Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz SutiAdi #10647 üzenetére
a rendszerben található egy energiawidget ami nem a notificationbar-ban található, ezt a home screen-en hosszú tapival éred el - Widgets - Energiagazdálkodás. Ha ezt használod nézd át a beállításait mivel ebben tudsz eseményeket rendelni többek között wifihez is, mikor kapcsolódjon ki-be...stb.
-
jegenye77
addikt
A frissítést ugyan úgy telepítem mint a rom-ot?
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcard
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
SutiAdi
tag
-
tboldi
nagyúr
kelzsoca!
Nem akarlak zavarni/siettetni, de tegnap ígértél egy original framework patch-et.
Vagy ha az I. IceArmor-hoz legutóbb publikált patch-ből kiszedném a framework-öt? Én nem látok különbséget benne.
[ Szerkesztve ]
-
lpburny
tag
Sziasztok!
Nálam a proximity sensor nem működik jól. Hogy tudnám kalibrálni?
-
apeelme
addikt
==============================
IceArmor II. gyári animációk - frissítés
==============================[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Az új ICE armor ban nem találom a téma beállításokat.
Ki szeretném kapcsolni, sötét mint állat...
Merre van ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
apeelme
addikt
válasz lpburny #10673 üzenetére
a közelítésérzékelő és a fényérzékelő két különböző dolog, ahhoz hogy rendesen működjön az automatikus fényerőszabályzás:
IceArmor II:
Beállítások - Extra beállítások - Megjelenés - Automatikus háttérvilágítás -Egyéni használata - pipa be
Fényerőcsökkentés engedélyezése - pipa bemajd konfiguráld a szinteket...
-
eladogeppc
veterán
Hi !
Az új ICE armor ban nem találom a téma beállításokat.
Ki szeretném kapcsolni, sötét mint állat...
Merre van ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
M4L@y
tag
válasz eladogeppc #10677 üzenetére
A menüben van olyan, hogy témaválasztó, ott tudod lecserélni!
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
Beallitasokban kerested? Ha igen, es nincs ott, akkor a fomenuben lesz. kelzsoca mintha integralta volna anno a beallitasokba, de nem tudom, apeelme kovette-e a peldajat.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
App drawer -> témaválasztó
De a másik (System) téma se világosabb. Telepíts valami kedvedre valót.
-
-
alexdp7
tag
hogy tudok egyik szolgáltató gyári romjáról másik szolgáltató gyári romjára átállni?
ugyanúgy kell felrakni mint egy főzöttet?
szervízbe kellene vinnem.....
Psychonaut:akkor az a géppel összedugós?
[ Szerkesztve ]
La Vecchia Signora, vince Ancora! -ASUS Zenfone 2 - backup - Samsung Galaxy S4 LTE 5.0.1
-
Psychonaut
veterán
válasz eladogeppc #10681 üzenetére
Ha csak a hatterrel van a gondod, miert nem allitod at csak azt?
Fokepernyore hosszu tapi, Wallpapers menupont.
alexdp7: lefuttatod a megfelelo szolgaltato visszaallito TPT csomagjat. Elotte termeszetesen visszaparticionalod a telefont gyarira, ha at lett particionalva.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz eladogeppc #10681 üzenetére
Szerintem inkább itt keress valami neked tetszőt: [link]
Ügyelj, hogy HDPI legyen! Telepítés: apk-t a mem.kártyára és vmilyen fájlkezelővel megnyitod telón.
(#10683) Psychonaut: Elég csak a TPT, mert az a partíciókat is visszaállítja.
[ Szerkesztve ]
-
PuffySite
tag
Na Ice Armor 2 fent. Eddig tetszik, nagyon pöpecek az új animációk.
Köszönet a ROM-ért! a lesz valami bug, majd jelzek.
-
alexdp7
tag
válasz Psychonaut #10683 üzenetére
utánaolvastam:
ha jól értem image.bin (adott szolgáltatóé amire át akarom rakni) sd gyökérbe majd telón sw frissítés és ok mehet?
La Vecchia Signora, vince Ancora! -ASUS Zenfone 2 - backup - Samsung Galaxy S4 LTE 5.0.1
-
sto1911
veterán
Megnezne nekem valaki, hogy ha a Lockscreen hatteret egyszinu feketere allitja, akkor mukodik-e? Feketere nem valt at nalam, de pl. pirosra igen. :S
-
energy4ever
addikt
Sziasztok...
A 4GB microSD HC CLASS 4-et is kezeli a blade?
Bocsi hogy ilyet kérdezek, csak rendelnék memó karit, és az a HC, meg az a class 4 megzavart egy kicsit. -
alexdp7
tag
válasz energy4ever #10689 üzenetére
class4 csak a sebessége..........én lebeszélnélek, nekem 8GB-s class4-em van ........már csak class 10-et vennék
HC-t majd a hozzáértők megmondjákupsz szerkesztés gomb elmaradt
1000bocsZsolt_72: továbbolvastam......ha végigmegy a frissítés nem lesz fent rendszer???
idézem: végig kell menjen, majd a sikeres frissítés végét egy ZTE logó zárja.
Értelemszerűen nincs fent rendszer, vagyis a frissítő csomag rendszert nem tesz fel, így a logo-t meglátva nyugodtan vegyük ki az akksit, majd kapcsoljuk be a készüléket recovery módban, és tegyünk fel egy romot, vagy restore-al állítsuk vissza az előző romunkat.[ Szerkesztve ]
-
alexdp7
tag
ha kicsúsztam a gariidőből de használhatatlan a telefon? (telefonálni még lehet vele de már nem "okos" telefon, érintőpanel totál meghülyült, sms-t sem lehet írni)....a szervízben elvileg nem javítanak csak cserélnek? ha így van akkor nekem a csere már ugrott?
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz alexdp7 #10692 üzenetére
De, ha a szolgaltatoi visszaallito TPT-t futtatod, akkor lesz rajta rendszer (gyari Froyo). Es a rendszerfrissitest csak akkor tudod hasznalni, ha nem CM7 alapu ROM van jelenleg a telefonon. Ha CM7 van, akkor kikapcsolod a telefont, es Menu + VolumeUp gomb nyomvatartasaval kapcsolod be.
-
alexdp7
tag
válasz dragon1993 #10695 üzenetére
akkor be sem viszem
azért ez elég gáz hogy egy 1 év egy hónapos telefonnak normál használat mellett tönkre megy egy elég fontos része.......amit persze nem javítanak illetve javítanak kb gondolom annyiért amennyi a készülék volt......többe kerül a leves mint a hús...
lehet ezentúl ha kínait akarok csak kajáldába megyek pfffff
jöhet vmi márkás készülék sok10ezerért sajnos
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest