Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hozelujiz #1735 üzenetére
Mi is tőle vettük csak az amazon.de oldalról.
Igen ingyen szállítás van. X összeg felett.
Légegér egy külön téma már ehhez most késő van. Én speciel egy rádiós egeret használok, könnyebb ha kéznél van asztal. De van légegerem is CES-MX3 nagy ritkán használom. Tanítani is lehet.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hozelujiz #1750 üzenetére
Németből 1 héten belül meg szokott jönni.
Angolról nincs infóm de telefont már kaptam meg szintén 1 héten belül más cégtől,EU raktár volt.
Nézd meg a font és az € váltását és az lesz a mérvadó. De ha jól emlékszem akkor a végelszámolásnál úgy is € fog szerepelni. Vidd nyugodtan végig és a fizetés előtt vissza léphetsz. A garanciális vissza szállítást kell ellenőrizni melyik a kedvezőbb.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hozelujiz #1752 üzenetére
Nyugodtan vidd tovább és ott fogad látni az ellenőrzésen, hogy €-ben is lehet fizetni. De a gyorsabb szállításnál plusz 12.48 fontot kérnek a németeknél meg 15.59 €.
MINDENKÉPPEN A VÁLTÁST A SAJÁT BANKODRA KELL ÁLLÍTANI. mert drágán vált az amazon.
A kártyád beállításánál azt ad meg, hogy EURÓ és nem Ft.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hozelujiz #1758 üzenetére
Nem szeretnélek félre vezetni, ezért kérdezd a saját topicjában ott pontosan megmondják, mivel én régen csináltam és nem szeretnék rossz tanácsot adni.
Egyébként az este véletlenül tovább léptem és nevettem, de mivel nincs pénz a web kártyámon ezért talonba tette, majd a rendelési oldalon volt lehetőség törölni. Klikk és máris törölték, kérdezték legördülő menüben , hogy miért szeretném ott választottam a téves vásárlást és ennyi volt. Állítólag itt nem azonnal vonnak csak lefoglalják a pénzt és csak szállításnál vonnak.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hozelujiz #1831 üzenetére
A legújabb, legmagasabb fw-nél 14,12 nem jó vagyis szinte nincs felirat állítási lehetőség. Onnan vissza menni az előző fw komplikált. Írtam róla és nekem is írtak az után tudtam megcsinálni,keress rá.
Az automata frissítést ki kell kapcsolni!!!!
A legfriseeb fw-hez 14,12 van a 17.3 zdmc csak ahhoz jó.
Van ilyen FHD felskálázási lehetőség UHD-ra? - mivel nincs uhd tv-m itt kutakodjál amíg valaki nem jön segíteni.
Nekem is ZyXel van és a SAMBA tökéletesen működik ennél jobb nem is kell.
Nálam se látja NAS NFS-ét.
akár 60-70Mbps-os, HDMA-s, HEVC-hez Gigabit-es Routerrel? - igen minden átmegy.
Van ilyen FHD felskálázási lehetőség UHD-ra? - a beállításoknál a helyes felbontás van beállítva akkor megy a felskálázás ezt olvastam. Kutakodj a QUICK SETTING-ben ott mindet megtalálsz.
Remélem nem hagytam ki semmit, ha igen, hajrá.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
nyakec
tag
válasz hozelujiz #1836 üzenetére
Hát nem tudom valamit rosszul csinaltam.Az 1.4.12 rendszer van fent kiakartam cserélni a ZDMC 17.4 --17.1-re leinstaláltam a cleen uppal de már nem jelenik meg a ZDMC sehol.Kirja hogy a letoltés sikerult de a ZDMC se kodi nem látni sehol.Persze a 1.4.12 helyett sem tudok feltenni régebbit mert azt sem engedi..Létezik valamilyen gyári visszaálitás ?
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hozelujiz #1836 üzenetére
Akkor a v1.4.6-ot kellene felrakjam? - Kikapcs aut.fris előtte!!!!! letöltöd és egy penre kiírod majd bedugás után a kezdő lapon -ABAUT- majd frissítés és megkeresi, ha nem akkor te a penen levő fáljt. kilikk és frissít, maradnak a beállítások.
A ZMC külön álló app azt törölni, nem szabad rá telepíteni az újat. Lehet törlés előtt beállítások mentését csinálni. A 17.3-ra még használható az előző verzió ha jól emlékszem.
-----
Ez a külső/belső lejátszós dolog hogy működik a legmegfelelőbben?
Gondolom a helyes felbontás beállítás az androidos meg a ZDMC-s beállításoknál is meg kell legyen. vagy csak ZDMC? - Hát a droidban és a zdmc ben is be kell állítani felbontást a tv szerint. A saját lejátszóban meg a quck beállításoknál kell mindent állítani.Még egy dolog a kép beállításoknál amikor a saját lejátszó indul van, hogy a képarány nem megfelelő és akkor a menügomb-aspect ratio-ott van két lehetőség. Full és Fit. Na a fit jó de néha át kell állítani fullra (DVD) ha nem arányos a kép, ez valami filmbeli kódolási hibánál fordul elő.
Akkor egy újdonság a Quck menüben a Playback-nál - Stream play (DVD lejátszó mivel azt csak a zdmc viszi rendesen) - DVDplayert kell bepipálni.
---------------Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hozelujiz #1845 üzenetére
Na előbb mindent leírtam, hogy minek mi a hibája és melyik fw-hez melyik zdmc kell.
Nem szabad engedni a legújabb fw-re frissíteni, de mint most írták Nov-ben jön az új fw és akkor majd meglátjuk mi változik.
Ha a legfrissebb fw van fent akkor törlés és mehet fel a 17.3-s.
A fitt-nél nem teszi ki a képet dvd-nél fullra, körbe fekete sáv.
Fullnál meg van olyan panoráma film amit fekete sáv nélkül kódoltak ott már nyújtott képet kapsz ilyenkor és vissza kell állítani fitt-re.
----------------------------
tomp - köszi a vissza jelzést, akkor nálam lehet valami ziccer mert kezdetektől van ez a jelenség, de élhető evvel.Most másolok külső hdd-re majd meglátjuk onnan mit művel.
A többit majd meglátjuk.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hozelujiz #1848 üzenetére
Na akkor minden rendben.
Én meg 10 hónap után is találok érdekességet, igaz eddig nem nagyon érdekelt mivel egy szobára vagyok általában hagyatkozva.
Pár napja találtam meg, hogy van a boxnak saját wifi sugárzója és ráadásul erősebb mint a mellette 1 m-re levő modememé. Nem sokkal de akinek vezetéken a másik helységben van a box annak érdemes amikor be van kapcsolva rácsatlakozni. Igaz kikapcsolás után újból be kell kapcsolni mert nem marad a csúszka bekapcsolt állapotban.
Air Mouse nekem nem igazán jött be, elkényeztetett az LG TV (egeres) távja. Inkább egeret használok ha kell gyorsabb jobban kézre fekszik.
Happy Cast - még nem próbáltam.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hozelujiz #1851 üzenetére
Az összefoglalón már gondolkodtam. Tavasszal felkértek, hogy vállaljam el a topikgazda szerepét de családi ügyek végett nem tudtam. De talán most jelzek vissza és összeállítom a leírásokat.
majd meglátod, hogy a TV és ez közt azért sok különbség van. A tv-jé bluetooth rendszer és sokkal gyorsabb és érzékenyebb. Billentyűzet az ok azt én is használom.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Antonio
senior tag
válasz hozelujiz #2056 üzenetére
Okés annyi akkor talán biztos hogy nem beállításokkal van a gond. Feltettem a kérdést másik (milyen asztali MP ... topicban is)
Este ha lesz időm kipróbálni Himedia q5pro val is (még nálam van)
remélem azzal is szaggatni fogSamsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Beni2360
Topikgazda
A lejátszó alatti FPS beállításokkal próbálkoztam, - ez akkor azt jelenti, hogy nem a ZDMC-vel játszod le a filmet?
A hang nem indul vagy, ha megállítom utána nincs, esetleg, ha hangsávot váltok akkor megy el. - ilyen nálam a ZDMC lejátszás alatt volt. Ráadásúl elcsúszott és az újra indítás segített, de ez az előző fw és zdmc.nél volt.
Véletlenül nincs bekapcsolva a kép igazítás a képernyőhöz?
Mostaninál még nem teszteltem, de ismételten előjött tegnap 2 x a ZDMC leállt figyelmeztetés.
Biztos ZDMC hiba szvsz. Mert a mellette futtatott a fórum oldaláról letöltött KODI amiben benne van a kapcsoló ilyet nem produkál csak a végén felugrik a nyomj OK gombot ami ha jól emlékszem a Hm-nál volt.
-------------
Még valami amikor kis felbontású xvid filmet indítok nem indul a külő hanem csak a ZDMC lejátszó ez AVI-nál is így van. ( Maradék régi cuccokat próbálgatok) meg a Rosewood 2 maradékát nem tették fel hd-ben.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Xtre
tag
Nálam sajnos minden UHD filmnél van akadás (microlag) egy percenként, FHD filmeknél ez nincs. Hiába áll át a megfelelő 23.976-ra, akkor is 1 percenként egy pillanatra látszódik, hogy nem folyamatos a kép. Abban bíztam, hogy az új FW ezt javítja, de semmi.. Szerintem az emberek nagy részét nem is zavarja ez a pillanatnyi akadás, de engem sajnos igen
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hozelujiz #2068 üzenetére
Itt rls-el lesz valami, csak kérdés hozzá lehet állítani valahogy a lejátszót... - egy hibás rls-hez nem tudod beállítani szvsz.
Mi van az 5 gigás filmek hangcsúszásával?
Most csináltam egy profil ahol a ZDMC indul és nézem a sorozatokat.
---------------[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Hát most tesztelem a zdmc lejátszóval a sorozatokat igen csak gondok vannak , vagy nem indul a hang,pause után néha nincs hang csak ha átváltok másikra és vissza de volt, hogy csak a váltást megnyomva maradt magyar de megjött.
Most átmentem a külső lejátszóra ott csak 1-2 mp hang kihagyás van de minden megy tovább.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hozelujiz #2076 üzenetére
Na kimegyek a boltba és veszek egy szál virágot és megsasolom.
Pedig nem egy nagy valami.
Bit rate : 38.3 Mb/s
Width : 3 840 pixels
Height : 1 920 pixels
Display aspect ratio : 2.000
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 23.976 (24000/1001) FPS
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hozelujiz #2080 üzenetére
Második bejegyzés:
És ez mind a külső lejátszóval?
Próbáltad médiacenterből indítani?
Ugyan azt mutatja?
Hát most nézem és csak amit írtam pause, tekerés után 2 mp hang kihagyás és megy simán. S02.e.01.
Tekerem ide oda a csúszkával is megy simán.
A külső lejátszóban nincs 3x pörgetés csak 1x-2x-4x-8x.
Ott valami beállítási hibád lehet. Más ötletem nincs.
Ui: Feliratot linkelnél? Lehet, hogy az nem stimmel és ezért van a gond. Én német fí kapcsoltam mert azt értem. Magyart nem talált a box.
Ez volt ott : stranger.things.s02e01.720p.webrip.x264-strife.srt[ Szerkesztve ]
-
hozelujiz
tag
válasz hozelujiz #2080 üzenetére
Játszottam vele még egy kicsit...
Nuplayerről átállítottam dvd playerre, semmi változás (sőt, amúgy sem tudom mi ez), aztán azt vettem észre, hogy a felbontás a HDMI mode-nál 1080p/24-en van (emiatt, hogy átállítottam? korábban 2160p/24-en volt), de a TV kiírta, hogy 2160p, mikor indítottam a filmet... Érdekes.... Aztán átállítottam 10bit-ről Auto-ra a a DCM.-ot és megint belenéztem pár percre, kis pörgetéssel is és mintha nem láttam volna hibát... Később, ha lesz ma még időm megpróbálok megnézni egy komplett részt. De lehet, hogy emiatt? Nem értem...Igen, külsővel, ZDMC-ből indítom. Felírat, torrenten belül...
Úgy veszem észre, hogy inkább csak pause vagy első indítás, de próbálkozok vele majd még, kicsit szűküljön, mikor csinálja inkább.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hozelujiz #2082 üzenetére
HDMI mode-nál.. korábban 2160p/24-en volt - NEM jó ott a TV felbontását kell beállítani.
A Tv azt írja amit ő tud, nálam is 720p-nél 1080p ír csak a fps-nál vált.
Aztán átállítottam 10bit-ről Auto-ra - az nálad jó mert tudja mindkettőt.
A 720 felirattal sincs semmi gond és akadás.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hozelujiz #2111 üzenetére
ZDMC nem a 4K lejátszásra van. Rosszabb lesz szerintem.
Indítsd a MC-ből.
Mint írtam én csak az S02.e01 amit lehúztam de én nem látok csal nagyon elvétve némi ugrást de ez rls hiba lehet.
Hang kiesés meg minden filmnél van az a 1-2 mp a szünet után de az indításnál is-folytatásnál is megvan csak nem olyan feltűnő. Na de ez a hang kiesés a másik lejátszóban S912/3/16Gb LE is megvan.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hozelujiz #2113 üzenetére
A hang kiesés ok, hogy van mindig, de ugye nekem nem az a bajom, hanem hogy néha egyáltalán nincs hang na ma este én is megnéztem egy sorozatot de a ZDMC-vel és ott van ez a hang kimaradás. Ha a saját lejátszóval játszatom le akkor nincs. E szerint valami a zdmc-ben van a hiba.
(#2115) hozelujiz - sajnos ebben nem tudok segíteni.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hozelujiz #3403 üzenetére
Szia!
Verzió: v17.6 -ez mindenképpen kell a legújabb fw-hez.
Az 1.5.0 ajánlom mivel a többit még nem próbáltam de van aki már használja.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hozelujiz #3415 üzenetére
Igen ígértem de sajna szomorú családi okok végett nincs elég időm , inkább türelmem megcsinálni.
Talán Március második felében rendeződnek a dolgok és akkor neki látok. Sorry.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hozelujiz #10265 üzenetére
Igen egyenként kell beolvastatni a HDD ikonnál. Vagy a média tárnál a végén látszik a nem beolvasott részek ott egyenként a POP menü gombbal és ott a ReMach.
Sajnos előfordul, hogy nem egy kézből származnak a sorozatok és ezért nem tudja mindet beolvasni, nálam is voltak ilyenek. Vagy az NFO nem egyezik stb.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hozelujiz #10268 üzenetére
Hát ilyen cím nélküli nálam is van de nem tudok mit kezdeni vele.
Esetleges teljes átnevezés lenne a jó.
Írd be a magyar címét hátha megtalálja, van, hogy az angol és a magyar címet is kidobja. Van, hogy át kell váltani a másik keresőre jobb oldalt majd kerestetni de ott nincsenek poszterok majd vissza az eredeti és megtalálja.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hozelujiz #10303 üzenetére
Hát én nyugdíjas vagyok és nem jósnő.
Nem vásároltam még itthon érdemleges média lejátszót.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
válasz hozelujiz #10452 üzenetére
Ezek szoftverhibák, mindenkinél jelen vannak ezek a hibák, a különböző beállítások miatt valamint az eltérő használatból adódóan van ahol nem jelentkezik vagy épp fel sem tűnik, hogy hibás.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz hozelujiz #10454 üzenetére
Csak azt tudom írni, hogy a Z9X-et ilyen szoftverrel nem szabadott volna kiadni, továbbra is béta firmware és a tudásához képest messze gyengébb szoftverrel. Ennek egy világverőnek kéne lennie minden szempontból, teljes Netflix támogatás, HBO GO, stb. támogatás, rendszerszintű fps váltás és szinte hibátlan lejátszás, ezzel szemben… A felhasználók a tesztelők, ez így nem jó, persze értem, hogy miért, de…
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
tomp
félisten
válasz hozelujiz #10459 üzenetére
FEL to MEL script után mehet P7 mp4-be!
Ha a FEL nagyobb volt mint a BL méretének a 10%-a akkor lehetnek gondok.
Pl random pillanatban megáll a film.
Ha P7 mkv-t készítünk belőle akkor már nincs gond mivel a makemkv kigyomlálja a MEL-t ezért lesz kb fele akkora. A másik fele gyakorlatilag a FEL-hez tartozna. -
tycho
tag
válasz hozelujiz #10492 üzenetére
Hát azért az akció 29-ig tart
de max 5%-nál nem számítanék többre, ha adnak is esetleg. Elég új lejátszóról van szó, ha jól rémlik aug. közepétől lehetett előrendelni.
Én mindenesetre nem vártam. Ezt terveztük kari-ajándéknak, és nem akartunk lemaradni róla.
(meg a hazai garit azért jobban preferáltuk.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest