Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
totattis
tag
Android 2.1Build: TM_P729TV1.0.0B03
A fenti verzióval tudok memória kártyára telepíteni alkalmazásokat?
Előre is köszi a választ! -
totattis
tag
Nagyon örülök, hogy ilyen jól elvitatkoztok, de szeretném, ha segítséget kapnék.
Bocsi a türelmetlenségért! -
totattis
tag
Helló mindenkinek!
Egy kérdésem lenne: launchert hogyan tudok cserélni?
Előre is köszi!
-
totattis
tag
Sziasztok!
Milyen konvertálóval tudok filmeket át kódolni a Bladre?
Format factory? Milyen beállítások kellenek? Felbontás? MPEG4, H264? mit használjak?
Előre is köszi!
-
-
totattis
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék!
Az alábbi linken található egy fájl aminek .7z a kiterjesztése. valaki tudja mire való.
A segítséget előre is köszönöm!http://wwwen.zte.com.cn/en/products/mobile/handset_services/index.jsp?stateId=1411&state=Hungary&chnlid=5366
-
totattis
tag
válasz sing1ep1ayer #12802 üzenetére
Köszi a segítséget a szoftverbázisról leszedtem a 7zippet. A fájlban USB driver van.
Nem hiszem, hogy vin7 mellett szükségem lenne rá. Mert eddig is működött nélküle.
Amúgy is wifin szinkronizálom a géppel.
Mindenkinek köszi![ Szerkesztve ]
-
totattis
tag
Nálam az aksi kb 36 óra alatt merül le 30% környékére napi 20 perc telefonálás 1-2 óra wifi használat 3-5 óra képernyő használat mellett. Napi 1 óra rádió hallgatás és 1 óra ebook olvasás adódik ehhez hozzá.
Volt olyan hétvége, hogy 63 óra után 18 %-on állt persze alig használtam.
Ma reggel vettem le a töltőről 1/2 6- kor 10 percnyi beszélgetéssel 92%-on áll. -
totattis
tag
Helló Kelzsoca!
A facebookon a t-s 2.2 tulaj kérdezi hogy tudja lementeni róla a gyári romot.
[ Szerkesztve ]
-
totattis
tag
Sziasztok!
Feltettem a a t-s frissítést eddig 208 MB volt a felhasználói memóriám a frissítéssel 168-ra csökkent.
Lehet ez ellen tenni valamit?
-
totattis
tag
Sziasztok!
Kérdésem Kelzsocához: Főzöl romot a hivatalos t-s frissítésből?
Főként a data partíció növelése érdekel. A többi nekem megfelel.köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
-
totattis
tag
Szia Kelzsoca!
Kérlek linkeld be az új fórum elérhetőségét!
Üdv: Attis
-
totattis
tag
Sziasztok!
Szörnyen tudatlan vagyok A t-s 2.2-n energiaellátás widgeten mi a 4. ikon? Órák óta próbálok rájönni de nem megy .
-
totattis
tag
válasz kelzsoca #15646 üzenetére
Igen természetesen a 2.1-ben ez az ikon nem volt, úgy gondolom, felhasználó szinten egész jól ismerem a telefonomat. A lehetőségeiből is sok mindent használok napi szinten, de a két kis nyíl funkciójára nem tudok rájönni. A beállításokat is végignyomkodtam, hátha valaminek a változtatása aktiválja, de nem. Ezért a segítség kérés.
A t-s frissítésen kívül, régebben kipróbáltam, az AP2SD-t de mivel a rootolás több helyett vett el a memóriából mint amennyit nyertem vele ezért, repült, és vissza álltam a normál üzemre .
Nem nagyon áll szándékomban romot cserélni. Minek? Amire én használom arra ez teljesen megfelel. Játékból is csak logikai játékok vannak fent, a többi csak energia zabáló, marhaság. Ebook olvasásra, zene és rádió hallgatásra használom szórakozás képen. De tökéletes arra, hogy a naptáram, és a gmail, illetve más email fiókom mindig kéznél legyen.
Ezelőtt egy winmo 5 használó MIO 501 volt csak már nagyon gáz volt az egynapos aksi majd 4 évig nyúztam. -
totattis
tag
válasz socketbind #15650 üzenetére
Hát nem arra gondolok az egy körben két nyíl ez pedig két nyíl vízszintesen egymással párhuzamosan két irányban mutatva. De azért köszi
-
totattis
tag
válasz kelzsoca #15662 üzenetére
Oké az hogy megy?
Tudom, volt róla szó régebben emlékszem, hogy olvastam itt a fórumon, hogy a képernyő képet le lehet menteni, de nem merültem bele, mert gondoltam nem lesz rá szükségem.
Remélem , hamar megtalálom.Rootolás supruser 12 MB volt azt hiszem. amit áttudtam rakni az SD-re meg talán 5 MB.
A z4root-ot használtam, időleges rootra - az létre hozta a superusert - ameddig a progi - nem az AP2sd, hanem talán a link2sd-t használtam - áttette a az apokat az SD-re.
Nem láttam a hasznát, repült .
[ Szerkesztve ]
-
totattis
tag
válasz kelzsoca #15671 üzenetére
Nem nagyon akarok rootolni, minek, nincs rá szükségem.
A gyári 2.2 nekem bejött, attól, hogy csilli-villi valami, nekem még nem jön be. A funkciói a lényegesek.Viszont jó lenne tudni, hogy mi az az ikon a widgeten.1 ikon wifi 2. ikon bluetooth 3. ikon gps 4. ikon???? 5. ikon szinkronizálás 6. ikon háttérvillágítás.
Mi a 4.?
-
totattis
tag
válasz hodostamas #15684 üzenetére
Wifi módban is működik a képernyőmentés?
-
totattis
tag
válasz Austin F. #16453 üzenetére
Milyen launchert használsz?
Launcher pro-nál: Menü -> preference -> Appearance Settings -> Disable wallpaper scrolling -> pipa be/ki.
De az alapnál is van ilyen beállítás.
Így lehet leállítani illetve indítani a háttér mozgását. Én leállítva használom azért tudom .[ Szerkesztve ]
-
totattis
tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy miért tűnt el a T-mobile honlapjáról a Blade frissítése?
most megint fent van. Nem értem.Szerintem egy régi cokie volt a gépemen, mer az elöbb csak Nokie Erikson és T-mobile telefonok frissítését láttam Bocsi
[ Szerkesztve ]
-
totattis
tag
válasz zozzzzzzzzzz #16838 üzenetére
Na a balfék totattis azaz én az üzleti csomagokat nézte, ott pedig nincs ám Bléd
-
totattis
tag
válasz kelzsoca #16834 üzenetére
Kelzsoca lenne hozzád egy kérésem.
Bár egyenlőre nem tervezem, hogy fingrprintre módosítok, de annyit szeretnék tudni, hogy mit kéne azelőtt tennem, hogy azt letöltöm és felrakom a blogodból.
Mire van szükség, hogy ezt megtudjam csinálni. Tudom 1. hsz, viszont ha kérhetnék egy rövid összefoglalót,
Pl: kell-e root, fel kell-e tenni valamit a telepítés előtt?
Szeretném lementeni a gépemre a leírást, hogy később, esetleg, neki vágjak .
Ha nem segítesz, mert már ezerszer leírtad akkor sem sértődök ám meg -
totattis
tag
válasz kelzsoca #16855 üzenetére
Igen. Köszönöm!
Szerintem a múltkori beszélgetésünkből, én rossz következtetést vontam le. Mármint, hogy felrakom a fingerprint t1 romot akkor a Data partíció mérete a 320MB lesz. De látom most, hogy akkor rosszul gondoltam. Particionálnom is kellene. valami "veszélyes" programmal.
Az már túl sok izgalom az öreg szívemnek .
Vagy most értelmezem rosszul?Még egy: Milyen appok vannak a t1-ben?
Minden rajta van ami a gyári t-s 2.2-n?[ Szerkesztve ]
-
totattis
tag
válasz Pumika1975 #17022 üzenetére
Ok
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest