Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Üdv minden érdeklődőnek.
Ebben a topicban várok mindenkit, aki zenelejátszót szeretne építeni, összerakni, a magas hanghűség figyelembe vételével.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
válasz
z123456789 #942 üzenetére
Sima fájlmegosztáshoz, fájltároláshoz elég egy WD MyCloud is. NFS-t szerintem az is tud, és Linux alapú annak is a szoftvere (ha jól tudom Debian). Erre írtam, hogy erre a feladatra elég.
Itt a topikban ha visszaolvasol, akkor pont dedikált zenelejátszókról, vagyis annak használt (mini)PC-kről beszéltünk + a hozzá leginkább ajánlott szoftverről.
Ha a WD MyCloud mellé ajánlani kellene valamit, akkor a Málna PC második változata már jó lehet, de nincs még arról infóm, hogy az USB2 bugot megoldották-e már. Ha igen, akkor USB-s DAC-kal simán jó.
Ha a Raspi nem OK, akkor HummingBoard vagy Cubox-i.
Esetleg egy minimál fogyasztású, Atom procis lap is megfelel a célra (használtan), mert ezek is elbírják azt a szoftvert, amit ajánlunk mellé.
Ez a szoftver az MPD (Music Player Daemon), ami egy linuxon futó zenelejátszó(szerver). Több változata van: Voyage Linux (MPD, Cubox), Volumio, Audiophile Linuxon is futtatható, vagy más Linux disztrón is elmegy.
Ehhez az egészhez minden képen szükséges egy aszinkorn USB-s DAC. Ebből is fogsz sokat találni, pénztárca- és ízlés függő, melyiket veszi majd az ismerősöd.
Ha ez az egész túl bonyolult, akkor viszont hálózatos zenelejátszók jöhetnek szóba, mint a már linkelt Denon, bár szerintem túl sok egyéb, felesleges szolgáltatás van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videós, mozgóképes topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Politika
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest