2019. március 26., kedd

Gyorskeresés

Posta

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Úgy tűnik, a posta nincs a helyzet magaslatán idén. Tavaly nem volt vele egyszer sem problémám. Idén biztos új postásunk van. A megrendelt laptop billentyűzetet megpróbálta beletenni a postaládába, majd miután nem sikerült neki, odaadta a szomszédunknak. Szerencsére megbízható szomszédunk van, "nem nyelte le" a csomagom. A billentyűzet eléggé meghajlott, szerencséje a postásnak, hogy ezt csak donornak vettem. A billentyűzet dicséretére legyen mondva, hogy működőképes maradt.
Ezen a héten sem maradtam negatív élmények nélkül. Szerdán jött a postás, hogy csomagom érkezett, talán. Nem voltam otthon, csak tesóm. Erre a hétre nem vártam semmit, de kíváncsi lettem. Értesítést nem hagyott kedvenc postásom. Szóval elmentem a főpostára, vártam egy csomót feleslegesen, mert ők értesítés nélkül nem tudnak utánanézni a csomagnak. De, ha kimegyek a vasúti postára, ott majd felvilágosítanak. Nagy nehezen megtaláltam a vasajtót amire hivatkozott az ügyintéző. Egy nagydarab ursula fogadott, és közölte, hogy bocs, de nem is Viktor névre jött az a csomag, hanem Zsolt névre, és a házszám is kettővel kevesebb. Na most akkor miért engem cseszegetnek? Mert egy utcában lakunk, és egyezik a vezetéknevünk, meg én is szoktam rendelni külföldről? Legközelebb az én csomagomat adják majd Zsoltnak? Tesóm minden gond nélkül átvehette volna más csomagját, ha egyből rábólint, hogy igen, mi vártunk csomagot??? Legközelebb, ha kijelzőt rendelek, azt is be fogja gyűrni a postaládába a kretén postásunk? :W Bár azt hiszem a csomagokat másik postás hordja ki furgonnal.

Hozzászólások

(#1) Zolaash


Zolaash
(fanatikus tag)

Törékeny levél nincs, ergó beletömheti a postaládádba. Ha nem fér be, hagy értesítőt (vagy nem). Törékeny dolgot csomagként kell feladni, és kérni rá "törékeny" megjelölést. Probléma letudva.

Nem öregszem. Szintet lépek!

(#2) Coccolino_O válasza Zolaash (#1) üzenetére


Coccolino_O
(őstag)

Inkább a 10 forint felárral operáló LNK (Levélszekrénybe nem kézbesíthető).

(#3) Zolaash válasza Coccolino_O (#2) üzenetére


Zolaash
(fanatikus tag)

;)

Nem öregszem. Szintet lépek!

(#4) kmisi99


kmisi99
(PH! kedvence)

Csakhogy ha a kínai nem ismeri az LNK fogalmát és sima postai úton adja fel a cuccokat.

Dell Precision M4600

(#5) Coccolino_O válasza Zolaash (#3) üzenetére


Coccolino_O
(őstag)

Már ami a postaládába gyűrést illeti.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.