Hirdetés
Aktív témák
-
DnBHun
csendes tag
Hello!Az utan erdeklodok hogy szeretnem hasznalni a psx4droin emulatort viszont gamet nem talalok sehol hozza...lenne esetleg linketek? elore is koszi
-
DnBHun
csendes tag
Sziasztok! en az UX1-SSpring_RLS3.zip romot hasznalom es a max amit kitudtam hozni belole az 1090 pont volt a Quadrant teszten...de lattam mar Ux1-nek 1220 koruli erteket.hogy tudnam elerni kb 1200at.?elore is koszi.
-
DnBHun
csendes tag
Hali!olyan problemam van,hogy egy halom gamet probalok felrakni a telora de mindig ez jon elo:This is not an original copy of ........!es nem indul el a letoltes...viszont ami fura vannak gamek amik teljesen jol futnak,telepittem,elindittom es tolti is le a hianyzo mb-okat....ki lehet ezt kuszobolni valahogy?....elore is koszi
-
DnBHun
csendes tag
Hali!az utan erdeklodok,hogy a wifi-m eleg gyengusz sved rom alatt...ezt lehet orvosolni valami progival?
-
DnBHun
csendes tag
hali!szeretnem megtartani a regi romom es kiprobalni a Swedish_RLS3_kelzsoca_lite_blue-t,hogy kell backupot csinalni regirol hogy ha nem tetszik visszapakoljam azt minden jelenlegi beallitassal?
-
DnBHun
csendes tag
Sziasztok!segitsegre lenne szuksegem.ps emulatorhoz keresgelek gamet,de nem talalok sehol....pm-be valaki segittene?
-
DnBHun
csendes tag
ehhez valaki tudna adni egy linket?? szeretnem leszedni es kiprobalni UX1-Spring RLS 4
[ Szerkesztve ]
-
DnBHun
csendes tag
Hali!Olyan kerdesem van,hogy lehet e webcamkent hasznalni a Blade kamerajat.ha tud valaki valami megoldast pls irjatok...elore is thx
-
DnBHun
csendes tag
Sziasztok!Azt szeretnem kerdezni,hogy egy gen2-es Bladen melyik rommal tom kihajtani belole a legtobb pontot quadranton??jelenleg ez van fent:Summer_LamerBurner-GEN2 de 540 pontot csinal....gen 1en csinalt allando 1140 korul...ehhez kozelit keresgelek!elore is koszi
-
DnBHun
csendes tag
Sziasztok!Segitsegre lenne szuksegem....van egy futo program ami nem tom mit is szolgal a neve: android.process.acore. a problemam csupan annyi,hogy 2* is fut 100%on amitol a telo egy ejszaka alatt 25%ot merult a semmibe....kikapcsolom es hibatlanul megy a rendzser tovabb....nem lehet ezt valahogy kiiktatni?
-
DnBHun
csendes tag
Sziasztok!Tudnatok nekem navigaciot ajanlani gen2esre? koszi
[ Szerkesztve ]
-
DnBHun
csendes tag
Hello Mindenki!lenne egy kerdesem.szeretnem megosztani a 3g-t,hogy tudjak laptoprol netezni a vilag vegen is,nem tok kapcsolodni ra,hiaba osztottam meg mint wifi hostpot! vagy esetleg valaki okitson mar ki hogy is megy ez
-
DnBHun
csendes tag
Hali!3g-t meg tom osztani wifin keresztul? es ha igen hogy? mert a laptop latja az elerheto wifit de nem tud kapcsolodni
-
DnBHun
csendes tag
Hali All! Regota nem csereltem romot es nem is nezegettem h. esetleg hol tart a rendszer!erdeklodnek h. most melyiket ajanljatok? elore is Thx
-
DnBHun
csendes tag
Nagyon Szepen Koszonom!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs