- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
Def26
félisten
Köszi, mindjárt meg is nézem. Én eddig a sportypal -t ismertem csak.
2.5 hónapja döntöttem el, hogy valamit sportolni kéne és a kerékpár mellet voksoltam. Jövőre már egy komolyabb gépet is veszek. Egyenlőre még csak olyan heti 30km van meg, ez is úgy, hogy hétvégén, de majd' meg döglök ettől is.
-
Def26
félisten
válasz
baal-amiga #16235 üzenetére
Köszönöm.
-
Def26
félisten
Az utóbbi 3-4 napban olyan 10 romot feltettem. Lassan kialakul bennem a dolog, hogy mire is van szükségem.
Kérdésem, hogy amikor egy bizonyos alkalmazásban elmentek valamit azt minként tudom megtartani, ha romot cserélek. Tehát van e olyan mappa ami tartalmazza a dolgaimat és ha romot cserélek tovább tudom azt vinni.
Pl.: Sportypal nevű alkalmazásban van egy elmentett kerékpár utam és ezt szeretném átvinni valahogy az új rendszerbe is. Meg tudom valahogy oldani? -
Def26
félisten
Próbálta valaki a gameloft -os játékokat ZTE blade -en? Ha vásárolni akarok akkor (mivel nincs a telók listájában a zte blade) melyik típusú telefont állítsam be sajátomnak?
-
Def26
félisten
válasz
Prinz Eugen #14534 üzenetére
Nekem is vannak fizetős programok.
-
Def26
félisten
Most az egyik fájlban vírust találta gépem. Exploit: Unix/Lotoor. Beszarok bmeg..
.
-
Def26
félisten
Még egy gondom van. Raknám vissza a cw recoveryt, de hiába nyomom a fel hangerő + bekapcsol gombot mindig tovább megy. Van valami más mód, hogy recovery -t rakjak a telóra? (megcsináltam a t-s frissítést, most már gen2 -es a telefonom, minden szűz rajta.)
-
Def26
félisten
"ZTE HSUSB device sikertelen"
Amikor rádugom a gépre a telefont valamiért nem akar felmenni a nevezett cuccnak a drivere. Letölti automatikusan a netről a win 64 bit, de a telepítésnél megáll is kiírja ezt. Valaki vmi ötlet?
-
Def26
félisten
Ha én frissíteni akarom a T-s telefonom a gyári 2.2 -re akkor jó az elgondolásom?
Telefonom gen1 -es és svéd blue rom van rajta, illetve független is.1. Ez alapján visszarakom a gyári romot és gyári recovery -t.
2. Ezek után letöltöm a T-s oldal leírása szerint a gyári 2.2 romot és felteszem. -
Def26
félisten
Sziasztok.
Ki mennyire "tuningolja" a procit a telefonban?
Én 710Mhz -en használom. Játékoknál észrevehetően gyorsult a teló.
-
Def26
félisten
Nem tudom warez e, de ha én megcsinálom a 256 -512mb -os dolgot akkor már gen2 -es a telefonom?
-
Def26
félisten
Tudtok mondani egy olyan progit ami widgetként kijelzi a cpu órajelét?
Aktív témák
- Elfelejtettem a film címét
- Milyen monitort vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megújult a PROHARDVER!
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest