Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:07:15

LOGOUT.hu

OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25034) melega


melega
őstag

Ezt végigjátszottam (Battlefield 4 -et), csak annyi, hogy a minimális gépigényből nem
E 6600-as, hanem E 6500 -as processzorom van Core 2 duo-s,
és a 4 Gb az ddr 2, a Windows 7, a 20 000 Ft-os videocard,
és 50 Gb szabad hely,
meg a 370 W-os táp megvan hozzá.
A multi mivel német, meg francia csapatokhoz csatlakozom, jobban szaggat, idegesítő. Szerintem az is mák, hogy végig tudtam játszani.

Azért ezt választottam, mert a Cod Ghost alaplap, processzor, memória, sata portok miatt DVD-writer cserét is igényelt volna, az pedig drága mulatság. Év garfikája lett.

Az Assassin's Creed IV Black Flaget is végigjátszottam, de mikor Fekete Szakáll meghalt, annál a hajónál cheat programot kellett használnom, mivel a hajóm fejlesztésre szorult, olyan nagy hajókhoz amin Fekete Szakállt megölték. Mivel nagy piros vitorlás hajók köröztek, a tengeri csaták elég nehézzé váltak, sokkal húzosabbak mint a 3. részben. a végén, nem csak a jövendőmondó hajóját kellett elsűlyesztenem, de két akkora piros vitorlás hajót is mint az ővé. Kingstonban nem kellett csalnom után, a keresztes ember lehellgatásához, és várbeli megöléséhez. Aztán Rogerset kelle egy padról kivégezni. Végül vissza Afrikába és végezni a gonosszal. Olyan kódokat kellett ezekhez feltörni, egy számsort megfejteni+ csuszkákon végigugrálni, nem lehet pirosra ugrani. A gyors csuszkákkal nagyon kellett vigyázni. Elég nehéz és tartalmas játék. Tele kihívásokkal, rejtőzködéssel, észrevétlen követéssel, és lehallgatással. Az embereimet is nehéz volt megtalálni, akiket le kellett hallgatni.

Azért ezt, mert a Watch dogs magas lenne a gépemnek. Szintén: alaplap, processzor memória, DVD író cserét igényelne.

A multi pály pedig remélem jön 17.-én a Battlefield 4 -hez.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.