Hirdetés
Aktív témák
-
Fail3D!
addikt
válasz spence225 #3193 üzenetére
hali. 2.2n akkor nem csak 2.3 al sd re helyezessel megy par jatek pluszba 2.3n? ill olyan megoldast hogy recoveryben feltepeitve a jatek nem lehetseges? hatha ugy feltelepitene es mukodne. ill kiprobalom talan holnap hogy alapbol felrakom a rommal
bocsi ez privatba ment
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
válasz Neil Watts #3993 üzenetére
jo hogy nem akkor kezdik arulni mikor mar mas nem is meri megprobalni eladni.
-
Fail3D!
addikt
válasz Neil Watts #4004 üzenetére
az hogy vodas vagyok es elkestek csoppet....
-
Fail3D!
addikt
van 5lete valakinek mitol van az hogy bizonyos jatekok telepitesenel ujraindul a telefon? mert van 1-1 ember akinel nem, de ahol olvasgattam tobbeknel ez a problema lepett fel
-
Fail3D!
addikt
hmm beleptem a szervizmenube, memoria
test total 287m available 104m ez igy nem tokeletes ugye?[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
a bealitasok->eroforras 414 memot ir, de a szervizmenuben 284 a total most kinek higyjek?
-
Fail3D!
addikt
élancher pronal erdemes bealitani a halado bealitasok_>memoria bel->mermoriabe->kozepes mert a a sok install widget miatt az elso gorgetes bereccsent de ezutan tokeltesen fut az egesz!
-
Fail3D!
addikt
válasz barnam_ #5739 üzenetére
oda adom a szervizesnke nem megy ra rom... megtudja mondani szerinted ebbol hogy mi a baja? szerintem csak annyt mondna tessek itt 1 masiK! ill nezzuk a legjobb esetet hirtelen kiderul van gen2.2 romuk es azt rakjak ra!
gazabol azt nemtudom hogy mennyire erne meg atvaltani... szoval 3 dolgot oovlstam abbol ha jol ertem a terero javuls lenne a legertelmesebb a tobbit nem hasznalnam ki
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
válasz kekegsm #5746 üzenetére
hat nem laktam volna mar be a romomat es nem unnam szivesen megtennem de mivel ugyenzki hogy madj1 normalis 2.3 hozna erdemi valtozast mar csak a balden igy nincs sok ertelme megprobalni, kozherre meg biztos nem tennem ha ezt megcsinalnam bar vicc hogy tobb jatek csak 2.3 fut
-
Fail3D!
addikt
válasz lsebestyen #9627 üzenetére
letoltom adatbazis friisites kozben kb 10 meganal fc
-
Fail3D!
addikt
udv kicsit regen jartam erre gondoltam ujitok mar ha van hivatalos 2.2 felraktam xar... de 1 elonye volt valami bug folytan ha telefonaltam utana 2xer erosebb lett a hangja igy mar egezseges teljesitmenyt ertem fel fel hangero folott tudtam csak hallgatni mert olyan hangos... na a lenyeg felraktam a fingerpint v1 vodafonos 2.2 t viszont valami olyasmira emlexem hogy gen2 ben nem lehet huzni a telefont, akkor ebben meirt van cpu controll? hmm a fngerprint ugyanolyan halk mint a regi
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
-
Fail3D!
addikt
válasz apeelme #19323 üzenetére
amugy mivan akkro ha aezzel a hibaval vissza viszem hogy csereljek ki a keszulekemet mert azert ne tudjak netezni a telon hogy ha telefonalk akkor nelegyen vizhangos? ez eleg komoly hiba szerintem es szivesen vennem ha cserebe kapnek 1 uj keszuleket amin eltunik a karc amit okoztam...
-
Fail3D!
addikt
válasz apeelme #19360 üzenetére
a t-s exevel csinaltam, siman vegig futott, felraktam a a fingerprintet ugyan ezzel a hibaval fur szoval eroteljesen filozok 1 garis cseren, mert 1 elonye van hogy minden masodik hivasnal ameg nem hivnak leg 2xer hangosabb (tiszta hangzas) a zene ami utazasaim soran nagyon nagy elony mert nem kell mp3ba gondolkozni melette hanem telorol nyomom viszont mivan ha a gen 2 vel alapbol ilyen hangos a zene mostmar es akkor megint csak idegesito hibaba utkoztem nem beszelve a telefonokrol hogy hallom benne magam, zaj stb...
-
Fail3D!
addikt
hat kicsit megszomorodtam mert a 2.3 egyenlore stabil de valahogy nem igazan hozta azt hogy ami jatek nem ment 2.2 n nalam azmajd ezen megy hatast szoval ugyan ott vagyok ahol a part szakad
-
Fail3D!
addikt
válasz Glatius #20035 üzenetére
pedig most hogy "rossz lett a telefon" gen2 sitestol minden masodik hivas utan teljes mertekben a zenek olyan hangosssa valnak tisztan!, hogy full hangeron nem birom hallgatni szoval, valahol nagyon melyen ha bele lenne nyulva megoldhato lenne. olyan bassus, hangero van benne amit meg a philips mp3 lejatszom se hiszem hogy tud... csk ha hiv valaki akkor elszal es ra kell valkire csorogni hoyg vissza alljon
-
Fail3D!
addikt
nincs 5letetek hogy regisztriben v hol lehetne atirni a gpu ill memoria orajelet nagyobbra? csakmert a bf2 nel ugye a trix stb nem lehet hasznalni viszont kene hozza a tuning hogy kellemesen hasznalhato legyen. probaltam mar keresni valami cfg filet ahol megvannak ezek az ertekek de sehol nem talalom eehez mar keves vagyok
huh ezt nem ide akartam sry...
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
felraktam ux1 romjat de cm bol nem vagyok toppon annyira hol tudom beallitani hogy wcdma ill a gyorsabb net kapcsolatot alkalmazza alapbol es nem akarjon gprs re at alllni... mert sd meg 2.2 ben ugyan ott lehett de itt meg nem talalok ilyen beallitast.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest