Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Azt szeretném kérdezni, hogy a Z9X támogat-e android kompatibilis légegeret, (pl.Minix NEO A2 Lite)? - támogatja, sőt hasonló kialakítású légegere is van, azaz csak a felirat más esetleg a billentyűzetek színe.
llletve 1 db 3.0 USB portra USB hub használatával csatlakoztatható-e több (pl. 2 db) merevlemez, úgy hogy egyidejűleg látja őket? - ez sokmindentől függ, de igen, működhet a dolog viszont nem értem, hogy ha ennyi HDD van akkor miért nem gondolkodtok egy olcsóbb NAS-ban, sokkal praktikusabb és "szebb" megoldás.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
Topikgazda
Igen nekem is 2 db HDDm van aktív 3.0 USB HUB-n. Amíg nem tettem aktívvá időnként leáll a videó és akár újra indult a box.
Van itthon vagy 5 db különböző légegerem de mindegyikkel müxik.
Ilyen AXAGON is volt egy ideig rádugva simán látta és ehhez szerintem nem kell HUB ebben már benne van az elektronika táppal.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Torrentre meg lejátszásra bőven elég szerintem az USB 2.0 slott. De mivel nincs ennyi AXAGON-m nem tudom kipróbálni de majd a gyakorlat megmutatja. Na de ha az egyiket használod torrentre a többit tárolásra szerintem felesleges már a 3. mivel a HDD-k gyorsan cserélhetők. vagy mind a 6 HDD-re szükség lenne egyszerre?
Ezeket már OFF-ba folytassuk.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
2.0-án átmegy-e akadás-mentesen 4K HDR? - átmegy, az USB 2.0 szinte mindenre elég lejátszás szempontjából, viszont ha töltőgetsz is akkor már előfordulhat valahol, valamilyen lassulás, akadás.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
Topikgazda
Mint írtam : Igen nekem is 2 db HDDm van aktív 3.0 USB HUB-n. Amíg nem tettem aktívvá időnként leáll a videó és akár újra indult a box.
Na ezt kiegészítve amikor eladtam a Z9S-t és szétszedtem akkor láttam, hogy USB 2.0-ban volt a hub. Tehát vígan ment minden. De azt én is megjegyzem, hogy amikor letöltés ment és 12-15 MB/s jött lefele bizony voltak akadások. 300-s neten a NAS-n.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
TV GO egy "kemény dió", kevés eszközön működik, állítólag Mi Box-on működik.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
Topikgazda
Hát most már előszedem a 3D TV-m és kipróbálom. 3 D videókat.
menü azelőtt sem ment minden ISO fájlnál. Már írtam, hogy a Hotel tr.... 1 és 2 ISO-nál az egyiknél nyitotta a menüt a másiknál meg nem. De mivel ezek nem eredeti fájlok, bele vannak piszkálva alkalmanként tehát nem elvárható a 100% működés.
3. Az mk3d file kiterjesztést nem ismeri fel - olvastál valahol, hogy támogatja ezeket? Én nem találtam.
4. Youtube app... - Idáig még nem jutottam el. Általában forog egy reklám mentes app és 4K.t is tud bizonyos appi kulcsok után.
De most ránéztem és bejelenkezés nélkül mennek a videók. Még nem dugtam rá bill a beírásokhoz. De most ráklikk és nálam is kilép. Talán ha lesz egy google fiók akkor menni fog.
A TVGO-t írták is, hogy nem fog menni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Na azért figyeljünk mert az eredi kérdésben mk3D szerepel ami ugye nem egyenlő az MKV 3D-vel. Azért is linkeltem az ismertető oldalt.
Az MKV 3D már 2016-ban is néztem az X8 boxomon.
A beállításokat át kell nézni a Q settingsben.
Van amikor az MKV 3 D videónál lejátszás közben kell a menüben állítani amit a TV-n látsz. Az MKV 3 D mind felezett formátum, a passzív Tv-hez a UO az aktív TV-hez a sbs ajánlott. De van 3D topik keresd meg éppen a napokban töröltem a listámról.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
A lejátszási láncolatban csak a média lejátszó változott, szóval a többin nem igen kell állítani semmit. Na ezt nem értem.
A power DVD-ben is volt mit állítani mire rendesen kitolta a 3D-t.
Most helyette van a zidoo ott is be kell állítani a szükséges dolgokat.
Mint írtam eddig is ment az MKV 3D nálam minden hókusz pók nélkül ha jól van beállítva. Inkább az ISO 3D-vel voltak nehézségek.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
makkai
aktív tag
Egy kis helyzet jelentés a Z9X v6.0.35_G -re frissítés után.
A Play áruház működik, miután az eszköz hozzá lett adva a google eszközökhöz.
A legörömtelibb, hogy ezek után feltelepítettem a TVGO-t és működik.
Igaz légegér jó lenne hozzá, de ez már más kérdés.
Az mk3d file kiterjesztést a Home Theater 4.0 sem kezeli, viszont Media Center-ből böngészve elindítva feldob egy ablakocskát, hogy mivel próbálja meg megnyitni, ott megjelenik egy videolejátszó lehetőség, és azt választva lejátsza rendesen 3D-ben.A Youtube alkalmazás már beadja a bejelentkezési ablakot, de az email cím beírása után nem történik semmi. Szóval ez még nekem mindig nem jó. Viszont böngészőből automatikusan be van jelentkezve.
A 3DBD iso menüknél nincs változás, továbbra is összeokádja magát és utána újra indításig nem is indítja el az egyből lejátszást választva sem. Ennél marad, hogy egyből lejátszást kell választani. A sima 2D BD iso-k gond nélkül mennek menüvel.
Már csak a torrentet kell majd összehoznom és rendben lesz számomra minden.
mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
djnice
veterán
Az mk3d file kiterjesztést a Home Theater 4.0 sem kezeli, viszont Media Center-ből böngészve elindítva feldob egy ablakocskát, hogy mivel próbálja meg megnyitni, ott megjelenik egy videolejátszó lehetőség, és azt választva lejátsza rendesen 3D-ben. - Egyszerűbb, ha átnevezed a kiterjesztést mkv-ra ahogy írtam is, hiszen az egy mkv fájl és akkor szerepelni fog HT-ben is.
-
Beni2360
Topikgazda
Na találtam mk3d kiterjesztésről a HM topikban szösszeneteket és már videót is. Jack the Giant Slayer 2013 3D. lehúzom és megsasolom Du.
De küldjél másik videó címet mivel itt csak egy ember van jelen.Közben rákerestem a 3D filmekre és szinte mind ez a formátum.[ Szerkesztve ]
-
sajti_pajti
tag
Az lesz, hogy átnevezem, de mivel PC-re vissza szoktam rakni a vinyót és ott még fut róla a torrent, nem akarom átnevezni, mert akkor nem tudja visszaosztani.
[Szimlink?] -
blakey
titán
A légegereken van görgető funkció? - Van olyan kis vezetéknélküli billentyűzet amelyiknek görgője van, de nem általános, görgő helyett nyílak és OK van.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
A görgő funkció a nyílak, a lapozgatás és az esetleges OK-t heyettesíti, a kurzor egy gomb bekapcsolásával jelenik meg és a kezeddel "hadonászva" mozgatható. Nem értem, hogy mit szeretnél, nem érted a légegér lényegét?
Pl. TV GO-hoz bekapcsolod a légegér funkciót, megjelenik a kurzor és ha megnyomod az OK-t akkor úgy viselkedik mintha a tebleten ráböknél és mozgatnád az ujjad.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Most ilyen van nekem úton de nehezen érkezik meg.
Pontozva 15 $ lett a vége.
Ne olyan légegeret szeressél mint az LG TV-ken van mert az Bt-s spéci. Van ezek közt is hadonászós de nem annyira egyszerű mint a TV-é.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Aug 18.-n rendeltem egyelőre így áll
amíg nem érkezik Hollandiában addig nem lehet követni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Várd meg míg megérkezik nem nagyon kapkodnak az ilyen drága ismeretlen cuccok után. Mennyi a szállítással együtt?
Más a 3D-ről.
Na végre előbányásztam a 3D TV és össze raktam.
Nálam a ZIDOO fel sem ismeri azt a mappát amiben az mk3d kiterjesztésű fájl van. Amint átneveztem MKV-ra egyből beolvasta.
Na akkor a lejátszás, 2D-ben indul és a lejátszás közben a menüt előhívva a 3D-nél ki kell választani a 3D MVC formátumot és egyből jelez a TV, hogy vegyük fel a 3D szemüveget.
OU-s MKV videónál is ez a szitu de ott másik változat kell választani. TB 3D SUB, az SBS 3D-nél meg az LR SUB
Amire rájöttem, hogy minden 3D MVC formátumot erre az mk3d-re rippelik és így megmarad a teljes MVC felbontás. És ilyeneknél marad az átnevezés.
Én is átneveztem az eredeti mappába és végig sedelte a videót. Nem okozott neki gondot. Igaz fel nem töltött semmit de sedbe maradt ketyegett az óra.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Csak akkor fog a borítón is 3D szerepelni ha feltöltöttek 3D borítót az infóval együtt. Innen szedi le.
De a gyakorlat azt mutatja, hogy első elindítás után megjegyzi magának és a következő alkalommal már szerepel a MT oldalán, legalább is 720p és 1080p videóknál ha nem szerepelt akkor már kiírja. Na de megnéztem és ott szerepel a 3D.
De a fékezősöket nem írja át és nem rakja a 3D közé csak az MVC videókat. Ezt az mk3d közé rakta mivel teljes MVC formátumba van.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz makkai #10431 üzenetére
Hát igen tegnap este nálam is egy 2 órás videó alatt a közepe táján egyszerűen elment a kép és írta az AVR, hogy nincs kapcsolat. Majd leállítottam stopp és play után ment mintha mi sem történt volna.
Fel állás 2 db 3 ,5" HDD és az egyikről ment a lejátszás.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz makkai #10433 üzenetére
Most, hogy írod pontosan nálam elment a kép fekete képernyő avr írta nincs videó kapcsolat és hangot lehetett tovább hallani. Tehát maga 4K HDR kép kapcsolat szakadt meg. Erre lett a stopp, bejött az infó poszter oldal majd play és folytatta ahonnan kikapcsoltam az a rész ami sötét képnél volt elveszett. Jó vissza lehetett volna tekerni. Én inkább HDMI videó gondra gondolok, de ilyen még nem volt. A legújabb beta van fent.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz makkai #10435 üzenetére
Érdekes, ilyen még nekem nem produkált.
Kb 2 hete dugtam át a HDD-ket a másik boxról egymás melletti USB 3.0 slottba. Volt olyan még a Z9S-nél, hogy egy HUB-ban voltak táp nélkül és igen megállt és kilépett lejátszás közben és újra indúlt a box, hiába volt mindkét HDD tápon. Már ideg bajt kaptam amikor rádugtam egy 1A-s mobil töltőt egy kábellel a HUB-ra és minden ment a maga dolgán, megszűnt a kilépés. Nem véletlen nálad is az van
Vissza olvasva nálad dokkolók vannak és annak a tápjai, esetleg egy erősebbre kicserélni vagy próbaképen egy HDD-t kivenni, hogy akkor is jelentkezik-e a megállás. Ugye 2 külső HDD 2x2A táp. Egy dokkoló mekkora táp van hozzá?
Nálam csak 2.5 A volt.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz makkai #10437 üzenetére
Azért egy klónozásnál ha valami gyengusz közbejön le lassul de nem lép ki. Itt meg ugye 4K tartalmat kell folyamatosan továbbítania. Nézz utána olyan dupla lemezes házaknak, hogy ott mekkora tápot adnak hozzá. Na megnéztem egyet ott 3 vagy 4 A tápokat adnak hozzá.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz makkai #10577 üzenetére
A hálózatban meg is jelenik a Z9X "ZD_SAMBA" néven. - akkor ott a Share alatt találod a HDD-t. Nálam 2 db van az a számsoros.
A hálózati hely hozzáadást megcsináltad? Gondolom engedélyezve van Q beállításban a samba szerver. Anélkül nem is látnád.
Ehhez az eléréshez nem kell a jelszó páros.
Ilyen nem tud kapcsolódni nálam is előfordul néha, ilyenkor újra indítom a lapit és helyre áll a kapcsolat, van amikor a mappa nézetben kiírja, hogy nem kapcsolódik a hálózatre de ott elég egy klikk a jelzésre.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz makkai #10583 üzenetére
A QUICK SETTINGS SAMBA szerver a boxon
-
Beni2360
Topikgazda
válasz makkai #10585 üzenetére
Ugyan azon a hálózaton vannak?
DE akkor a box nem látná a wint.
Megcsináltad a hálózati hely elérési procedúrát?
a windows 10 és a Z9X látja egymást, de nem tudok egyikről sem a másikon "garázdálkodni".- Na boxról eléréséhez kell a win vendég létrehozása Pl "Haver, - Jsz: kurafi" és akkor elviekben eléréskor kéri a név és jelszó párost.
Tehát ha meg van a vendég+ jelszó akkor rámész winben a megosztani akaró mappára és jobb klikk hozzáférés megadása ott adott személyek és a legördülőből kiválasztod a vendég-t, pár mp és máris csatolja és a Media Centerben máris SMB scan és ott lesz a géped neve és alatta a megosztott mappák.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz makkai #10587 üzenetére
EGY TIPP.
KAPCSOLD KI A SAMBA SZERVERT.
Majd a videóm szerint adjál hozzá Hál helyet \\192.168.0.23 majd próbáld tallózni de nem fog menni és megjelenik a géped megosztása. Majd kapcsold be a samba szervízt és utána meg fog jelenni a tallózás- válaszd a Share és mentsd el. Hátha, nálam most két helyen jelent meg a hálózatok közt az ip cím és a ZD_SAMBA.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz makkai #10594 üzenetére
Na lassan meg lesz a hiba. 1.122 ez nem jó. Tedd 10-20 közé és a reuterben vagy a modembe fixáld le. DHCP. A 100 feletti ip címet nem szeressük. Úgy is van általában megadva 10 és 100 közt legyen.
Vagy a Samba szervert a zidoo-n kapcsoljam ki és utána próbáljam meg csatolni hálózati meghajtóként? IGEN és vissza kapcsolni a zidoo.n. De ha rendbe teszed az ip címet akkor megoldódik a gondod szerintem. Nekem is volt 1x egy ilyen és szívtam vele.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz makkai #10683 üzenetére
Ez így mind igaz csak nekem a NAS-ban nem NTFS a HDD és ott állítólag nem számít, habár én alkalmanként elindítom az ellenőrzés a NAS-n. Min 10% hely kell a winnek a töredezettség elvégzéséhez. De gondolom az ilyen 4K videóknál nem árt a nagyobb szabad hely.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz makkai #10594 üzenetére
Kedves fórumtárs nem válaszoltál az utolsó tippemre az ip címmel kapcsolatba. Ezek szerint sikeredet megoldani a SAMBA kapcsolat helyre állítását? És ha igen mi volt a megoldás?
-
Beni2360
Topikgazda
válasz makkai #10701 üzenetére
Ha swiechként van beállítva akkor a T.komos modem osztja az ip címeket. valószínü, hogy a saját reuteredben van valami nem jól beállítva és azért kap ilyen magas ip címet.
Van egy külön topikja a T-komos TV net stb ott érdeklődjél: Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon) Ők kenik vágják ezt a témát.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz makkai #10768 üzenetére
Tegnap linkelte egy friss videó a Z9X-n levő 2db HDD elérésére.
Egyszer kérte nálam is a jelszót de kiléptem és másodszorra már nem kérte. Azóta sem kéri. NAS-nál szokta néha kérni de ott igen van a belépére megadva.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Tőzsde és gazdaság
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest