Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Üdv minden érdeklődőnek.
Ebben a topicban várok mindenkit, aki zenelejátszót szeretne építeni, összerakni, a magas hanghűség figyelembe vételével.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berci24
lelkes újonc
válasz
CyberFriend #5094 üzenetére
Köszönöm az infót!
-
Berci24
lelkes újonc
Sziasztok!
Allo Boss DAC v 1.2-őt használnék Raspberry pi 3 model B-vel, de nem működnek együtt sajnos. Patice-val kiderítettük, h a Boss működik, a raspberry a hibás, egy kölcsön kért raspberry pi 2-vel tökéletesen szól a DAC. Egyébként a 3-as Pi, DAC nélkül, saját jack csatlakozójával rendesen működik. Úgy döntöttem, h új raspberryt veszek, a kérdés csak az, h 4-essel működik e az Allo Boss, van e valakinek tapasztalata ezzel a párosítással? ( a hivatalos leírásban csak a 2-es 3-as Pi van a kompatibilitási listán - gondolom akkor még nem jelent meg a 4-es) Patice is említette, h sokan váltanak 4-re, de szeretnék kicsit többet megtudni(bocsi Patice), lehet valaki már használja/használta így vagy csak simán van infója róla. MoOde audio-val hallgatnám inkább, az a szimpatikusabb.
-
Berci24
lelkes újonc
válasz
Polllen #5049 üzenetére
Mostmáraztán..
két napig állítgattam, ezerszer újraindítottam minden beépülő modult a moOde-ban (eskü!!), tegnap este mégegyszer kipróbálom az újraindítást, már csak respektből is mert foglalkoztok a problémával, erre fel működik
Most ezerrel hallgatni fogom legalább egy hétig (mert félelmeim vannak, nehogy megint önnálló legyen) mielőtt rendelem az allo boss-tTHNX
Apropó nincs valakinek egy, elfekvőben? -
Berci24
lelkes újonc
válasz
Polllen #5049 üzenetére
Többször is próbáltam, semmi eredmény. Viszont nem emlékszem pontosan h amikor először beállítottam kb egy hete akkor meg kellett e adni a felhasználó nevet és jelszót (úgy rémlik igen). Most nem kéri a spotify beállításnál csak h 320kbt/s, meg hangerő, stb... beállításokat. Egyébként nekem is a moode a szimpatikusabb
-
Berci24
lelkes újonc
válasz
matyi94 #5047 üzenetére
Esetleg tudnál kiindulópontot adni, hogyan lehet volumio-n beállítani a spotify connectet (leírás, video ilyesmi), mert nekem nem ment. Mint említettem el tudtam érni a spotify-t volumio-n belül, de a lejátszási listáim egyharmadát jeleníti csak meg. Az a fajta spotify connect amikor mobil spotify alkalmazáson vagy böngészőn keresztül szeretném vezérelni az nem megy. Tehát a spotify alkalmazás a telefonon nem látja a volumio/rasperry-t (a böngészős spotify sem).
-
Berci24
lelkes újonc
Sziasztok!
MoOde audio Spotify connect beállítással kapcsolatban kérnék segítséget!
Előzmények röviden: Raspberry pi 3B-t használok vezeték nélküli zenelejátszásra. Synology Nas Audio station-ről Flac-et, de főként spotify connect-re használnám, van előfizetésem. Az audio station -ről upnp kapcsolat tökéletes. 2 hete kezdtem el így zenét hallgatni, kipóbáltam a rune audiót (szép hang, nincs spotify), Volumio(annyira nem tetszik a hang, de azért nem rossz, Spotify beépülő van, connect nincs, működik is csak a lejátszási listáim és az albumok kb 1/3-át jeleníti meg). moode : tetszik a hang és egy hétig minden tökéletes volt aztán történt valami.
Telefonról indított spotify connect zenehallgatás közben egyszer csak önnálló életre kelt a spotify, és egy ismeretlen válogatást akart csak lejátszani. Bármit indítottam kb fél perc múlva megint azt a válogatást kezdte el lejátszani. Azt hittem valaki rátelepedett a spotify-ra ezért jelszót cseréltem. Ez után is megmaradt a probléma. Újra felmásoltam másik sd kártyára a moode-ot. Ha chrome böngészőből próbálom az ip címet beírva rámenni a mood-ra csak egy moode felirat fogad, akár LAN-on akár wifi-n. Az operával működik, és androidos chrome-on is. Ez még nem akkora baj, viszont spotify connect egyáltalán nincs, se böngészőből, se alkalmazásból. A synology audio station ugyan úgy működik szép hanggal.
Tudna valaki tanácsot adni mi lehet a baj, találkozott e valaki hasonló problémával?
Van még itthon a hálozatomon 2db xiaomi mibox, amin jól működik a spotify connect.
Egyenlőre csak a raspberry jack-ről veszem a zenét, de ha tartósan jól működne a moode akkor vennék egy Allo Boss DAC-ot a jobb minőség érdekében.
Bocs a hosszú leírásért, és előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Milyen videókártyát?
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Filmvilág
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest