Hirdetés
Aktív témák
-
Doze
aktív tag
válasz leszvigasz #10161 üzenetére
Hogy érted hogy először sikerül? Megy is a net a telón?
-
Scythianus
csendes tag
válasz leszvigasz #10161 üzenetére
Na, nálam ugyanez a helyzet, jobban mondva, elsőre se csatlakozik. Bementem reklamálni, mire a hölgyemény már fordítja is felém a saját blade-emet, és rajta a Vodás WiFi-n a gép. Kipróbáltam a városban vagy 10 nyílt WiFi-t, egyikre se ment rá, pedig mindet látta, jelezte is, hogy hoppá van lehetőség, majd kapcsolat bontva azonnal, ezután folyamatosan keresés, kapcsolódás, kapcsolat bontva. Még egyetlenegy hálózatot találtam amire fel tudtam menni az úgy tűnik, hogy a városé Szeged PH free akármi, a röhej az, hogy a Vodás központ ajtajában fogható az is, eddig ott töltöttem le, ami kellett. De ezt óriási hátrányként élem meg, nem ülhetek horgásszéken a Széchenyi téren órákig. Linksys a routerem, két notebook is veszi a házban mindenütt, és a zte is látja...
Gen2-es, Vodás, gyári 2.2-es a cucc, le se merem takarítani, hátha garanciális a gond, de a 72 órát, már ügyesen hárították, ugye. Amúgy, imádom a gépet...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest