Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Azért gondoltam erre, mert én úgy tartom, ha bármilyen körülmények között képes lefagyni a rendszer, akkor az biza nem stabil. Lehet asztalin se kódolok soha filmet, de ha egyszer pont az kell, és akkor kellene görcsölni az gáz, pl. Ilyen szempontból nincs olyan hogy értelmetlen, de igazad van, ez csak számomra van igy.
Motorola defys forumtarsunk meg epp a minap irt be nekünk, hogy az asszonya blade-jén gyorsabban zoomol képeket mint a defyn. És szerinte ez a főzött romok miatt van, épp olyat keresne a sajátjára, de állitólag nem nagyon van, ha jól olvastam tovább a fórumot. Azt irták, a defy-nek még nagyon kezdetleges a romja, ezért én nem ajánlanám senkinek, pláne, hogy annyiért sgs-t is lehetne már kapni (azt nem igen kell tuninolni)...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Sweet.tv - internetes TV
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest