- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
Felraktam a GO Launcher EX (Pro)-t, aztán egy iPhone témát.
(Nem nevetni, csak kipróbálás céljából tettem fel!)Ha belépek a menübe, akkor fent lehet választani, hogy az összes telepített alkalmazást akarom-e látni, vagy csak azt ami éppen fut, stb stb ..
Ha rámegyek az éppen futó alkalmazásokra, akkor akkor ott van egy fül "Close all" amivel az összeset kilehet lőni egyszerre, ez számomra (és még talán sokak számára is) elég hasznos szerintem. Viszont van amikor hiába lövöm ki mindet utána vissza jön 1-2-3 alkalmazás.
Pl: PowerAMP, Volume+Pro, EMS, és ilyesmik.Ezt az "alkalmazást" vagy ilyesmi featurest belehetne építeni esetleg az új - update-elt romodba Kelzsoca?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- MG topik
- Motoros topic
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest