- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Mokush
tag
Sziasztok!
Az normális, hogy a GPS az új Telenoros ROM-mal elég lassan (igazából nagyon lassan, szinte alig) talál műholdakat? Max 4-et talál, de inkább 1-2-t. A 2.1-es ROM-mal villámgyors volt. Lehet valahogy downgrade-elni 2.1-re?
Ez a 2.2 egyébként nem túl jól sikerült alkotás (szerintem)... időnként belassul, repülős üzemmód után nem ismeri fel a SIM kártyát meg egyéb vidám dolgokat művel -
Mokush
tag
Sziasztok!
Biztos én vagyok unintelligens, de ezt nem értem.
A telefonban 512MB RAM és 512MB ROM van. Az oprendszer a ROM-ban lakik. Akkor miért mondja azt a Telenor, hogy a felhasználható belső memória csak 150MB? -
Mokush
tag
Sziasztok!
Vajon egy USB csatlakozós autós fejegység képes tölteni a blade-t? Próbálta már valaki? -
Mokush
tag
Sziasztok!
Tegnap érdekes dolgot produkált a Blade: a "navigáció"-nál elfordítottam a telefont, ettől átváltott landscape módra (ez eddig teljesen normális viselkedés), de mikor kiléptem az alkalmazásból a menü is landscape volt.Ezt azóta sehogyan sem tudtam reprodukálni... ez most feature vagy bug?
-
Mokush
tag
Sziasztok!
Van lehetőség arra, hogy belső tárhely 170MB helyett 256MB legyen (új ROM telepítése nélkül)? Telenor, 2.2 -
Mokush
tag
Sziasztok!
Lenne még debil kérdésem (bocs):
SMS írásnál mit kell tennem, hogy a g-mail kontaktjaim ne jelenjenek meg, ha címzettet választok? Van rá megoldás, hogy a bejövő/kimenő üzenetek ne egy mappába behányva jelenjenek meg?
Előre is köszönöm! -
Mokush
tag
Sziasztok!
ZTE Blade (meg egyáltalán Android) fronton még kezdő vagyok, ezért lenne két láma kérdésem:
-bekapcsolás után a figyelmeztetési területen megjelenik egy üzenet, miszerint SD kártya csatlakoztatva... ez a figyelmeztetés kikapcsolható?
-bejövő hívás fogadására van más módszer, mint a megjelenő ikon(?) jobbra ráncigálása?
Előre is köszönöm!
Aktív témák
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Vezetékes FEJhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Sorozatok
- gerner1
- Autós topik
- Ford topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest