán anyázott, pedig nem is a pontért csináltam, azt hittem, van annyi esze, hogy befut az 1 méterre lévő fedezékbe az alatt az 1 mp alatt amig az immunity tart. Képzeld mi lenne, ha 200 lenne egy újraélesztés. Mindenki üres tárral anyázná a mediceket akik nem hagyják őket békében nyugodni.

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#9866) madgie válasza ciry (#9864) üzenetére


madgie
titán

Bizony, még a medic-ek is meglepődnek, ha közelharcnál előhúzza az alap shotit. Hátránya, hogy kicsit távolabbnál már neccesebb, főleg, ha az embernek pontatlan, ótvar egere van. Ha már egér! Tök jó kis lézeres rágcsálóm van, évek óta kiszolgál, de amikor pisztolyról a lőszeresládára vált egy görgetésre illetve gusztiról a szerelőkütyüre, mikor felfelé tolom (tehát a stukira kéne átugrania), akkor nagyon szúrós szemekkel nézek rá. Tud valaki valami jobb rágcsát, ami nem gémeredisön 10-15k-s izé?

(#9867) BalaNce87 válasza madgie (#9866) üzenetére


BalaNce87
addikt

Nekem mx 518 van, asszem 9 k volt anno. Elég jó és nem drága. De persze ez alatt is találsz. Sokan a microfos egerekre esküsznek.

[ Szerkesztve ]

(#9868) belaazallat válasza madgie (#9866) üzenetére


belaazallat
addikt

Hali!

Nekem az alig használt g5-öm is csinálja néha, de állítottam a görgőn, azóta jó. Asszonynak most vettem egy A4tech egeret, 3000FT volt, 1000DPi-s usb-s, 2 oldalsógomb + 2 programozható. Ha érdekel pontos tipust megírom otthonról.

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#9869) Habib[HUN] válasza BalaNce87 (#9867) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Szintén 518-as tulaj vagyok. Már jó rég vettem, de még mindíg nem jutott eszembe, hogy le kéne cserélni. Egérben még nekem nem találtak ki jobbat.

(#9870) Gonz0 válasza madgie (#9866) üzenetére


Gonz0
tag

Javaslom az 1-4 gombokat. Gyorsabb, pontosabb mint a görgővel vacakolni, és még pont elérhetőek.

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#9871) madgie válasza belaazallat (#9868) üzenetére


madgie
titán

Hasonló A4Tech az enyém is. Fotóra, mindenre bevált, de játéknál csinál néha ilyen görgő-galibát :)

A tippeket meg mindenkinek köszi, majd rálesek valamelyikre.

Screamer84: mondtam, hogy normális egér esetén :)

[ Szerkesztve ]

(#9872) Screamer84 válasza madgie (#9866) üzenetére


Screamer84
tag

De biza ha a shotihoz beteszed a módosításokat egyből sniper lesz belőle ,olyan fejeseket lehet osztani vele messziről mint a huzat, tegnap mikor csak 3 an voltunk fent a szerón ökörködtünk és kipróbáltuk. Simán le lehet vele szedni az embert a pálya másik feléről.ha normálisan célzunk. :C

(#9873) Joe-T válasza Habib[HUN] (#9863) üzenetére


Joe-T
tag

Akkor meg a szétszereled a srácot aki kiszállt belölle! :C

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#9874) Hell válasza Gonz0 (#9852) üzenetére


Hell
tag

Én otthon, a szomszéd 4 emeletes ház tetején szoktam nézni a snipereket. :) Még jó, hogy keveset játszom vele.
Szerintem tegnap este egy jó kis csapat jött össze a III-as szerveren. Lehetne még javítani a játékmeneten, de nem panaszkodom. Volt egy kis adok-kapok és még csapatjátékot is véltem benne felfedezni. Tetszett.

Üdv, Hell..............................................BC2, BF3, BF4 nick: WarthogHell

(#9875) r-chee


r-chee
őstag

Amióta megvan a BC2, nagyon utálom a délutános műszakot :) . Késő este-éjjel alig van kedvem lövöldözni, másnap reggel szeretek kicsit tovább kumni, délelőtt bótolás, egyéb teendők, sok szerver üres. Délutáni/esti csúcsidőben pedig meló. Ehh.

Tegnap este melóhelyen telefonról olvasgattam a fórumot, mivel este 6 után le van tiltva a net a cégnél. Kimeríthetetlen a függőség tárháza :) .

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#9876) Joe-T válasza Hell (#9874) üzenetére


Joe-T
tag

Hány óra felé voltál fent tegnap este? És mi a játékban a nicked?
Tegnap este én is voltam fent a hármason és szerintem is jó körök voltak, köszönet érte a kultúráltan játszani tudó játékostársaknak mindkét oldalon! :R

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#9877) rankesz válasza madgie (#9871) üzenetére


rankesz
veterán

Nálam a Razer Copperhead is ezt csinálja, felfelé váltás helyett lefelé vált, főleg menet közben, ha egy helyben állva váltok fegyvert akkor minden oké.
Szerintem ez inkább game bug mint egér, azrt a Copperhead a jobb egerek közé tartozik

(#9878) Hell válasza Joe-T (#9876) üzenetére


Hell
tag

WarthogHell. Este 9-10 körül voltam fent. Africa Harbor ment és elég sokáig húztuk Védőként. A Támadók is igen jól tették a dolgukat, csapatostul, mindig más irányból jöttek. Kevesen voltunk, de szerintem a tank is elfért. Hol nekünk kedvezett, hol az ellenfélnek. Az ellen sniperei is ügyesek voltak, mert támogatták a csapattársaikat. Sajnos elég hamar lépnem kellett.

[ Szerkesztve ]

Üdv, Hell..............................................BC2, BF3, BF4 nick: WarthogHell

(#9879) Jazzy


Jazzy
tag

Igen, sajnos ez bug a játékban, az összes egérnél jelentkezik.

J@zzy

(#9880) madgie válasza Jazzy (#9879) üzenetére


madgie
titán

Na, akkor marad a rágcsa! :)

Hell: a neved ismerős, valamelyik nap elég sokat tankoztál az egyik szerón nem? (és elég sokszor szétszedtem alattad :D)

(#9881) Joe-T válasza Hell (#9878) üzenetére


Joe-T
tag

Így már emlékszem rád, a hídnál ketten védtük be a vasúti kocsiban lévő M-comot! ;)
Igen, ekkor még nekem sem volt gondom a tankkal, mert ha jól emlékszem 5v5-ben toltuk! Amikor mi támadtunk ugyanezen pályán 3v3-ban (ekkor már nem voltál fent) és az ellenfél használta a tankot (a csávó bejött vele még a kiindulóra is) az már nagyon nem tetszett, főleg, hogy mi nem használtuk csak közlekedésre, mert kevesen voltunk!
Köszönöm a tegnapi játékot! :R
Meghívót küldhetek?

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#9882) Joe-T válasza rankesz (#9877) üzenetére


Joe-T
tag

Ez nálam is megvan, szerintem tuti, hogy valami bug! Elég idegesítő tud lenni főleg, ha előttem ott az ellenfél én meg beváltom a lőszered ládát! :U

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#9883) Hell válasza Joe-T (#9881) üzenetére


Hell
tag

Természetesen küldhetsz. Én is köszönöm! :R

Üdv, Hell..............................................BC2, BF3, BF4 nick: WarthogHell

(#9884) Yany


Yany
addikt

Medicnél én is a T88-ra szavazok. Kezdetek óta azzal tolom. Az M60-nal én nem tudok célozni. Nagyon rángat is, meg az ironsight sem egy jól kitalált valami rajta (sokat takar). Viszont a magnum skulót is csak Reconnal szoktam használni, mert azt ritkán veszik észre, így nem fontos a páncél, de minden más emberemre a páncélt rakom. Esetleg medic-ként a heal boost-ot. Egyébként én is megnövelném minimum 2x-esre a sikeres m-com robbantásokat, de még a bomb plant-ért is adnék 50 pontot legalább, hiszen mégiscsak megy kockáztatni az életét az ember. Nincs annál szomorúbb, mint mikor ötödszörre élesítek és mindig hatástalanítják, mert a társaim nem védik be, viszont a saját statomat és játékélményemet is akár feláldozom a csapat haladása érdekében. Szóval egy minimális pontot érhetne szerintem, ha nem is robban fel.

A "Q" betűről meg annyit, hogy amikor egy kicsit átmegyek csézni, akkor egy ellenséget meglátva rögtön a kést kapom elő ösztönös "Q"-nyomkodási hajlam okán. :S Szóval ha fent láttok a szerón, azt a ritka jelölgetést én produkálom... amikor élek (ezért ritka :DDD)

Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

(#9885) reset


reset
senior tag

Sziasztok!
Akármit csinálok a Joy-jal (Logitech Extreme 3D PRO) - a pilóta-üzemmódban nem bírom beállítani normálisan. A balra-jobbra fordulásnál (a billentyűzeten A-D gombnak megfelelő) fordítva működik a Joy. Balra tekerem a botot, jobbra fordul / jobbra tekerem, balra fordul. Frissítettem drivert, az opciókat alapra tettem, aztán új setup, állítgattam mindenhogyan, de nem bírok vele. A gázkart sem érzékeli, pedig arra akartam rakni az emelkedés-süllyedést.
Nektek nem volt ilyen gond? A BF 2142-ben gyönyörűen ment, itt nem veszi nekem a lapot, az egér és bill. kombinációtól pedig már elszoktam...addig nincs kedven helit vezetni, amíg a Joy. nem látja jól...
Config az adataimnál... :((

(#9886) WhiteWalker


WhiteWalker
nagyúr

Nekem a medic tetsztik a legjobban, DE: nem a támadást élvezem benne,hanem azt amiről szólnia kell,feléleszteni,healezni, és hátulról fedezni a társakat.Erről szolna ez a kaszt :P
Az amit mások csinálnak,jobban nyomulnak vele mint egy assaulttal az erős!
Erősebb fegyvere van mint egy támadó katonának,ezt sem értem hogy találta ki a DICE :U
Ezzel tönkre vágták az egészet...
Ha lehet akkor én a T88-ast használom és az MG 36-ot de amikor állandóan lehentelnek akkor azért előjön az M60! Fogat fogért! ;]

RESET az option menüben kapcsold ki a bal felső sorban aszem vertical flying vagy ilyesmi néven futó középső beállítást...utána helyre áll a rend :K

[ Szerkesztve ]

(#9887) Gonz0 válasza reset (#9885) üzenetére


Gonz0
tag

Hja, joysticket én se tudtam belőni. De legalább ha be volt dugva a gépbe akkor bebugzott tőle az irányítás. (nem, nem csak a warez verziót érinti ez a hiba..)

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

(#9888) Doki-HUN1978 válasza KL (#9842) üzenetére


Doki-HUN1978
senior tag

"M60-al kemény 47 killem van, hamar leraktam az a fegyvert, még egy aranyat se hoztam össze vele."

"Medicnél én is a T88-ra szavazok. Kezdetek óta azzal tolom. Az M60-nal én nem tudok célozni. Nagyon rángat is, meg az ironsight sem egy jól kitalált valami rajta (sokat takar)"

"Tegnap a nagy m60 harcban elokapartam, de kozben elfelejtettem hogy kell pontosan loni vele"

Akkor most hogy is van ez?!
Egyszerű, vagy nem egyszerű? :F

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#9889) DieHard válasza WhiteWalker (#9886) üzenetére


DieHard
senior tag

Ezért használom én a GL-t meg a M60-at is ha adott. Mindenki használhatja, ha meg szabályzatba van akkor betartom. De az iratlan szabályra én nagyonmagasról teszek. Bár be kell vallanom ha ez még igy megy egy darabig, valszeg az adminkodást is befejezem, és megyek olyan szerverre játszani ahol nem kell ezt hallgatnom.
Megvettem a játékot és élvezni akarom. Ha valakinek nem tetszenek ezek a szabályok az meg menjen oda ahol a fogára megfelelő szabik vannak. És ne noobozzon, mert amugy is tök felesleges, pláne nem ha all-alowed szerveren ledarálják m60-nal, mert ő mazohista.

Amugy meg bf2-ben is asszem ez ment, csak nem az infantry részlegen, hanem a jármüveknél. Miért ezzel mész, nub vagy helisköcsög, bombázósparaszt, j10eskocka, mással sem tudsz. Ez már nagyon unalmas... :W

[ Szerkesztve ]

(#9890) Doki-HUN1978


Doki-HUN1978
senior tag

Engem speciel nem zavar, ha 2 vagy 3 féle fegyver van jelen egy szerveren...

Nem mindegy mivel lőnek le? :F

Mindenki azzal a fegyverrel játszik amellyel legjobban képes segíteni csapatának munkáját.

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#9891) KL válasza Doki-HUN1978 (#9888) üzenetére


KL
tag

Egyszerű.

Az m60 CSAK grafikailag rúg akkorát. Egyébként ugyanoda lő, ha tolod neki, minimális szórással. Ha nem foglalkozol azzal, hogy hova ugrik a fegyver csöve, hanem az egeret az eredeti szinten tartva kaszálsz, az bizony találni fog.

Próbálj ki másik medic fegyvert. Ha azzal is ugyanúgy halnak az emberek, akkor magadnak, hangsúlyozom magadnak bebizonyítottad, hogy m60-hoz tudás szükségeltetik.

A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...

(#9892) KL válasza DieHard (#9889) üzenetére


KL
tag

Ne haragudj, de akkor szólok mondjuk max két-három klántársamnak, hogy menjünk fel PH!-ra és m60-azzunk. Rá fogsz érezni, hogy korlátozni kellene a használatát (nem azért mert annyira prok lennénk, hanem azért mert aránytalanul erős az a fegyver).

Igazából azt remélem a patch után már nem kell erről eszmét cserélnünk, mert leveszik a sebzését.

[ Szerkesztve ]

A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...

(#9893) BalaNce87 válasza reset (#9885) üzenetére


BalaNce87
addikt

Nekem meg Chillstream van, ami ugyebár Xbox alapokon nyugszik, de ha jól emlékszem nem ismeri fel a jobb analógot valamiért. Azóta megtanultam egész jól repülni a szállító helivel. A harci helikopterekkel még bajban vagyok, nehezen tudom úgy megdönteni, hogy utána ne csapódjak én is bele a földbe :D

Úgy látszik Die Hard, hogy te vagy aki valamit nem lát. Én előbb kezdek el lőni valakit és mégis én halok meg. Ilyen nincs. És nem célzom rosszul, nem ma kezdtem a FPS kategóriát. A másik meg, hogy szinte sniper távolságba is el lehet vele pontosan lőni. Nevetséges, hogy másfélszer annyit sebez, mint akármelyik fegyó és a hatótáv is sokkal nagyobb.

[ Szerkesztve ]

(#9894) ciry válasza Doki-HUN1978 (#9888) üzenetére


ciry
őstag

Nem azért raktam le, mert nem ment vele.
Nem az én kasztom, meg írogatást se szeretnék.
Pufajkás kollégám, aki m60-al tisztán ölte az embereket, folyamatosan az élbolyban volt, ráunva a sok rinyálásra, letette az m60 és most vért izzad a középmezőnyért.

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#9895) BalaNce87 válasza ciry (#9894) üzenetére


BalaNce87
addikt

Arról nem is beszélve, hogy csak magukat gyógyítják az M60 lámák. Illetve mögém kerülve kilövi egyszerre az összes golyót és úgyis talál.
Jelzem helikopterből sniperen kívül csak M60-al van esély embereket kilőni.

(#9896) Doki-HUN1978 válasza KL (#9892) üzenetére


Doki-HUN1978
senior tag

Ha te néhány klántársaddal együtt megjelensz és daráltok, az nem az M60 miatt lesz, hanem mert összeszokottak vagytok és külön-külön is jó a skill-etek.

Ki fogok próbálni egy másik fegyót is...

[ Szerkesztve ]

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#9897) Jazzy válasza Joe-T (#9882) üzenetére


Jazzy
tag

Igen, ez tényleg idegesítő. Én általában akkor szívom meg amikor megy a csihi-puhi az ellennel és váltanék pisztolyra és jön a lőszeresláda... :((

J@zzy

(#9898) Joe-T válasza Jazzy (#9897) üzenetére


Joe-T
tag

Anno a BF1942-ben, ha jól emlékszem kézigránáttal fejbe lehetett dobni az ellenfelet és föl is dobta tőle a pacskert!
Milyen lenne már, ha itt is a lőszeres ládával le lehetne dobni az ellenfelet! :DDD
Headshot lőszeresládával! Hány pontot érne? ;]

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#9899) KL válasza Doki-HUN1978 (#9896) üzenetére


KL
tag

Nem, igazából csak az m60-asok mennyiségére gondoltam. Lehetne PH!-s is, aki mondjuk legalább közepes játékos. Nagyon megbillentené a két csapat egyensúlyát a 3-4 m60.

A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...

(#9900) Jazzy válasza Joe-T (#9898) üzenetére


Jazzy
tag

Jaja az nem lenne rossz, az megérne nekem 300 pontot is! :)) És ha medic ládával dobod fejbe, akkor nem tud meghalni, mert rögtön gyógyul? :))

J@zzy

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.