Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  ZTE Blade

Téma összefoglaló

Hozzászólások

(#7008) xSide válasza TRob1 (#6951) üzenetére


xSide
őstag

TRob1 mennyivel töltesz át pc/teló közt és melyik alkalmazással (ftp/smb)?

Azért az sem mindegy, én ezért nézem a speedtest adatokat mivel mással nem tudom ellenőrizni az adott rom wifi képességét!
Ha a pc-n mért kábeles net és telón mért wifi-s net sebesség közel azonos, akkor nincs gond. Viszont akkor már igen, amikor a pengén negyed annyit mérek...

A mostani rom eredménye:

Ez befolyásolja a wifi fájlküldés sebességét is, volt olyan rom amivel lassabb volt, mintha usb-n küldtem volna!
A routert állítgattam eddig minden rom cserénél, nehogy "user" error legyen, de rá kellett jönnöm bármit is állitok rajta (csatorna, sebesség mód, titkosítás) a mért adatok nem változnak olyan mértékben, hogy az javulást eredményezzen. Igy a legegyszerűbb módja nálam a speedtest egy rom alkalmasságára, hogy használjam arra amire szükségem (is) van és ne vesződjek sebesség gondokkal.
A lassúbb wifi romoknál előjön egy másik probléma is, netezés közben (gyári, opera mobile) eléggé laggolva, több időt elgondolkozva tölti be az oldalakat.
Ez az én véleményem és tapasztalatom az eddigi wifikezeléssel kapcsolatban, amire remélem lesz megoldás, mert azért szeretnék még újabb romokat kipróbálni és nem kompromisszumok alapján dönteni...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  ZTE Blade
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.