2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • SSD - megérte-e?

    Elsősorban magamat próbálom meggyőzni, megérte-e.
    A válasz koránt sem egyértelmű. A laptopomnál inkább éreztem a gyorsulást. De az se ment gördülékenyen, a Kingston V300 kb olyan sebességet nyújtott, mint egy asztali hdd. Van egy a munkahelyi gépemben, az is "dög lassú", 130MB/s az olvasási sebessége. Az enyémet visszaküldtem, cseréltem Intelre. Na az már hozta a 400/400 vagy nagyobb értékeket, végre érezhetően gyorsabb lett, mint korábban.

    Az asztaliba vettem egy Samsung 850evo-t, 250gb-os. Tesztjeim szerint 480/460 MB/s. Az asztali gép is hamarabb indul, de nem számottevő a különbség. Most őszintén, nem mindegy, hogy 1p05 vagy 2p10? (Jelenleg klónozott rendszer, majd ha lesz időm esetleg újratelepítem) Legalább amíg elindul rendet lehet rakni az asztalon, elemet cserélni az egérben...
    Igaz, a programok is gyorsabban indulnak, de az a pár másodperc megint csak nem számottevő. Eddig is szinte azonnal indultak. Főleg ha a másik hdd-re telepítettem, nem a rendszer mellé.

    Folytatás...

    Victoryus 9 éve 44

  • Köszönöm Digi! Double speed :-)

    Még csak ma olvastam, hogy duplázni fognak, erre lemértem, és lám, már most dupla! :) :R

    Victoryus 9 éve 36

  • E51- Skype

    Hosszú idő után akartam skypeolni a jó öreg E51-en, de nem jelentkezik be. A jelszó/user adatok jók, mert asztali gépen működik ugyanazzal. Feltettem egy újabb verziót, az 1.14.7-et, de azzal sem hajlandó bejelentkezni. Valakinek van ötlete? Tudom nem mai darab, de erre a célra például tökéletes volt. Vagy végleg leírták a symbianos klienst?

    Úgy látom ennyi volt, nem lehet többet használni a skypeot symbiannal... :W rohadjanak meg.

    Victoryus 9 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.