Hirdetés
Aktív témák
-
ZTE-XBLADE
csendes tag
Előző kérdésemre valaki válasz?nagyon fontos lenne!!!!!! ő
-
Freeman01
tag
válasz ZTE-XBLADE #13453 üzenetére
Hali
Az alap fájlkezelő használatakor nekem is hibát ír ki de használd a Root Explorert (ROM-ban benne van) ha azzal küldöd a fájlt nem dob hibát. -
M3oH
addikt
Miert ne kezdtek volna bele? EN orulok, hogy a PH! topik "kemeny magja, a szakik" osszedugtak amilyuk van, es belefogtak Semmi gondom a PH topikkal, de ahol naponta tobbszaz post szuletik, ott kisse kaosz van, es az infok szepen elsulyedtek 2nap utan. Persze kereso, de azert az nem tokeletes, es nem is volt tul nepszeru... . Ott legalabb rendezni, osszefoglalni, moderalni lehet a dolgokat, Szoval hajra. Es ez sajat velemeny, nem ismerek senkit es nem is nyalok nekik, egyszeruen az otletet tartom jonak.
-
_NCT
őstag
Például az, hogy nem kell összeömlesztve naponta 500 HSZ-t majd elolvasnod, hanem szépen kategorizáltan, pár perc alatt mindent meg tudsz majd a maga helyén találni, s nem lesz egy egybeolvasztott maszlag az egész fórum?
Persze tudom, vannak akik így is gyorsan megtalálnak mindent a sűrűből is, de nem vagyunk egyformák. Van aki a keresőt sem tudja a mai napig használni itt, és egyéb nyalánkságok, hátha majd az ottani összhatás kedvez számukra egy cseppet.
Én azt mondom srácok próbáljátok majd ki, puding próbája az evés
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
-
totattis
tag
Helló Kelzsoca!
A facebookon a t-s 2.2 tulaj kérdezi hogy tudja lementeni róla a gyári romot.
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
egyetértek, hogy ebben a formában ez a topik átláthatatlan, de én nem látom, hogy erre az a legjobb megoldás, hogy nyissunk egy tök új fórumot
(#13458) kelzsoca:
én a te véleményedre lettem volna kíváncsi
de, hogy konkretizáljam is az aggályaimat:
egy kis elszigetelt oldalt látok, ami kb 5 embernek a játszótere
lehet hogy lesz hasznos tartalom is ott, kérdés, hogy meddig lesz elérhetőpersze, ha van időtök, energiátok, lehet próbálkozni, tanulás céljából biztos hasznos
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
egy kis elszigetelt oldalt látok, ami kb 5 embernek a játszótere
Nyilván nem lehet mindenkinek azonnal rangokat kiosztani nem?
lehet hogy lesz hasznos tartalom is ott, kérdés, hogy meddig lesz elérhető
Mondtam már, semmi sem kötelező
persze, ha van időtök, energiátok, lehet próbálkozni
Micsoda szöveg, lehet próbálkozni
[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
válasz kelzsoca #13470 üzenetére
18+ nak kellene lennie
vagy kellene kihelyezett óvónéni
akkor működne rendesen minden
meg az 1hszt át kellene nevezni 2-esnek, és egy 1est csinálni ahol a kereső és a google használata le van írva ... a nagyon gyengék kedvéért .....
ja, itt, de amott is érdemes korhatáros szankciókat tenni! vagy hamar nyugdíjba mentek(#13475) szucsinka : én elkezdtem már rá írni, de azt meggondoltam magam, mert ma már megkaptam h
elég burkoltan, de hülyének nézem az embereket
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
őstag
mondjuk aki bevette a xanax-adagját az segithetne erre a kérdésre: 13463
igazábol 3-vagy 4 leütött bill naa pls
-
_NCT
őstag
A szavaidból azt veszem ki, hogy Te valami nagyobb oldalakon dolgozó webfejlesztő és üzemeltető lehetsz
szucsinka: nem akarlak megbántani, de még olvasgass egy kicsit utána, én addig nem mernék belevágni ilyesmibe a helyedben. GEN2-es recovery-t akkor fogsz tudni feltenni, ha GEN2-es a készüléked. Ugyanúgy ahogyan GEN2-es ROM-ot is csak akkor tudsz feltenni, ha GEN2-es a készüléked.... Ha valamelyest tudsz angolul, akkor ITT találsz információt, ha nem akkor hozzá se kezdj.
MELLESLEG KIEMELNÉM HOGY EZ A MŰVELET AZONNALI GARANCIAVESZTÉST OKOZ, TOVÁBBÁ BÁRMIKOR MŰKÖDÉSKÉPTELENNÉ TEHETI A KÉSZÜLÉKED!
Sok értelme nincs váltani, főleg CM miatt nem, ha nem vagy biztos a dolgodban, várd meg a hivatalos frissítést, sokat már nem kell aludni....Vagy de.....
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Alapból nem akartuk megváltani vele a világot, vagy bármelyik szuper fórum nyomdokaiba lépni. Az elszigetelődé oka az is többek között, hogy még semmi tartalom nincs jóformán. Majd, ha egyszer valaha is megfelelően be lett állítva, akkor lehet hogy megtelik tartalommal.. vagy nem.
-
kopuler
tag
Szeretnélek Titeket megkérni, hogy egy kicsit támadjátok meg megint az The Next Gen fórumot.
Persze csak képletesen, nézelődjetek, meg az elmulasztott hozzá szólásokat is meg lehet tenni .
Szeretném megint látni a rendszert egy erősebb terhelés alatt.
Köszönöm!És bocsi ha megint megadja magát, de még a finom hangolások vannak. Ezért is kérem ezt tőletek. Ha mást nem az OFF topicban egy üdvözlést hagyjatok. Köszi.
(#13482) róland
Nem lehet csak regisztrációval olvasni[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
válasz szucsinka #13480 üzenetére
RLS5 alatt hajszálnyival jobban bírja az akku, nekem eddig 1.5 napig bírta, most 2 napig bírja, 3.nap délben pedig töltőre kell tennem. Persze én naponta telefonálok 2 órát minimum + amit nyomkodok még rajta....
Nem tudom most milyen rendszert használsz, de a felelősség a te kezedben van ha valamit elszúrsz. Akkora nagy különbség jelenleg nincs Gen1 és Gen2 között, ezt én a saját példámon tapasztaltam. Kicsivel a hangosabb a telefon + akksi jobban bírja, térerőt nem tudom, volt eddig is, ezután is lesz remélem....
-
Doze
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Egyébként nem kell aggódnia senkinek (privátban már aggódnak páran) a kemény mag nem válik ki innen, tehát az oldal létrehozásának nem az a szerepe hogy keresztbe tegyen mondjuk ennek a topicnak, hiszen ez "csak" egy Androidos készülék topicja, a forum amit pedig majd szeretnénk összehozni nem csak erről a készülékről szól.
(#13482) róland
Jelen pillanatban nem
(#13488) kagzer
Ma Magyarországon nem hiszen, hogy (nyilvánosan) A csapat-on kívül foglalkozik bárki is ennyit ezzel a témával.
Ez pontosan így van
[ Szerkesztve ]
-
kagzer
aktív tag
válasz Keeperv85 #13478 üzenetére
Én a magam részéről jó ötletnek tartom.
Ma Magyarországon nem hiszen, hogy (nyilvánosan) A csapat-on kívül foglalkozik bárki is ennyit ezzel a témával.
Ha venni akarok egy Android mobilt (és már lesz tartalom ) egy ilyen összefogó oldalon lehet megtalálni a legmegfelelőbbet.
Jöttek ide is, hogy vegyek-e HTC-t vagy SGS-t... etc.
De hagyom témát, ahogy egy kollégám mondta:
"Ne szopkodjuk egymás f@szát, nyögd ki mit akarsz"(#13487) kelzsoca akkor csak jól látom én
"Jól látod a dolgot, be vagyunk ide zárva, pucérak vagyunk, meg esett is..."[ Szerkesztve ]
-
szki
őstag
Adott a Blade mobil internet előfizetéssel + egy laptop. Szeretném megosztani az internetet úgy, hogy laptopról is lehessen netezni. Ez működhet? USB v. Wlan-on össze tudom kötni a két eszközt.
Nem röhögni! Kint a hegyekben használnám távol a világtól erős akkuról Persze gondolom csak GPRS adatkapcsolat lenne, de neteztem már '96-ban 9,6k-s modemen is -
_NCT
őstag
válasz szucsinka #13490 üzenetére
Fülest nem használok, beszélgetés közbeni hangerőt értettem alatta. Én most kérlek szépen kelzsoca Fingerprint-et használok
Előtte RLS5 volt, igazából az nem volt a gépemen ma, így ezt tettem fel, kettő között számomra nem volt egetverő különbség. RLS4-el szerintem legyél boldog, én nem javasolnám a cseréjét CM-re, persze ez csak a személyes véleményem. RLS5 azt hiszem megy még Gen1-en is, próbáld ki esetleg azt, ha mindenféleképp ROM-olni akarsz ma
-
sNORh
addikt
jó ez az AlarmDroid, ez csipog rendesen, szar gyári ébresztő kuka..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
szezso15
addikt
Jó éjszakát nektek!
(#13489) szki: Vigyázz le ne tépje majd a sebesség a fejed
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
őstag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok