Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
Ice Armor - UP!
Frissítettem a tegnapi update-et, aki újra letölti és felrakja annak cserébe lesz egy Holo lockscreen-je is...pluszban természetesen!
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
Hellosztok!
Szétszedtem a telóm,és összeraktam,de az érintőképernyő csak a telefon felső sarkának nyomása után reagál,most meg már arra se.
Már 3x megint szétkaptam!Vkinek vmi tipp,h mit csináljak?Avatar
-
Glatius
őstag
Ha ennyire értesz hozzá mit tudnánk mi segíteni? Megváltoztatod a konstrukciót, és tőlünk érdeklődsz? Talán kezdd azzal, hogy visszaállítod az eredeti állapotot.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Adamyno
tag
Kiváncsi lennék, mit cseréltél ki pontosan, hátha másnak is megérné
Szerintem nézd meg, hogy kábel nincs-e megtörve a csatlakozó tövénél, illetve remélhetőleg nem csípted oda sehova. Én egyszer egy nagyon vékony szalagkábellel jártam így egy tabletnél, és volt touch, nincs touch. Azt is meglehet javítani, csak nagyító meg hegyes páka nem árt hozzá
Szoftveres hiba kizárva, hacsak nem a touchscreen-t cserélted, mert abból tudtommal 2-3 féle is létezik erre a készülékre, de az elvileg fizikailag sem passzol, mert más a csati.
- Indítsd újra a gépedet! - Az egészet? - Nem, a felét...
-
Adamyno
tag
Az a fekete kábel kérlek szépen a wifi antenna kábele, mivel az a telefon aljában, azon a zöld panelen foglal helyet (a központi panel meg a felső). Az egy igen vékony koax kábel, laptopokban is ugyanezt használják.
szerk.: bocsánat, nem a wifi, hanem a telefon antenna. a wifi, ha jól tudom, oldalt van.
Lényeg, hogy az egy antenna kábel.[ Szerkesztve ]
- Indítsd újra a gépedet! - Az egészet? - Nem, a felét...
-
-
energy4ever
addikt
Sziasztok!
Leszedtem ezt a rom-ot:
Elite Blade 2.3.5 offical mod s1.1
Ez felmegy Gen1-es tmobilos zte-re?
Még nem nagyon mertem próbálgatni a rom-okat, ezt azért akarom feltenni, hogy rendesen menjen a gta3, mert azt írják külföldi forumokon hogy ez a rendszer sokkal gyorsabb mint a többi, és vinné rendesen…ez igaz?
Meg attól rettegek hogy ha recoveryből telepítek egy rom-ot, és utána nem kapcsol be a telló, van ilyen? vagy maximum legrosszabb esetben csak a recovery fog bejönni, és vagy a backup-ot kell visszatelepíteni,vagy az eredeti rom-ot, jól sejtem?
Már tettem fel rom-ot recovery-böl, meg ilyenek de akkor is tartok pár dologtól, és jó lenne tudnom hogy van-e olyan dolog amitől nem kapcsol már be többet a telló.
Válaszokat előre is köszönöm! -
Glatius
őstag
válasz energy4ever #10167 üzenetére
Nem megy fel.
Meg sem szabad próbálni!
Előbb Gen2-esíteni kell, ha ragaszkodsz a gyári állapothoz akkor a Trémobil saját frissítőjével. Ha nem akkor vannak TPT-s átpartícionáló megoldások is, de én még EXE-s megoldást használtam, nem merek linkelni. Utána viszont tiéd a világ. A veszélyes dolog a belső memória partíciós táblájának a módosítása, a rom csere a legritkább esetben okoz gondot, és csak akkor, ha egyébként is tönkre menne.
Az egyetlen dolog amivel tönkreteheted a készüléket: figyelmetlenség. A leírások mind pontosak, é úgy kell csinálni ahogy le van írva. Tényleg úgy. A leg lényegtelenebbnek látszó elem is fontos.[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
-
energy4ever
addikt
válasz Glatius #10168 üzenetére
A GEN2 mit jelent? Mi a különbség a gen1, és a gen2 között? erre már régóta keressem a választ, de nem találtam sehol se ilyet...
És hol találom meg a leírást hogy gen1-ről átdobjam gen2-re? Mert ilyet se találtam sehol se...
A pig fish azt írja hogy Gen1-es a tellóm, utána magyaráz valami 2.1-ről is de 2.2 van rajta már...
És honnan tudom hogy nekem 256,vagy 512mb ram van a tellómba?[ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
válasz energy4ever #10171 üzenetére
-
M4L@y
tag
válasz Psychonaut #10126 üzenetére
Ezt recovery-ből kell telepíteni?
-
Glatius
őstag
válasz energy4ever #10171 üzenetére
Az egyszerűség kedvéért a Gen2, a 2.2-es operációs rendszerhez szükséges új firmware-hez szükséges partíció elrendezés. A különböző rendszerelemek máshol helyezkednek el a kétféle cuccon, ezért nem működnek Gen2-es romok Gen1 -es készüléken.
[ Szerkesztve ]
-
Adamyno
tag
válasz Fredy74 #10172 üzenetére
Én is a 16 gigással szívtam így, de 3-as verziójú recoval, azóta 5.0.2.0 van nekem is.
Azt próbáld meg akkor, hogy ha windowsod van, akkor sajátgépen jobb klikk-> kezelés
Vagy win+R, mmc, enter
ctrl+m lemezkezelés, hozzáadás, befejezés vagy bezárás vagy mittomén milyen gomb van ott (linuxot használok)
aztán a lemezkezelésnél megkeresed az sd kártyát, tejelsen ledarálod az öeszes partíciót róla, létrehozol 1db partíciót, amit teljes formázással fat32-re formázol.
Én linuxban csináltam GParteddel ugyanezt.
Utána csak simán üresen próbáld ki, hogy működik-e.
Illetve még úgy is ment nekem, hogy android alatt mentem rá arra, hogy SD kártya törlése
De elvileg recóból is lehet partícionálni és formázni is. Most nem tudom melyik módszerrel, de valamelyikkel jó lett, mert a kártyát nem dobtam el, kártyaolvasóm meg nincs csak a telefon.Tényleg, akkor a PC-s megoldás csak másodlagos, valahogy a telefonnal csináltam meg.
Ha nincs fent ROM, akkor recoveryvel partícionálj és formázz egyet. Lehet, hogy csak úgy lesz jó, ha ext partíciót is csináltatsz vele. Próbálgasd végig, én tutira ott csináltam meg valahogy. Ha sikerül, akkor meg írd le hogy csináltad- Indítsd újra a gépedet! - Az egészet? - Nem, a felét...
-
energy4ever
addikt
válasz Glatius #10177 üzenetére
De nekem Gen1-re felment a 2.2-es swedish spring RLS2...
Am nagyon írják hogy ne dobjam fel Gen2-re, ez miért van?
És van youtubon egy videó ahol ZTE blade-en futtatják a gta3mat Elite Blade 2.3.5-ös rendszerrel szinte akadás nélkül...
Én felhúztam a procit 728ra, illetve kitörültem az audio file-okat hogy gyorsabb legyen a játék, gyorsabb is lett, de még így is nagyon lassú...:/
Külföldön nagyon dicsérik az Elire blade 2.3.5-öt, de itt nem nagyon dicséri senki se. -
baal-amiga
senior tag
válasz Fredy74 #10172 üzenetére
Még talán a topic első harmadában mintha írták volna, hogy a blade + kingston páros gyakran nem nyerő. Emlékszem, valakinek ki is cserélték, mert más eszközben hibátlan volt. Nekem simán ment sandisk 16-os msd, szóval a méret nem lehet gond; lehet nálad is előjött a paranormális faktor.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
veterán
válasz energy4ever #10179 üzenetére
De nekem Gen1-re felment a 2.2-es swedish spring RLS2...
Am nagyon írják hogy ne dobjam fel Gen2-re, ez miért van?mert azt még úgy írták meg, hogy felmenjen rá.
azért, mert nem fog működni :-P
gen2-vé alakítod, és mindenki örül.
hanyas vagy, te disznó?
-
robit1973
aktív tag
válasz energy4ever #10179 üzenetére
Tessék, itt egy 2.3.5-ös rom, ami felmegy GEN1-re is:
MMHMP[ Szerkesztve ]
-
M4L@y
tag
A Holo lockscreen recovery-ből telepíthető vagy máshogy kell telepíteni?
-
-
Fredy74
tag
válasz Adamyno #10178 üzenetére
Megformaztam a windowsban , de sajnos a Blade igy sem ismeri fel.
Ha torolni akarom android alatt akkor azt irja hogy a kartya eltavolitasra kerult.
Fel sem ismeri hogy beletettem a kartyat, viszont ha mas telefonba teszem a kartyak (Nokia) akkor a telo gond nelkul felismeri.
Meg valami otlet???? -
Psychonaut
veterán
NEM!!!
Ez csak egy kep volt dragonnak, hogy hogy is nez ki az uj lockscreen, mert panaszkodott, hogy nem talal rola kepet. Amugy LG Optimus 2X-re valo a ROM, szoval meg ne probald telepiteni.
UI: Amugy apeelme frisitett Ice Armorjaba belekerult mar ez is.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Psychonaut #10190 üzenetére
Amugy apeelme frisitett Ice Armorjaba belekerult mar ez is.
Illetve készül egy közös rom is: Ice Armor - apeelme&kelzsoca
Publikálás, ha minden jól megy holnapra várható.
[ Szerkesztve ]
-
PuffySite
tag
apeelme: a legutolso ice armor frissítés nekem resetelte az összes csengőhangot. nem is resetelte, hanem inkább megkavart mindent. elég érdekes.. amúgy minden más tökéletes
-
kelzsoca
félisten
válasz Psychonaut #10195 üzenetére
...csak a CM 7.2 jelenjen mar meg vegre
Ez a 7.2-es verzió, igaz a kang ágból
(#10193) Adamyno
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest