- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
lsebestyen #43757 üzenetére
Csak szerintem senki se gondolhatja komolyan hogy 1 ebay-es 15 dolcsis sennheisser ugyanaz mint a 15 ezres, ugyanis ha utánanéztek, a sennh. ezen sorozatát igen keményen hamisítják. Van rengeteg oldal, képpel hogy miről lehet felismerni a hamisat (összehasonlító képek), de persze csak akkor derül ki, ha már a kezedben fogod (és nem a dobozban, vagy a neten, képen). Kinézetre elég jó hamisítványok 1ébként, de gondolom a hang az azért nem ugyanaz, a sennh. ugyanis egy elég komoly márka fülesek terén. Régebben én is írtam, hogy az én cx300-ammal pl. fél hangerőn tudom hallgatni (igaz, nem héven meg metrón próbáltam
) a pengét.
(#43754) Razor_alpha: Lehet hogy a tiéd nem 15 dolcsi volt? Az sh-kkal nem szokott baj lenni, csak a hamisítványaikkal
Aktív témák
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Új - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titan - Bontatlan - Szolgáltatófüggetlen
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xbox Ultimate előfizetések
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest