Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:07:15

LOGOUT.hu

OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18946) general


general
addikt

na ezen meglepődtem.. :D

egy kérdés: mik azok a Mission-ök? hogyan lehet létrehozni, minek, mire jó..? :)

én a BF3-at kihagytam, a BF2 volt a nagy kedvenc, szóval eléggé új sok minden. lehet találni valami leírás-szerűt pl a játékmódokról? mi-micsoda, hogyan... vagy a tonnányi fegyverkiegészítőről, melyik mire jó, milyen hatása van, stb. jó lenne valami gyorstalpaló... :)

illetve lehet-e valamit csinálni a perspektivikus látószöggel, kicsit zavaró nekem, hogy ultranagylátószög... a singleplayerben nem ennyire durva. állítható, vagy szokjam meg? :)

több kérdést is olvasok itt a fórumon, de választ alig, mindenki csak a DICE-t, meg EA-t szidja meg nyavalyog... bocs, de tele van szemetelve vele a fórum... értem, hogy nem tökéletes a játék, értem, hogy várjuk a javítást, de... ez van. ha meg valaki feltesz egy kérdést, azonnal el is tűnik a süllyesztőben, le se szarja senki a nagytudásúak közül itt...

bocs, de kikívánkozott. remélem a nagy felháborodás lassan alábbhagy. nekem a SP kifagyott sokszor, a multi viszont még nem. nincs 50 órám, lehet, hogy nálam is lesz bibi, de eddig nem volt.

peace

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.