Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:07:15

LOGOUT.hu

OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30330) Xaels


Xaels
félisten

Valamelyik nap Rogue Rush-on simán átment az RPG a BTR-en meg az MBT-n. Csak lestem ki a fejemből. Nem haltam meg, végig néztem simán ahogy átrepült rajtuk a raksi. Lockeren is sokszor van olyan az átjáróban, hogy zoomolva benézek, ellövöm és semmi találatjelzés de van amikor simán multizok vele.

(#30329) Cris99: a DIV3-as SKILL nem nagy elvárás. Sőt... De ez nem csapódott be korábban, nem nozoomban lőttem ahogy esik és konkrétan láttam átrepülni. Majd ha lesz több helyem csinálok videókat hátha tetten érem a szitut.

Amúgy ma még a Little Bird cseszte fel az agyam. Az egész egy rohadt üveg kalitka, semmi anyag nincs benne és tolom bele a 4-5 hitet BTR-el és meg sem érzi simán tovább repül. A 2 heatseeker meg sem kottyan, +még egy fél tár 25mm-es, a srác meg rám fordul és egy tárból ki is pirított...

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.