Hirdetés
Aktív témák
-
totattis
tag
Nálam az aksi kb 36 óra alatt merül le 30% környékére napi 20 perc telefonálás 1-2 óra wifi használat 3-5 óra képernyő használat mellett. Napi 1 óra rádió hallgatás és 1 óra ebook olvasás adódik ehhez hozzá.
Volt olyan hétvége, hogy 63 óra után 18 %-on állt persze alig használtam.
Ma reggel vettem le a töltőről 1/2 6- kor 10 percnyi beszélgetéssel 92%-on áll. -
jano_77
nagyúr
válasz mira72 #13347 üzenetére
Ne is mondd.
Annyira bosszant engem is.
Már lassan fogadott Telenoros leszek és kívülről fogják tudni a telefonszámom, annyit telefonálok érdeklődés miatt. De mindig ugyan az a válasz! És ez most már nagyon dühít!
Az sem jött be, amit korábban itt ajánlott vki, hogy az elküldött levelet, cc-ve küldjem el a Nemzetközi Hírközlési Főfelügyelőséghez. Megtettem, de így sem jön gyorsabban a válasz.
Telenoréknál senki nem tud semmit. Ku**olnak!
Pedig annyira nyomkodnám már és ismerkednék a Blade-el.Lehet oda fent nem akarják, hogy ilyen telefonom legyen.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
mira72
őstag
válasz jano_77 #13353 üzenetére
Nem kellett volna annyit görcsölni
Nem értem miért nem jó, ha bemész a T-hez és veszel egy dominósat..de nem az én dolgom, én élvezem december óta, 2.2-vel a pengét.. képzeld, tök jó telefon ám..
Azt se értem, ha baszogatod a szolgáltatót, előbb lesz nekik? Meg ha tegnap nem tudták, ma se fogják tudni...(#13356) gabe96 :gratulálok, óvónéni segített?
(#13357) Aggregátor: én is telenoros vagyok, de dominós a penge... és sztem elég sokan vagyunk így... szerintem jól írtam 3-4 hete, következő CEBIT-re meglesz neki
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
sNORh
addikt
válasz totattis #13355 üzenetére
jaja hang is beállítva, és fent óra melett a kis rbresztő ikon is megvan.
akkor szétnézek vmi ébresztőt nézek.Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
mira72
őstag
válasz szucsinka #13364 üzenetére
Nekem a zsámbéki ROMtemplommal bírta a legtovább...
Amúgy.. inkább használatfüggő szerintem a dolog.
ROM-októl úgy függ hogy vannak az átlag romok amiknél nincs nagy eltérés, és van pár rom ami nagyon zabál.. pl. régebbi CM.-ek. stb...MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
mckangi
senior tag
Sziasztok!
A Swedish_Spring_RLS4b_lite_blue -t használom,de 1 valami nem tetszik.
Nem tudja valaki,hogyan lehetne kitenni a beállított ébresztés időpontját a kezdőképernyőre?(nem a képernyőzár képernyőre!.Ott látszódik.)!
Úgyanúgy mint a gyári T-Mobilos 2.1-en.Köszi!
[ Szerkesztve ]
Poco F3
-
őstag
felraktam a swedish spring 2.2 rls5-öt kalt kaffe-tól és minden programban amit marketröl letöltök reklám van ezt nem lehet vhogy kilöni?
meg az akksi indicatort nem birom sehogyan rávenni hogy százalékosan mutassa ..vki tud segiteni?(nem külön progival szeretném megoldani)[ Szerkesztve ]
-
Taqler
csendes tag
szia ux1 nemtom emlészel e rám nálam jött elő anno az ssrls4 edben a telepítési gond most az rls5 öt használnám csak van 1 olyan gondom hogy frissíteném a gps navi progot "aura" és fc vel "com.sygic.aura"hibával mindig kidob az indításnál.utána tudnál nézni mi lehet a gond?előre is köszi.(egyébként azért használnám a full romod nem a kelzsoca rls4 ét mert a tiédbe a 4 nél és az 5 nél is sokkal gyorsabb a wifi legalábbis nálam)ezt csak így zárojelbe jegyezném meg meg kelzsocáén ment a friss aura.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz szucsinka #13364 üzenetére
Teljesen igazatok van - Neked , mira72-nek és mindenkinek aki azt mondja, hogy vegyek más szolgáltatónál - , már közel járok ehhez! DE!
Nem vagyok olyan helyzetben, hogy kifizessek +20K-t a T-nél a kártyás csomagra, előfizust meg nem akarok. Ezért nem vettem még meg.
Kövezzetek meg ezért, ha akartok, de nem szórhatom a zsét sajnos."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
mira72
őstag
válasz jano_77 #13370 üzenetére
nincs 20k difi.. de sztem 10 se..
flottákra nincs nagy telefon ár kedvezmény. csak a beszélgetésekre
én is telenoros flottás vagyok. rákérdeztem 1-2 hete a pengére 29990 lett volna.
volt egy pár napig céges előfizuhoz akciójuk, de az volt, és már nem lesz. ezt a flottás kapcsolattartó mondta... szal 29900, vagy pl a vodás 38990... az már nem akkora gáz...
de mint mondtam, közöm semmi, és a Te dolgod, Te tudod mi a jó(vagy nem jó) nekedMB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
szezso15
addikt
válasz szezso15 #13362 üzenetére
Na,itt van a gyári Camera app - Camera360 fotó-összehasonlítás,amit ígértem
Mindkét app-nál 2 Megapixel volt a felbontás,ezen kívül a gyáriba nem változtattam semmit,a Camera360 HDR Light-ba fotózott.Mindegyik képen a Camera360 a baloldali.Tűzcsap (makró):[link]
Házunk:[link]
Rét (tájkép):[link]
Kert:[link]
Pitypang (makró):[link]
Vélemények jöhetnek
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
mira72
őstag
válasz szezso15 #13373 üzenetére
tűzcsap link nem jó.
akárki akár mit csinál a pengénkbe a kamera akkor is egy nagy sz@r...
ahogy ma vki írta, a K800-é 100x jobb.. és 100x öregebb
sztem ennyi... ja és mellesleg ku**a lassú a AF-je.. próbálj egy kutyát/macskát vagy bármit fotózni ami mozog....cam-cam360 difi ok... tényleg jobb a c360 kicsit... de az se gyorsabb
[ Szerkesztve ]
-
-
_NCT
őstag
válasz szezso15 #13375 üzenetére
Na hát igen Erre voltam én kíváncsi
Nem rossz ez végülis, megspórolhatjuk vele azt az utat, mikor PC-n utólag végzünk korrigálási munkákat egy adott fényképen. Mert ugye ez mind szoftveres dolog, tehát PC-n is hasonlóan elő lehet jó minőségű képeket állítani adott programokkal. Amire kitalálták arra jó ez a progi THX a képeket
-
balalev
tag
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy a telefonom 420MB RAM ot lát. Amikor megvettem egyből egy FLB8-ast raktam fel, amit Kelzsoca készített, All In rom. És így lett 420MB, most GEN2-n vagyok, CM N60-nal. Mit tudnék kezdeni, hogy 512 ramom legyen?
ZUK Z2 | Nexus 5X /// Régen: LG G2 OFFICIAL 4.2.2; Nexus 4 OFFICIAL 4.3
-
_NCT
őstag
válasz balalev #13378 üzenetére
Semmit, törődj bele, a készüléked javíthatatlan..... Ezek már csak ilyenek, ezek mennek....Látod ilyen világot élünk.....Kispórolják belőle az anyagot, mint a rossz kőművesek....
Komolyra fordítva a szót, ajánlom olvasgasd még az első HSZ-t, és használd a keresőt. De hogy ne tűnjek ennyire köcsögnek, és hogy megmutassam a PH-n a kereső is szuperül működik idézek neked pár sort :
K: Miért nem 512 MB ROM-ot látok?
V: Mert csak egy részét mutatja (a 8-9 partíció közül egyet, a userdata nevűt, az 208 MiB alapból => persze ez megnövelhető).
K: Miért nem 512 MB RAM-ot látok?
V: Az Android rendszer saját használatra lefoglalja egy részét magának, csak a többit látják az alkalmazások (és Te is) => ez kb. 414 MiB.
Továbbá ugye 512 MB != (nem egyenlő) 512 MiB.
megabyte != mibibyte (lásd wikipédia)Egyébként anglergab kolléga Adattárolás android rendszeren című cikke is hasznos olvasmány lehet
[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
-
_NCT
őstag
válasz mira72 #13381 üzenetére
Töménynek tömény az tény még hirtelen nekem is az volt.... De az egyszerűbb kérdésekre gyönyörűen ott a válasz, ha ezt nem sikerül felfogni, akkor gyakorlatilag kár a szóért, ennél egyértelműbben, kerekebb mondatban leírni nem lehet. Csak tényleg nem értem, hogy minek megy a GEN2-esítés, meg moddolás orba szájba, amikor az alapfogalmakkal sem vagyunk tisztába....
Részemről zárva az off.
Update: hidd el Daedalon-al jobb xD
[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
ebbe kicsit belekötnék ( ma ilyen napom van, semmi se jó úgy ahogy van... )
nekem penge előtt N82 fosia (is) volt. 5mpix, xenon, af, stb...
nagyon jó képeket csinált, a méretéhez, és telefonhoz képest. és gyors af volt.szeretek fotózni, tükrös nikonom van, de nem lehet mindenhova vinni, néha jó lenne 1-1 pillanatot elkapni "zsebből" .. de penge erre se jó.
amint nem full fény van, fosok a képek amit csinál. szecso15 barátunk csinálhatott volna kéróban is képeket... pl..
na mind1.
sztem az van h szar és kész(#13384) MMA87 : jaja, mint egy erős abszint (algopirinnel )
update: xanax?[ Szerkesztve ]
-
socketbind
csendes tag
Sziasztok,
Az XDA fórumon megjelent egy új alkalmazás ami az akkuidőt hivatott egy picit "feljavítani":
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1050559Ha valaki elszánja magát a tesztelésre, érdekelne a tapasztalata.
-
mira72
őstag
válasz 72mviktor #13388 üzenetére
sokan így se kapják meg eléggé ...
meg kell tanítani vhogy a népet keresni/olvasni/keresni/olvasni/stb...
sokan b@sznak minden tekintetben keresőket , google-t használni.
pl ma vagy tegnap, gmail talk kellett vkinek, és azt írta hogy meg kell szoknia hogy az itteni keresőt használja ne a google-t.. nem is értem hogy mit kereshetett...
mert ha beírom hogy android talk download vagy hasonlókat, akkor kiad pármillió oldalt..
de nem baj, elnézést mindenkitől, lehet a hiba bennem vanMB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
FeRkE
őstag
válasz mira72 #13385 üzenetére
A Sötét oldalon állsz ? Nekem tükrös Canonom van Tudom milyen érzés, hogy nem szereti az ember magával vinni mindenhova... Erre a célra vettem egy kis kompaktot, amit viszont szívesen viszek magammal, ha tudom hogy lehet meg akarok vmit örökíteni. Pont az átmenetet képviseli a teló és a DSLR között
-
csibusz0314
aktív tag
A Swedish Lite Blue romon kívül még melyik rom az ami stabil és ajánlott (nem jön már be a kékség^^ és igen nem akarok témát telepítgetni^^)
-
FeRkE
őstag
válasz csibusz0314 #13391 üzenetére
SS RLS5. Nekem stabilabb is mint a 4-es annál volt hogy 2-3x is újraindult egy nap, míg ennél egy nem tervezett reboot se volt eddig.
-
szezso15
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
Húha, 1000 éve nem jártam itt...
A csere telóm azóta hibátlan, nem is tudom mikor cserélték 1-1.5 hónapja. A telefont csak használtam normálisan, leszoktam a beteges romcserékkel, r10 van fent azóta is...
-
HIROdj
tag
Helló melyik a legjobb rom (gyors,nem idul ujra,akku sokáig birja) linket is kérek
Aktív témák
Hirdetés
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok