- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
KIZS
aktív tag
válasz
Danniel #3010 üzenetére
Szia!
Én is most kerestem egy angliában élő "ismerős ismerősét", hogy szerezzen nekem egy ilyen kütyüt. Én úgy számolok, hogy 109 font a készülék (99 + 10 font) és kb. 10 font a postaköltség. Ez összesen kb. 40 ezer forint. Ezután csak függetleníteni kell, meg felrakni rá valami jó fajta rom-ot és hajrá.
más
Arról van valakinek valami információja, hogy esetleg a telcsiben levő proci húzható-e és meddig? Nekem most egy Touch Cruise -om van, amiben az eredeti 400MHz-s proci gond nélkül megy 550-en. Persze nem érdemes így használni, mert 3x gyorsabban lemerül, de 450MHz-n már nincs ilyen gond. Ebből okoskodtam ki azt, hogy ha a Blade tudna 600 helyet 700-on futni, akkor az adna némi sebesség növekedést, de talán nem nőne meg látványosan a fogyasztás. Persze az is lehet, hogy erre nincs is szükség..
-
Gusztáv
addikt
válasz
Danniel #3010 üzenetére
Szia, én tegnap kaptam meg az ebay-en rendelt San Francisco-t. Az Orangos romot le kell cserélni, mert nagyon sok helyi tartalom van rajta (saját market, csengőhang bolt, maps), kb 30 perc alatt megvan. Utána szuper a telefon. APN-t kézzel kell beállítani, az is kb 5 perc. Androidhungary-n fenn van.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Viccrovat
- iPhone topik
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 13 mini 256GB gyári független megkímélt
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független megkímélt 2027.05.06.jótállás.
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest