Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Üdv minden érdeklődőnek.
Ebben a topicban várok mindenkit, aki zenelejátszót szeretne építeni, összerakni, a magas hanghűség figyelembe vételével.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bala6120
senior tag
válasz
contaxg #5902 üzenetére
Köszönöm az elmúlt pár nap soraidat..
Ráértem egy kicsit tesztelgetni én is az elérhető rendszereket RPI4B 2GB-n. Legjobban a DietPi-SqueezeLite páros jött be.
Végül befogtam (ismét) CoreELEC boxomat: most egy X96 Air 4/64GB, Amlogic S905X3. A boxot renderként használom BubbleUPnP-vel. Meglepett, nagyon. Dinamikus, szellős, hatalmas tér, sok mikro részlet, mélység is megvan, nem fárasztó, élvezetesen zenél. A DAC szépen váltogatja a frekiket, még az MQA is megy TIDAL-ról(ez csak érdekességként), mondható, hogy bitperfect. Maradt is a lánc elején.
Amiron és HD650 voltak a fejesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest