Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Üdv minden érdeklődőnek.
Ebben a topicban várok mindenkit, aki zenelejátszót szeretne építeni, összerakni, a magas hanghűség figyelembe vételével.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #1398 üzenetére
Utóbbi.
Mindkettő RT kerneles nem?
-
Warter
addikt
válasz
Mezga Aladár #1395 üzenetére
Kell forgatni egy jó kis RT kernel és a Volumio alatt azt cserélni. Azzal kevesebb baj lesz úgy szerintem.
-
Patice
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #1395 üzenetére
Csak ki akartam próbálni, hogy mennyire konyhakész a PEN-image, ha valaki ki akarja próbálni a Voyage-t. Tudom, hogy sok melótok van benne, de így sajnos sok ember hibára fog futni vele.
Amúgy NFS-sel próbáltam, előtte adtam jogot a NAS-ban adott IP-re...
-
Mezga Aladár
veterán
"A laposon előtte már felraktam egy Win8.1-et, annak látta a fájlrendszerét a volumio felületen, de nem indította el a lejátszást.
NAS-t látszólag csatolta, de nem jelent meg a felületen a tartalma, így nem tudtam meghallgatni, mert meg sem szólalt."Melyiket próbáltad?
Gondolom az library update megvolt.
A felületen piros x van ha, nem jó a csatolás. NFS/Samba?
A nason megnézted valóban csatolta?Ha! felcsatolta a megfelelő lemezt akkor nálam ment.
Ha ennyi hiba van, akkor nem igazán érdemes ezzel a projekt-el foglalkozni.
Használni kell a sima voyage-mpd t. -
Patice
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #1392 üzenetére
A laposon előtte már felraktam egy Win8.1-et, annak látta a fájlrendszerét a volumio felületen, de nem indította el a lejátszást.
NAS-t látszólag csatolta, de nem jelent meg a felületen a tartalma, így nem tudtam meghallgatni, mert meg sem szólalt.
"A voyage alapértelmezetten 5 perc után kikapcsolja a video kártyát."
Megerősítem. Kellemetlen volt, amikor félúton a beállítások közben meg kellett etetni a gyereket, aztán a géphez visszatérve se kép, se hang.
-
-
Patice
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #1389 üzenetére
"Megy rendesen az mpd konfig és hálózati csatolás."
Nekem ennyi bőven elég a kipróbáláshoz.
-
Mezga Aladár
veterán
-
Patice
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #1385 üzenetére
Idő hiányában még nem, de lehet ma este sort kerítek rá laposon.
Csak annyi, hogy boot-olok penről és elvileg megy is a Volumio felülete, beállítgatok pár dolgot és megy is a zene?
-
Polllen
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #1385 üzenetére
Én akarok vele mókolni, de csak 2 és 8 GB-s van. A 8-son egy ubuntu studio, uh azt tervezem, lementem azt, feldobom rá az image-d és átméretezem 2GB-ra...
Csak még lusta voltam hozzá.
Ez az "első hsz" szinonimája? Mert az jó lenne, ha mindig elől lenne.
-
Mezga Aladár
veterán
Csináljunk téma információs rovatot?
Próbálta valaki, a linkelt voyage-mpd pen verziókból valamelyiket? -
törölt tag
Leggyakrabban ajzat/födém viszi át ezt a tartományt, ha így van akkor a hangforrást kell csatolás mentesíteni tüskékkel az ajzatól.
Ha akkora a hangnyomás a helyen, hogy mozgásba hozza a falakat, akkor a szoba a szobában megoldást szokták alkalmazni, ez is lényegében csatolásmentesítés, csak nagyban.
Ha a terem méreteiből adódó állóhullámai miatt van, akkor lehet nem párhuzamos falakkal+hangolt rezonátorokkal harcolni ellene, de ez inkább a hallgatónak jó. -
Patice
Topikgazda
Ezt a tartományt a legnehezebb.
A leghatásosabb a szoba a szobában elv. Azaz a falakra szigetelés - nehéz, vastag kőszikgyapot talán - és beburkolás gipszkartonnal. Kiegészítésként a gipszkartonra is szükség lehet további hangelnyelő anyag felhelyezésére.
Szerintem. Sosem csináltam ilyet, csak elmélkedek.
-
lanora
csendes tag
Hello!
50-70Hz-es tartományt szeretném hangszigetelni. Milyen anyag a megfelelő?
-
törölt tag
Állat hogy van ilyen topic, mert a hardveres/tápos részéhez értek, de semmi máshoz.
jelenlegi felállás: atom-os
(HT)ITX lap picopsu-val, csak ssd->EMU1212m->
wolfsonDAC
Kiherélt Win7+Foobar2K resampler@96K Kernel streaming.Ami ezután van dugva, azt csak a hangfalállványom minősége korlátozza.
-
Patice
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #1376 üzenetére
Warter:
Lehet kipróbálom majd laposon.
-
mandju
senior tag
válasz
Mezga Aladár #1376 üzenetére
"A háttér lemezeket közül az elsőt automatikusan csatolja a rendszer. A többit fstab-on keresztül manuálisan kell. Az usb lemezeket korlátozás nélkül."
erről írnál bővebben? a múltkor ezért adtam fel, mert nem látta a belső lemezt, amin a zenék voltak.
-
Mezga Aladár
veterán
Elkészült a voyage-mpd 0-9-5 és volumio 1-55 webes ui összefésülése.
Ez a verzió egy javítást tartalmaz ami szükségtelenné teszi a putty használatát.
Ezt a munkát kéretik Warter fórumtársnak megköszönni, az Ő szakértelme nélkül semmiképpen nem jött volna létre.
Tehát töltsd le, a voyage_mpd_0_9_5_volumio_web_UI_rw_fix.img, és a usbit.zip fájlokat.
Az usbit.zip csomagold ki és az img fájlt írd ki egy 4Gb pendrive-ra.
Dugd be a pc-be és bootolj a pen-ről.
Amikor felállt a rendszer egy másik pc-n/tabletten/telefonon nyiss egy webböngészőt, gépeld a címsorba a lejátszó pc ip címét.
Megjelenik a volumio webes felület, ahol mindent beállíthatsz és külön kliens nélkül használhatod a zenelejátszót.
A háttér lemezeket közül az elsőt automatikusan csatolja a rendszer. Az usb lemezeket korlátozás nélkül.
A már leírt hálózati kliensek is működnek(mpdroid, Cantata, stb..)Jó zenehallgatást.
Amennyiben kipróbáltad, kérlek dobj egy köszönöm-öt.
[ Módosította: Mate ]
-
Warter
addikt
-
Mezga Aladár
veterán
-
Patice
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #1369 üzenetére
Csak azok kedvéért írtam ennyit, akik később foglalkoznának ezzel és kellene nekik valamennyire magyar leírás.
Kipróbálni még nem volt időm, hogy változott-e a hangja, de ami késik nem múlik.
Meg még azon pörgök, hogy áramtalanítás után miért vész el jó pár beállítás, amikor remountrw után csináltam mindent.
(Elméletileg ezért, de megnéztem, benne van az RT kernelben az összes javasolt beállítás.)
Volumio alatt nem lehet kicserélni a kernelt amúgy?
Eddig az a legstabilabb ebből a szempontból. És találtam otthon egy 2 GB-os SD kártyát és bőven ráfér.
Tetszik ez a kártyázás. Legalább gyorsan össze tudom hasonlítani a rendszerek hangját.
Meg sok variálási lehetőséget ad.
-
Patice
Topikgazda
Válaszolok magamnak:
Alapból a cat /proc/interrupts parancsra az RT kernel esetében úgy látszik már az első csomag végre van hajtva alapból.
Második csomag:
for PID in $(pgrep ci_hdrc) ; do taskset -pc 1 $PID ; done
Itt a "-pc" utáni szám jelöli a magot. Az utána következő rész, az már a parancs kimenete.
Harmadik csomag:
taskset -pca 2,3 $(pgrep mpd)
A számok jelölik a magokat. Értelem szerűen azt kell beírni, amelyikhez rendelni akarjuk a folyamatot. A többi sor a kimenet csak, azokat nem kell begépelni.
-
Patice
Topikgazda
Szeretnék tovább menni a Voyage MuBox tuningolásában és a Real Time kerneles változatot lehet tovább finomítani ezek szerint. A leírás eleje persze a real-time kernelre való cserét írja le, de mivel lehet egyből azt is a kártyára rakni ez a lépés nem kell.
A tuning lényege a folyamatok adott processzor maghoz való rendelése. A linkelt oldalon egy 4 magos Cubox-i4Pro-val csinálták meg. Nekem a két magos i2eX van ezért egy kicsit módosítani kell majd a leírtakat, hogy működjenek.
A leírásban három részre osztotta a folyamatokat és adott maghoz (mag 0,1,2,3) rendeli:
- "interrupts" --> mag 0
- "USB IRQ handlers" --> mag 1
- "MPD processes" --> mag 2,3Az első csomag:
for IRQ in /proc/irq/* ; do echo 1 > $IRQ/smp_affinity ; done
Le is írja, hogy bizonyos folyamatok nem lesznek egy maghoz rendelhetők, ezért lesz pár hibaüzenet, de figyelmen kívül hagyhatóak. Az előző parancs lefutása után a cat /proc/interrupts paranccsal láthatjuk az eredményt.
Ez szerintem nálam is OK így.
Második csomag:
A real-time kernelben vannak "soft interrupt process for the USB controllers" ezeket a mag 1-hez rendeli:
for PID in $(pgrep ci_hdrc) ; do taskset -pc 1 $PID ; done
pid 73's current affinity list: 0-3
pid 73's new affinity list: 1
pid 74's current affinity list: 0-3
pid 74's new affinity list: 1Itt máris kérdezném, hogy szerintetek ezt hogy tudnám úgy módosítani, hogy nekem ez a mag 0-ra kerüljön?
A cat /proc/interrupts paranccsal kilistázott folyamatokban a "irq 72 and 75 are for ci_hdrc_imx, the USB controllers" ~ USB kontroller folyamatok. ezeket is a mag 1-hez rendeli:
echo 2 > /proc/irq/72/smp_affinity
echo 2 > /proc/irq/75/smp_affinityEzt hogy módosítsam, hogy nálam szintén mag 0-ra kerüljön?
Harmadik csomag:
A lényeg, az MPD folyamatinak a maradék magokhoz való rendelése:
taskset -pca 2,3 $(pgrep mpd)
pid 2652's current affinity list: 0-3
pid 2652's new affinity list: 2,3
pid 2654's current affinity list: 0-3
pid 2654's new affinity list: 2,3
pid 2658's current affinity list: 0-3
pid 2658's new affinity list: 2,3
pid 2659's current affinity list: 0-3
pid 2659's new affinity list: 2,3
pid 2662's current affinity list: 0-3
pid 2662's new affinity list: 2,3Itt megint azt kérdezném, hogy hogyan módosítsam két magos verzióra, ill, hogy az MPD folyamatai nálam a mag 1-en fussanak?
Tippeim vannak hozzá, de egy kis megerősítés jó lenne.
Pl.:
Második csomag elejéhez:
for PID in $(pgrep ci_hdrc) ; do taskset -pc 0 $PID ; done
pid 73's current affinity list: 0-1
pid 73's new affinity list: 0
pid 74's current affinity list: 0-1
pid 74's new affinity list: 0Hasonlóan a harmadik csomaghoz:
taskset -pca 1 $(pgrep mpd)
pid 2652's current affinity list: 0-1
pid 2652's new affinity list: 1
pid 2654's current affinity list: 0-1
pid 2654's new affinity list: 1
pid 2658's current affinity list: 0-1
pid 2658's new affinity list: 1
pid 2659's current affinity list: 0-1
pid 2659's new affinity list: 1
pid 2662's current affinity list: 0-1
pid 2662's new affinity list: 1Mit gondoltok?
-
Warter
addikt
Rendeltem egy Pi2-t, jó lesz az ARM-os fejlesztéshez.
-
envagyok
veterán
-
Warter
addikt
válasz
envagyok #1358 üzenetére
Belépsz ssh-val, nano /etc/samba/smb.conf
Ott átírod, majd save és /etc/init.d/samba restartVolumio amúgy van Rpi-re. Szerintem kezdésnek azt is ki tudod próbálni.
Mezga Aladár: Igen, erre írtam, hogy más kernel majd hozzá, illetve emiatt más a partíciós tábla, de maga az architektúra azonos szóval nem lesz szerintem gond vele.
-
envagyok
veterán
Tudja valaki, hogyan lehet átállítani volumio-n a munkacsoportot workgroup-ról vmi másra?
-
envagyok
veterán
Van egy ilyen file itt:
voyage-mubox-rpi-current.tar.xz
http://mirror.voyage.hk/download/voyage-mubox/Ezt kitömörítve ott van a linux mappaszerkezet..
Ebből nem lehetne faragni img file-t?
Vagytud esetleg vki valahol egy letölthető file-t? -
Warter
addikt
válasz
envagyok #1347 üzenetére
Ott a weboldalon a letöltés alatt a img fájl.
Patice: Igen is, meg nem is. Elvileg más kernel kell hozzá, de az arm-os fájlok jók hozzá. Store alapján jó lesz hozzá, csak másik kernel kell.
Preload Voyage MuBox (Official RPi kernel) on 8GB uSD (Class 10) media for Raspberry Pi Series. / Certified on B+ and 2B model / ***Voyage MuBox software only. Board not included.***
-
Patice
Topikgazda
Szerintem nem. Málna más Soc, mint a Cubox-i. OK, hogy ARM alapú mindkettő, de más a gyártó.
Lehet megcsinálom majd a Pi-s .img-t mert úgy látom lenne igény rá.
(#1348) Hyperion:
A nemrég kirakott Voyage MPD + Volumio felületes, pendrive-ról futtatható változatban lehet működik a Volumio felület adta Spotify támogatás. Nem próbáltam, de hátha....
-
Hyperion
senior tag
Van lehetőség spotify támogatásra voyage mpd alatt?
Ha a már jól ismert mopidy a megoldás, hogy tudom rávenni, hogy ne a saját mpd serveret használja, hanem a voyage sajátját? -
envagyok
veterán
Már csak találnom kell egy letölthető image-t pi b+-ra
-
Patice
Topikgazda
Kipróbáltam a Bladelius DAC-kal is a Volumio vs. Voyage MuBox különbséget:
Függöny el, kitisztul a kép, dinamikus, nem is kicsit.
Innentől kezdve nincs miről beszélnem.
Egyértelmű, hogy a Voyage MuBox a real time kernellel most a legtutibb hangú. -
Patice
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #1341 üzenetére
A sima MuBox-ból már csináltam mentéseket 8-as és 16 GB-os SD kártyáról. Ez is már hasznos lehet, kiindulásnak másoknak is.
-
Mezga Aladár
veterán
-
Patice
Topikgazda
Úgy látszik így lesz jó.
Épp másolok WinSCP-vel a második partícióra pár zenét.
Utána meglátom, hogy a Volumio webes felületén hogy fogom látni.(#1338) Mezga Aladár:
Azért szenvedek még a Volumio-val is, mert így legalább lenne összehasonlítási alap a MuBox-hoz. Meg hajt a kíváncsiság.
Közben Warter ígért egy kis leírást a Voyage MuBox-hoz is, hogy arra hogyan lehet rárakni a Volumio felületét.
Igyekszem majd az általad megosztott USBIT alkalmazással mentéseket csinálni az egyes fázisokról, hogy ha valami elbarmolná a rendszert, akkor ne kelljen teljesen előröl kezdeni.
-
Patice
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #1332 üzenetére
Volumio esetén nincs a leírásban az elején a 'remountrw'.
Partíciók:
lsblk
NAME MAJ:MIN RM SIZE RO TYPE MOUNTPOINT
mmcblk0 179:0 0 7.2G 0 disk
mmcblk0p1 179:1 0 1.4G 0 part /Ez most milyen partíció?
Meg mivel nem particionált rész a fennmaradó üres hely, ezért nem is tudtam formázni.
-
mandju
senior tag
válasz
Mezga Aladár #1334 üzenetére
megcsináltam, de csak egy usb meghajtó látszik.
-
mandju
senior tag
válasz
Mezga Aladár #1330 üzenetére
valami miatt hibásan sikerült megcsinálnom az usb-t. gondolom user error.
másodszorra gond nélkül felment és el is indult.most egy pendrivera raktam teszt zenéket. bedugtam és egyből felismerte. nem értem, hogy a belső hdd-t miért nem látja..
igen, azon lennének a zenék.
-
Patice
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #1319 üzenetére
Már az elején elakadtam:
remountrw
-bash: remountrw: command not found???
-
mandju
senior tag
válasz
Mezga Aladár #1325 üzenetére
4 Gb-os pent kevesellte a program, így egy 16-ost tettem bele.
kell a programon belül valami extra beállítás?én csak betallóztam az image fájlt és restore.
Patice
asrock am1
e5350uefi-s, ha minden igaz
-
mandju
senior tag
válasz
Mezga Aladár #1318 üzenetére
ki szerettem volna próbálni a linkelt voyage-t. megcsináltam a bootolható pendrivot, próbáltam bootolni róla, de csak
GRUB felirat és villogó kurzor van.... mit kellene tennem? -
Warter
addikt
Akinek kell esetleg Airplay:
Annyit tudni kell, hogy egy időben nem megy az mpd és az airplay. Az airplay le is állítja az mpd-t, ha az fut. Viszont visszafele ez nem megy, ott az airplay-t le kell állítani és után lehet csak elindítani az mpd oldali lejátszást.
-----------------
remountrw
apt-get update
apt-get -y install shaiport
echo mcp stop > /usr/local/bin/mpcstop
chmod +x /usr/local/bin/mpcstop
sed -i -e 's,#RUN_ONSTART=,RUN_ONSTART=mpcstop,g' /etc/default/shairport
sed -i -e 's,--on-start,--wait-cmd --on-start,g' /etc/init.d/shairport
/etc/init.d/shairport restart -
Patice
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #1318 üzenetére
Patice fórumtársnak csak UEFI-s gépen nem sikerült összehoznia a hagyományos boot-olást, mert nem próbálkozott eleget vele.
UEFI-s gépeken mindenképpen problémásabb lesz a boot. Régebbi, hagyományos BIOS-os gépeken, amik tudnak USB-ről boot-olni szerintem probléma mentes lesz.
(#1319) Mezga Aladár:
Kipróbálom.
-
Mezga Aladár
veterán
putty ssh
remountrw
lsblk megmutatja a particiókat
mkfs.ext2 /dev/hda -----------------------hda helyére az aktuális partíció, formázza
mkdir /mnt/sd2 -------------------sd2 helyére azt írsz amit akarsz. ez lesz a csatolt mappa neve
ln -s /mnt/sd2/ /var/lib/mpd/music/sd2 ---------link létrehozása
chmod -R 777 /mnt/sd2 --------írás/olvasás/futtatás jogNyisd meg az etc/fstab fájlt és másold be.
/dev/sda2 /mnt/hdd ext2 defaults,noatime,rw 0 0
Újraindit és csatolta.
-
mandju
senior tag
válasz
Mezga Aladár #1314 üzenetére
Ezt bármilyen gépen ki lehet próbálni?
-
Patice
Topikgazda
válasz
Gratula srácok!
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
-
Mezga Aladár
veterán
Elkészült a voyage-mpd 0-9-5 és volumio 1-55 webes ui összefésülése.
Ezt a munkát kéretik Warter fórumtársnak megköszönni, az Ő szakértelme nélkül semmiképpen nem jött volna létre.
Tehát töltsd le, a voyage_mpd_0_9_5_volumio_web_UI.img, és a usbit.zip fájlokat.
Az usbit.zip csomagold ki és az img fájlt írd ki egy 4Gb pendrive-ra.
Dugd be a pc-be és bootolj a pen-ről.
Amikor felállt a rendszer egy másik pc-n nyiss egy webböngészőt, gépeld a címsorba a lejátszó pc ip címét.
Megjelenik a volumio webes felület, ahol mindent beállíthatsz és külön kliens nélkül használhatod a zenelejátszót.
A háttér lemezeket automatikusan csatolja a rendszer.
Bizonyos beállításokat csak írható/olvasható módban menti a rendszer.
Miután az alapértelmezett az olvasás, az átállítást neked kell megcsinálni.
Indítsd el a putty programot.
Gépeld be a lejátszó pc ip címét.
Add meg a felhasználó/jelszó párost. user: root pass: voyage
Gépeld be a remountrw parancsot. Ennyi.
Ez a parancs csak adott munkafolyamatra érvényes tehát ha újra indítod a pc-t akkor törlődik.
Nem sűrűn lesz rá szükség, az első beállítások után csak akkor, ha módosítani kívánsz valamit.
Beállítod a hanglejátszás eszközét, csatolod a hálózati meghajtókat.
A már leírt hálózati kliensek is működnek(mpdroid, Cantata, stb..)Jó zenehallgatást.
-
Patice
Topikgazda
A fennmaradó részt formáztam Ext4-re gondolván, hogy kipróbáljam, hogy ha innen játszik zenét, akkor van-e különbség.
Feltételezésem csak azért született, mert a korábban linkelt külföldi fórum és a Voyage MuBox oldalán is azt írták, hogy a legjobb hangú megoldás a Cubox-i-n a "direct disc access", azaz az eSATA csatival SSD használata a fájltároláshoz is, mert a HDD-k "teleszemetelik" a tápellátást. A második legjobb megoldás a NAS-ról való játszás NFS használatával.)
Ezért gondoltam azt, hogy a rendszerlemeznél direktebb lemez hozzáférés nem lehetséges és nem mozgó alkatrész, szóval ideálisnak tűnhet.
Szerintetek hogyan csatoljam? Hova csatoljam, hogy látható legyen?
-
Warter
addikt
-
Warter
addikt
Igen, elég jó ez a realtime kernel. Sokat hoz a konyhán, hogy úgy mondjam. Aki teheti próbálja ki.
Egyébként sikerült megcsinálni a webes felületet. Kellett még kicsit reszelni rajta, mert alapból nincs meg az adatbázis amit használ és írás jog nélkül ugye nem is tudja létrehozni.
A másik meg, hogy mielőtt hozzáadjuk a share-t, be kell lépni és írás jogot adni. Különben nem fog működni, mondjuk ez nem olyan nagy probléma, mert csak 1x kell hozzáadni. -
envagyok
veterán
válasz
Mezga Aladár #1306 üzenetére
semmi
probáltam muboxot, voyage mubox-ot, kis, nagybetűvel, semmi.
De sajnos a webszerver sem indul el valószínűleg, így weben sem érem el.A képernyőn a következővel ér véget a boot:
[init] no more processes left in this runlevel
és villog a kurzor, nincs prompt.
rádugtam billentyűzetet akkor kiírta, hogy felismerte...
de sem akkor, sem újraindítás után nem tudok semmit beírni.
Lehet mégsem jó ez a változat..Viszont az mpdroid portszáma (azt hiszem 6060 vagy 6600) megy, ott az audio kimeneti eszköznél xmos-t ír, de sajnos nem tudok beírni nas-t könyvtárnak vele.
-
envagyok
veterán
válasz
Mezga Aladár #1304 üzenetére
Az se
Az volt az első próbám a voyage, vozage,password után -
envagyok
veterán
válasz
Mezga Aladár #1301 üzenetére
az rendben van, a root beírásánál kipróbáltam a betűket.
De megpróbáltam fordítva is, úgy sem megy.. -
Patice
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #1301 üzenetére
Még nem volt időm. Tegnap még csak a MuBox-ra volt időm .
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Padavan firmware
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Külpolitika
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest