Hirdetés
Aktív témák
-
itsDani
tag
válasz hetfield1 #18352 üzenetére
Alapvetően 3 használt WiFi szabbvány van: b/g/n (a szabvány kódjából jönnek, pl 802.11n)
a b-s szabvány elvileg 11Mbps adatátviteli sebességre képes
a g-s 54 Mbps-re, míg a legújabb, az n-es kb 600 Mbps-reAz n-es azért ilyen gyors, mert egy csomó újítást bevezetett: 2.4 GHz-ről át tud váltani 5 GHz-es frekvenciasávra (alapból is talán az 5GHz-eset használja), egyszerre több csatornán tud kommunikálni (ezért is van több antennája az ilyen routereknek - MIMO), OFDM+ modulációt használ (bár bevallom fogalmam sincs, hogy ez miven különbözik a G-ben is használt OFDM-től )
A bladeben viszont csak b/g wifi van.
[ Szerkesztve ]
-
bodoraudio
aktív tag
cm 7 n 82,nálam az eddigi legjobb cm./nem teljeskörű teszt/.
-
PazsitZ
addikt
A ZTE porosodásával kapcsolatosan megosztanám a tapasztalataimat.
Mint korábban jeleztem nekem is elég hamar beporosodott a képernyő alatt a jobb alsó sarok.
Egy alkalomra emlékszem, amikor papírzsebkendő mellett ároltam, lehet ez okozta.
Minden esetre leadtam szervízbe, 2 hét volt, most tiszta mint új korában.
Megkérdeztem, hogy a kitakarításon kívül vajon csináltak-e vele valamit, de nem tudták megmondani, mivel csak rövidítések szerepelnek a report lapon.
Szóval vigyázok, mert nem tudom, hogy szigetelés terén csináltak-e bármit is. és reménykedek, nem ismétlődik meg a beporosodás.[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
dbius
veterán
Sziasztok!
Pár napja én is vettem egy Blade-t a Vodánál. Froyo van rajta. Már rootoltam, de romot még nem raktam rá, próbálgatom. Sajnos az enyém is csak 256MB-ot lát, találtam rá megoldást, de még nem csináltam meg. A vodafone elméletileg azt mondja, hogy tudnak róla, lesz rá hivatalos javítás (kérdés, hogy mikor )
Amire még nem találtam választ, pedig próbáltam keresni:
- van-e olyan contact kezelő alkalmazás, amiben be tudok állítani az egyes hívócsoportoknak képet? Mert jelenleg csak egyenként tudok mindenkihez hívóképet rendelni, de a csoportokhoz nem.
- Az alap alkalmazás kezelővel pár alkalmazást átraktam az sd kártyára. Hol, melyik mappában találom meg az átmentett adatokat? Ugyanis első indításnál egy olyan gmail-es accountot adtam meg, amit nem szeretnék párosítani a készülékkel, de csak később vettem észre, hogy az elsőként megadott gmail accountot nem lehet eltávolítani. Így reseteltem a telefont, viszont az újratelepített alkalmazásokat most nem hajlandó átrakni az sd kártyára, hibával leáll. Gondolom azért, mert ahová mentené, ott már megvannak az előző mentésből származó adatok, ezeket szeretném kipucolni. -
karesz978
csendes tag
A T oldaláról leszedett 2.2-es frissítést ha felteszem, és nem sikerül, akkor lehet újra kezdeni vagy szerviz?
-
PazsitZ
addikt
válasz sunahunter #18362 üzenetére
Kérdeztem, hogy nincs-e full csere, de azt mondták, hogy mivel van hivatalos szervíz, így nem cserélik, csak javításra küldik. (Telenor-os vagyok)
-
itsDani
tag
válasz PazsitZ #18366 üzenetére
azért milyen mókás lenne már egy porosodás miatt cserélni? "koszos lett a telefonom, cseréljék már ki " A T komolyan ezt csinálja ?
Én tegnap raktam fel az n81-et, rögtön csináltam egy aksi kalibrációt is, éjjel (kb 8 óra alatt) 12%-ot esett a töltöttség. Nektek mennyit szokott? Én még nem próbáltam, éjjel töltőn szokott lenni Remélem tovább bírja mint a korábbiak..
[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
válasz itsDani #18367 üzenetére
Hát szerintem egyáltalán nem vicces, hogy az érintő képernyő alatt beporosodik egy készülék.
Ez sajnos hibás összeszerelést, elégtelen tömítést sejtett, ami ha azt nézed, gyártás hibás készüléket jelent.
Tehát simán jogos lehetne a csere szvsz.
Az én esetemben is, lehet csak egyszerűen szétszedték kifújták és összerakták, ami alapján simán elképzelhető, hogy 1-2 héten belül megismétlődik a dolog. Nagyon remélem nem így lesz.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Nem feltétlenül kell megvárni a hivatalos javítást, az sem lesz másabb mint a jelenleg elérhető változatok
A névjegyek kezelésére pl: [link]
Mivel még sosem használtam, nem tudom tudja -e, azt amit szeretnél, de a gyárinál biztos jobb.
Az SD kártyán gyakorlatilag mindent törölhetsz: android_secure, android, los.dir stb.. mappákat.
(#18367) itsDani
Kalibráció nélkül, 3-4 teljes merülési-töltési fázis után szépen beáll az akksi egyébként.
(#18369) PazsitZ
A ZTE nem garantálja a csepp-por és ütésállóságot, tehát nincs rá garancia.
(#18371) energy_
mod: formatáltam mindent, valószínűleg ügyesen a recovery partíciót is
[ Szerkesztve ]
-
energy_
senior tag
Sziasztok van egy kis bibi,nem jön be a cw recovery
szerk:ujra akartam tenni a romot,formatáltam mindent amit kell,de utána kikapcsoltam és felraktam töltőre mert ezsembe jutott h 20%on volt és nehogy lemerüljön telepités közben,most meg mikor lépnék be recoverybe zöld robotnál megáll
[ Szerkesztve ]
-
IKuresZI
tag
Tegnap raktam fel a CM 81-et és már van 82? Hogy lehet ezt követni? Egyébként a 81 eddig igen tetszetős.
ZTE Blade Gen2 ROM: Sugar Daddy
-
IKuresZI
tag
Titanium Backup-on kívül van olyan program, ami a programok beállítását is lementi?
ZTE Blade Gen2 ROM: Sugar Daddy
-
itsDani
tag
válasz energy_ #18371 üzenetére
Én 2 lehetséges megoldást látok:
gen1-re: csudazip, vagy nemtudom már melyik TPT-ben van clockwork (bár az asszem elég régit rak fel...)gen1/gen2-re: fastbootból számítógépről újra kell telepíteni a cw-t
(#18370) kelzsoca:
Na ezt nem tudtam, bár sejtettem, hogy nem olyan hülye az android
Az új fórum kezd már aktivizálódni? Láttam, a blogod már átköltöztetted lényegében. Lesz olyan, hogy ez megszűnik és mindenki oda lesz átküldve?(#18377) frozzyZTE:
Hah, már 1 órája írta valaki[ Szerkesztve ]
-
energy_
senior tag
válasz itsDani #18375 üzenetére
nekem most az jutott eszembe hogy kártyára felteszek egy gyári 2.1 es csodazippet és azt teszem fel és onna mehet a cw meg a rom stb,ez müködhet?
szerk: most látom t oldalán már 2.1nél is a programos verzio van :S ez akor felejtős fastbootal meg az a bajom hogy nincs az a driver ami felismernél a blademet áááááá kezdek félni
[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
Bréking Nyúz: Cyanogen mod 7 Nightly 82!
md5sum: a19a0aec7f01ba57163c4847118f0b1a
(#18375) itsDani: néztem és nem találtam 2x is végig néztem tegnap estétől mostanáig.. utána írtam ki
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
kelzsoca
félisten
válasz itsDani #18375 üzenetére
Persze, alakulunk mint púpos gyerek a prés alatt
Lesz olyan, hogy ez megszűnik és mindenki oda lesz átküldve?
Itt konkrétan nem tudom mire gondolsz, a logout blogomra, vagy esetleg erre a topicra, mert a blogom nem fog megszűnni, ehhez a topichoz meg semmi közöm, nem az enyém, itt én is csak egy mezei felhasználó vagyok, mint bárki más
(#18376) energy_
Remélem NEM gen2-es készülékre akarod ráengedni.
[ Szerkesztve ]
-
itsDani
tag
válasz energy_ #18376 üzenetére
Ha gen1-es, akkor igen. De akkor már egyszerűbb a csudazippel/csoda2 zippel (mindjárt utánanézek) clockworkot is felrakni sosem szerettem recoveryt telepíteni
szerk: még jó, hogy kiderült, gen2 tégla lenne tőle, gondolom.
Ez esetben csak fastboottal, PC-ről tudsz recoveryt telepíteni, szerintem.
(#18378) kelzsoca:
A topicra gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Hehe: Gen2 + SS5 + CM N81 wifi: alvoban dobja Egy regebbi CM wifivel meg nem
-
kelzsoca
félisten
válasz energy_ #18381 üzenetére
fastboot (a topicban csinálták már páran )
hogy tud eltünni egy recovery?
Mondjuk recoveryben format recovery-t nyomtál
(#18382) sto1911
Még a tegnapihoz:
Amikor még én használtam (talán az elsők között) a modaco-s exe-t, nem is figyeltem az IMEI-t tartalmazó fájlra, de most megtaláltam azt a csomagot a gépen, amiről csináltam a gen2-vé alakítást, és bent figyelt a fájl, szóval el is raktam biztos helyre
(#18385) itsDani
Rendben, akkor javítottam is, ebből is látszik a TPT-s félmegoldás semmire se való
[ Szerkesztve ]
-
itsDani
tag
válasz kelzsoca #18383 üzenetére
Modacon a TPT-hez azt írják, hogy semmiképpen ne próbáld olyanon futtatni, amit más módszerrel (exe, hivatalos frissítés, alapból 2.2-vel kiadott) lett gen2
Szerk: lehet, hogy ez csak a gen2-->gen1 visszaalakító TPT-re vonatkozik, de jobb vigyázni!
(#18381) energy_:
Itt egy leírás a fastboothoz, csak még régi recoveryt használ. Abból kéne egy gen2-est szerezned Azt hiszem a kelzsoca aláírásában lévő fórumon találsz olyat.[ Szerkesztve ]
-
-
TRob1
veterán
válasz IKuresZI #18372 üzenetére
Nekem is tetszetős lenne, de sajnos az imént rosszul vizsgázott, legalábbis gps szempontból. 3-szor újraindult a tel kb 5 percen belül, és még csak nem is komoly navi futott, hanem csak a g:hu (egyszer a 7.0.3. stable is újraindult navi közben, akkor a navitel futott, de már vagy fél órája, és folyamatos zsebből ki, zsebbe be..., itt viszont nem tudtam 2-3 percig használni folyamatosan)
¤ R'n'R ¤
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon hülye kérdést teszek fel ... De kíváncsi vagyok... Ha Legendet cserélnének a Blade-re megéri? Hardverileg sokkal gyengébb a legend nem? Csak kíváncsiság, nem tervezem -
itsDani
tag
válasz csibusz0314 #18389 üzenetére
Ha nekem legendem lenne, és blade-re akarná cserélni nekem valaki, elküldeném a francba A HTC szerintem sokkal jobb minőségben gyártja a telefonjait, mint a ZTE, és a legend csak pár dologban rosszabb, mint a blade (felbontás, ram, viszont jobb az aksi idő emiatt)
Viszont! Nem véletlenül nem legendet vettem, hanem bladet, szóval a fordított csere mégjobban zavarna Egyébként a bladenek szerintem a legnagyobb előnye, hogy nagyon sokan foglalkoznak vele, mert olcsó.
(#18387) energy_:
Bootloaderben indításhoz lehet hogy a power+hangerő fel mellé a menüt is nyomni kell, ez hiányzik a leírásból, sokat szívtam vele(#18393) csibusz0314
Nekem megérné, mert nem akarok legendet, hanem egy támogatott, modolható telefont akarok. Aki inkább nyugisabb, nem foglalkoztatják nagyon az IT dolgok, inkább minőségre/megbízhatóságra megy, annak a legend jobb talán.. Nagyon szubjektív..[ Szerkesztve ]
-
energy_
senior tag
áááá segitség pls még mindig ugyanaz mint régen waiting for device (fastbootnál)
-
TRob1
veterán
válasz bodoraudio #18390 üzenetére
Bizony (Mindig megcsinálom) Emiatt írta is vki pár hsz-el ezelőtt, hogy nem kellene, mert simán is rá lehet frissíteni egy régebbi CM-re (én meg válaszoltam, hogy biztos ami biztos)
¤ R'n'R ¤
-
válasz energy_ #18371 üzenetére
Ha nem gen2-es a telod gyarilag, ezt is megprobalhatod, de eloszor olvasd el a leirast szorol szora!
Szerk.: Az elso verzio nagy hulyeseg volt...
Szerk. 2: Keress ra gugliban zte usb drive-ra. Nekem az kellett hozza. De megprobalhatod masik usb portra dugni. Neha segit.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz itsDani #18392 üzenetére
Ha a hivatalos T-s csomga ment rá, akkor annak most meszeltek is, mert úgy nincsen Bootloader mód, csak ha rendszerből van meghívva. Most ugye nincs rendszer... (Nem lehet hardveres gombokkal előhozni...)
Ha mázlija van, akkor most magától bootloader módban van a teló és a gépre kötve felismeri a fastboot. (ezért állhat a zöld robotnál) Ha viszont a recovery-t keresi, akkor ennyi volt. Nincs tovább. Ebből tégla lett. Kivéve ha...
@energy_: Erről beszélek látod...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest