Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
Na üdv a csapatba.
Megérkezett. 3 nappal hamarabb, mint az előrejelzés - na ezt a lányok szokták mondani nagy örömmel.A navigálás nem nagyon megy. Sőt. kifejtenéd bővebben?
Ezt is megspékelve egy kis humorral, GPS vettél?
Na és akkor a végén mit vettél mert nem tudok mindenkit fejben tartani? De szerintem navigálás szempontjából egyformák.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
youtube vagy a böngésző. Nem bírok görgetni, navigálni benne. - hát sajnos ahhoz rádiós egér kell, avval a legjobb.
A zdmc alapból a zidoo lejátszóját indítja vagy a sajátját? - Hát, hogy alapból ha jól emlékszem a belső indítja.
De a beállítások-lejátszó beáll-videók- ott a legfelső sorban van a ki-be kapcsolási lehetőség.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Más, miért nem tudom kiküszöbölni, hogy ne torzítsa a 4/3 videókat teljes képernyőre? A ZDMC beállítás nagy részben a ZDMC lejátszóra vonatkozik. Hangok az egész gépre is.
A beépített lejátszót lejátszás közben tudod állítani - menü gomb és ott vannak a lehetőségek. teljes képernyő vagy a másik, sajnos van, hogy rossz kódolás végett át kell állítani 1-1 filmnél.
A Qucksettinget meg nézd át és állítsd be a szükséges dolgokat.
Türelem játék sokat lehet vele "szórakozni" mire kiismered.
--------
Elindítok egy videót, és onnan nincs tovább - ezt egy kicsit bővebben?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Elindítok egy videót, és onnan nincs tovább - ne éppen nem a youtube videóra gondoltam a reagálásodnál.
Mint írtam be kell szerezni egy rádiós egeret ha a vezetékes rövid és onnan ugyan úgy megy mint egy laptopon.
A távja egy kicsit cél irányos, fentebb találsz képet amit csináltam a kezelésére ott az egyszerűbb dolgok vannak. Nálam nem zavar bele semmibe.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Nekem egy régebbi változat van, (MXIII & T3 2.4G) nincs háttér világítása.
Ezt nagyon ajánlották, de mivel ritkán használom az enyémet is ezért nem vettem meg. Volt akcióban 16 $ körül.
A zidoo v5-öt? meg 28 $ de találtam 20 is valahol. Drágálltam a 28 dodot még a 20 is mert univerzálisat kapunk ennyiért.
Játék gépem soha sem volt az én időmben kerékpároztunk, fociztunk, stb.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
pataslogeza
aktív tag
Nekem van egy ilyenem. Nincs rajta stop, hang és felirat gomb, plusz én nem tudtam betanitani a tanítható gombokat arra, hogy bekapcsolja a tévét, és a hangerőt a tv-n szabályozza, így a tv távja is kell mozizáshoz. Emiatt én nem használom egyáltalan, és nem is ajánlom senkinek. Számomra a gyári távja jobb. Azon betanítottam a szürke gombokat arra, hogy a hangerőt a tévén szabályozza, és a tv bekapcsolására,plusz a szines gombokat hang és felirat váltásra. Így elég a lejátszó távja mozizáshoz. Viszont nagy ritkán jól jönne a légegér meg a billentyűzet, ezért úgy döntöttem nem szarakodok többet ilyen univerzális vackokkal, és megrendeltem a gyári zidoo v5 távkapcsolót. Ha megérkezik majd beszámolok róla.
Ja, vettem egy ilyen joystick szerű távot is, de számomra az sem ér semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Hát az a helyzet, hogy vettem még egy 2 TB vincsit amihez kerestem egy hálózati külső házat. Na egy normális ház ára meg amiért eladtam az x8-t már megközelítette az x10 árát. Így úgy döntöttem, hogy egy készüléken belül megoldom az egészet.
Most vitték el és szépen muzsikált minden fronton.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Igen nekem is voltak ilyen gondjaim 2011-ben egy Fujifilm fényképező gépemmel készült videókkal ami 30 fps filmeket csinált de akkor még nem voltak ezek a kódekek amik most vannak.át kellett konvertálnom minden filmet AVI-ba. Kockásodott szét eset az eredeti. Manapság nem csináltam felvételeket de majd alkalom adtán utána nézek ha nem felejtem el.
Milyen fps csinál a géped?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Sajnos nincs ötletem, kipróbáltam elő vettem a gépet és csináltam felvételt majd átmásoltam a nasra és szépen lejátszotta az x10. A telefonról már régebben is voltak felvételek és az is simán ment.
-
Beni2360
Topikgazda
Csak ismételni tudm magamat: Aztán az film függő, hogy mi van megadva (nfo) alapnak, vagyis mi indul a filmmel egy időben.
Vagy ha nincs az nfo-ban akkor amikor van másodlagos felirat az általában indul automatikusan.
A másik s912 boxon is az LE alatt is elindul a másodlagos felirat. Miért is nem kellene hiszen ha idegen nyelven habratyolnak kell a fi. érteni, hogy mit beszélnek.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
ZDMC egy Kodi fork, Kore, Yatse illetve Kodi (iOS) app-ok felismerik, kezelik de akár böngészőből is irányítható. Ha nem szeretnél tv-t használni akkor olyan megoldás kell ami a ZDMC-t indítja, ilyen volt az XBMC Launcher, azt beállítva a kiválasztott Kodi (fork) indul.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
A ZDMC hivatalos Kodi fork így kezeli, természetesen bármikor változhat, előfordulhat, hogy az újabb ZDMC vagy az újabb XBL nem kezeli de az csak átmeneti. Store-ban a a hsz-ekkel nem nagyon foglalkozom abban az esetben ha egy hivatalosan működő app-ról van szó és nagyon sok fork-ot próbáltam amikkel nem volt gond, próbáld ki.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
Topikgazda
Szerintem ha usb-n frissítettél tedd vissza a pent és engedd neki az instalálást biztos valami nem jól futott le. Más ötletem nincs, még nem láttam ilyet.
-
Beni2360
Topikgazda
Hát akkor próbálj meg egy törlést a főoldalon levő Clean up alatt az első kettő sorban.
Vagy ismételt frissítés ha az sem segít.
Igazából nem ajánlott wifin lehet egy nagyobb ingadozás, kihagyás és annyi.
Valami félbe maradt. Ha semmi nem megy akkor érdemes volna letölteni és penről újból elindítani.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Szia.
Az a cikk lassan idelyet veszti mivel már szinte olyat töltenek fel amit le tud a z9x játszani. Kevés videó van amit nem tud és találni másik verziót helyette amit meg igen. Ezek általában jelezve is vannak.
Hogy nincs zidoo az aprón ne csdalkozzal mert napok alatt elviszik.
Most az utolsó 2 db z9s-t 35 E Ft-t adtak el. Kb 3-4, nap, egy hét alatt elviték.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
-
Beni2360
Topikgazda
65 volt az új és 50-t adtam.
Azert vedd figyelembe, hogy lassan lejárt lemez, de te tudod hirdesd meg aztán meglatod.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
ZDMC már évek óta nincs telepítve a zidoo-kon. A z9s-n se volt már fent 3 éve. A ZDMC-bol is a zidoo saját lejátszója indúl ha nem kapcsolod ki ezt az opciót. Mióta helyre pofoztak a H.T. Média tarat már nem is telepítettem fel.
A X10-n volt nálam utoljára fent. KODI ficsoroket nem használok.
Az meg, hogy mennyit javult a dodo más kérdés.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Nézz körül a Play áruházban én pár éve használtam a BubbleUPnP-t és a mobilról indítottam a zidoora is telepített appal a zenét. Ha be jön érdemes megvenni és akkor korlátlan a lejátszási időd. De ha felteszeda a ZDMC-t akkor van kodi app amivel irányítható szintén mobilról, de ott nem tudom, hogy mi fogja lejátszani. Kodi vagy a zidoo zene appja.
Na kerem szépen a Play áruház öl letoltom a zidoo controlert és máris mehet a lejátszás ha ba vannak olvasva a mappák vagy onnan is be tudod olvastatni és indúl a zene bona az AVR-n. Nem kell hozzá tv.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest