Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Hát figyelj: közszereplő, ''sztár'', s azzal, hogy sztárrá vált, vállalta, hogy fogják rugdosni is. Olvassa csak nyugodtan.
Egyébként a tény ettől még tény marad: vénségére nem kéne plébojban pózolnia.
Arról nem is beszélve, hogy igen komoly összeget kapott érte -ergo a pénz fontosabb volt számára, mint az, hogy esetleg más röhögni fog az úszógumiin.
Másrészt meg nem anyáztam, nem szidtam a vallási-, politikai hovatartozását, egyebeket -szerintem normálisan elmondtam a véleményem. Vagy úgy gondolod, vak vagyok, s nem látom, hogy tulajdonképpen nádszálkarcsú bombanő?
(Jegyzem: azért némileg kételkedem abban, hogy éppen egy hardveres oldal fórumát böngészné...
) -
sequator
senior tag
hmm, azért szép topic, hajnal óta 200 hozzászólás, erősen rekordgyanús

én azt mondom, h a legtöbb szépverseny győzteseinél, ezerszer szebbet találok vagy 10et ha csak kimegyek az utcára. sőt, nem is kell, mert a baráti körömben is annyi a gyönyörű lány, h el sem hiszitek
(fősuli rulz!!!)
egyébként meg szvsz erősen bundázottak ezek a szépség versenyek.
leginkább meg azzal nem értek egyet, h plasztikázott nők is indulhatnak, jah kérem, sebészileg én is lehetnék jó nő
megfelelően magas összegért bárhol megcsinálják(ld: Dana International)
na ennyit erről, éljenek a magyar lányok!!
Sautia -
guess.who
senior tag
Hát Z. többtízkilónyi úszógumiját sajni hiába sminkeled vagy fotózod, nemigen tudod eltakarni... Ahhoz már komoly retus kell, szerintem duálPIV, vagy két giga rammal...
Má' elnézést. 
Az emberek ízlése nem egyforma, igazad van. Ezért nem tetszik nekem pölö a topik elején belinkelt egyenszőke három lányka -és ezért tetszik viszont a szintén emlegetett Hajnes Rita. Szerintem utóbbiban mégiscsak lehet valami olyasmi, amitől mindenki (vagy majdnem mindenki) szépnek látja. Pedig tudomásom szerint nem mondta meg nekik a média, hogy az lesz a győztes.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
/OFF
Ha már itt tartunk: korábban belinkelt kiskedvencemnek van ám jópár fotója, és fura módon nekem mindegyik bejön -pedig többször van olyan, hogy csak egyetlen jól eltalált kép az, amit címlapra szokás tenni... Ha érdekel valakit, akkor:
http://media.szon.hu/pubs/bildserie/Kutasi_Edina/
Jesszus, 17 éves, teljesen pedofilnek érzem magam!

/ON -
Den
veterán
válasz
guess.who
üzenetére
''Tehát ha egy nő nem éri el az 50 kilót, és tetszik valakinek, akkor az azért van, mert a média agymosta, s valójában nem is szép nő? Jujujj.''
Félremagyarázod, pedig érted mire gondoltam
Az azért érdekes hogy _csak_ilyenek vannak belinkelve. Közben tudjuk hogy az emberek ízlése nem egyforma.
''Csakhogy azt nem a fotós csinálta, hanem a retusáló sopguru.''
Azért abban benne van a sminkes és a fotós rendesen. -
guess.who
senior tag
''Mert a bányarém ellenpontjaként belinkelt szép nők, az 50- kilós egyenszépségek voltak''
Tehát ha egy nő nem éri el az 50 kilót, és tetszik valakinek, akkor az azért van, mert a média agymosta, s valójában nem is szép nő? Jujujj.
Szerintem ez enyhe túlzás azért részedről. Figy: én például szeretem a nagyobb mellű nőket (ami elvileg nem is ideális a média szerint
), viszont sok gyönyörű lányt ismerek, akiket -hm- nem látott el a természet túl bőkezűen. De ettől még szépnek tartom őket. Akkor most én agymosott vagyok, vagy nem? 
''hEHE, EZEXERINT TE NEM LÁTTAD ZALATNAI PLAYBOY FOTÓIT''
Láttam. A Zoltán Erikáéit is. Csakhogy azt nem a fotós csinálta, hanem a retusáló sopguru. Ettől viszont még egyikük sem lett jó nő... Távolról sem... -
Bobojsza
aktív tag
Emberek kicsit vonatkoztassunk el!!!
Ugye koztudomasu hogy a magyar lanyok szepek.
De ki tudja ezt bizonyitani, es miert, es akkor miert nem azokat inditjuk nemzetkozi szepsegvarsenyeken, meg a hazaiakon?? Miert?
Van 1 arab ismerosom, hat o minden heten massal, mag van hogy parhuzamosan tobb. Szerinte is szepek a magyar nok, mondjuk 10-es listan 60% meguti az 5-ot, viszont igazan szep nagyon keves van, joreszt atlagosak.
Lehet hozza vagyunk szokva ehez az atlaghoz, ebbol sok van eszre sem vesszuk, igy keves csinosat latunk, es megis sok rondat... Hogy is van ez
Szvsz Pécsett élnek a legszebb nok magyarorszagon.
Voltam ott keddn
Igen helytallo a fenti megallapitas
-
Den
veterán
válasz
guess.who
üzenetére
''Nem tudom, miért kellett idekeverned holmi média-agymosást,''
Mert a bányarém ellenpontjaként belinkelt szép nők, az 50- kilós egyenszépségek voltak
''A fotósról meg csak annyit: oké, hogy nem állt a helyzet magaslatán, de nem rajta múlik, ha egy lánynak úszógumija van, nem arányosan van elosztva a testsúlya, vagy egyszerűen olyan az arca, amire nem szívesen nézek rá még kisminkelve sem...''
hEHE, EZEXERINT TE NEM LÁTTAD ZALATNAI PLAYBOY FOTÓIT
-
Den
veterán
-
guess.who
senior tag
A lényeg nem azon van, hogy átlagembereké-e, vagy sem (a Miss Universe is azokból az átlagemberekből, pontosabban átlaglányokból táplálkozik), hanem azon, hogy egy lány szép-e, avagy nem. Nem tudom, miért kellett idekeverned holmi média-agymosást, ahogy elfigyeltem, nemigen arról volt szó, hogy a mai szépségideálnak megfelel-e (nekem pölö a túlszőkített egyenplébojcicák nemigen jönnek be), hanem arról, hogy tetszik-e valakinek.
A fotósról meg csak annyit: oké, hogy nem állt a helyzet magaslatán, de nem rajta múlik, ha egy lánynak úszógumija van, nem arányosan van elosztva a testsúlya, vagy egyszerűen olyan az arca, amire nem szívesen nézek rá még kisminkelve sem...
Oké, nevezhetjük amatőr szépségversenynek (bár külön érdekes téma lenne, hogy mi is az, ami miatt ez amatőr, s mi az, ami a rémséges Fá*y Ádám által alkotott bohóckodást ''profivá'' teszi -de ettől még szerintem tökéletesen független, hogy egy nő szép avagy csúnya. Márpedig ha utóbbi, akkor talán ne induljon szépségversenyen -ha meg mégis, akkor legalább gondolkodjon el, ha kivágják az első körben.
/OFF
A tisztességes zsűrizésről: asszem két éve volt, hogy Lengyel Andi toronymagasan a legszebb és legjobb alakkal/arccal megáldott lánykaként indult el Fá*y papó szépségversenyén. Fura módon szénné ponttalanították -ráadásul nála klasszisokkal csúnyább lányok kerültek igen előre.
Tavaly nyáron elindult a Miss Balatonon, és simán megnyerte -megérdemelten.
Korábban volt egy bizonyos Horváth Andrea nevű nyertes lányka (azóta asszem pléhfickóban is szerepelt, egyébként valami iszonyatos butácska szegény), aki később egy tévéműsorban nagy örömmel mesélte el, hogy mennyire szerelmes is volt F. Ádiba korábban...
Ezek csak olyan margójegyzetek, amik eszembe jutottak a témáról.
/ON
Mazlee: a többi képe sem rossz, bár először megijedtem attól a félig nyitott szájtól...
A vendégkönyve persze nem létezik...

-
tocsa
senior tag
Honnan tudod, hogy Torokszentmiklosiak? Csak nem ismered oket?
Ha igen akkor bemutathatnal nekik, ha arra jarok...
Egyebkent en Torokszentmiklosi vagyok, csak mar regota bp-en elunk (najo, Szolnokon szulettem, de csak azert, mert ikerszules volt, es farfekveses voltam, de Torokszentmiklosi vagyok).
Lepetezek. -
iguana
őstag
-
Bgs
senior tag
Budapestet nem akarom vedeni, de azert azt tegyuk hozza, hogy a Moricz aluljaro elsosorban nem azert van most ott, hogy nagy forgalma legyen, hanem azert, mert oda jon fol majd a metro... Latszik is a helye.
A keresztezodesi (es egyeb kozlekedesi) moral azonban tenyleg a beka s***e alatt van. -
Den
veterán
válasz
guess.who
üzenetére
egy dolgot felejtesz el, ez egy _amatőr_szépségverseny, tehát nem miss universe, nem hivatásosok versenye, hanem átlagembereké. Ha ezt figyelembe veszed, meg azt hogy gány a fotós, nem olyan gáz a felhozatal, és nem feltétlennn azért indul valaki mert azt hiszi első lesz, hanem just for fun.
A másik amit itt látok, az az hogy mennyire erős az agymosó tevékenysége a médiának, mennyire sikerült betáplálni a fejekbe az egyen szépségideált. Aki attól valamilyen irányba eltér a szabványtól az bányarém. -
guess.who
senior tag
...láthatóan még mindig félreértitek a szépségverseny lényegét... Olyan ez, mint amikor egy politikus azon sírdogál, hogy milyen rossz neki, mert mióta politikus lett, örökké támadják más politikusok és az újságok... Senki nem kötelezte ezeket a lányokat arra, hogy ott legyenek a megmérettetésen -ha viszont jelentkeznek, akkor bezony ''kötelességük'' eltűrni azt, hogy nem aratnak osztatlan sikert.

-
SYZYGY
tag
A Kalandor, és a Te hozzászólásodig olvastam eddig, de tényleg nagyon igazatok van. Én sem értem mér kell fikázni! És még egy gondolat: attol, hogy egy nőnemű dekoratív látvány, attól még nem lesz NŐ!!Azt nem mondom, hogy nincs köze a külsőhöz, de semmiképpen sem egyenesen arányos. Arról nem is beszélve, hogy sokkal jobb egy ''kevésbé jó nőt'' megkapni, mint egys bombázó után csorgatni a nyált.(aki megért pár nyarat tudja miről beszéltem)
-
LordX
veterán
Ilyen alapon simán tudom fikázni Budapestet.. Ott ha egy nap nem túrnak fel valamit, akkor már elvonási tüneteik vannak... ''vidékiként'' (hiszen csak egy 55000 fős városból jöttem) meg tűrjem, ha éjjel fél kettőkor elkezd dübőrőgni a légkalapács. Meg láttátok a Móricz körtéri gyalogaluljárót? Olyan jól van kialakítva, hogy a tér gyalogforgalmának kb 0.0001%-át ellátja... A max ember amit láttam eddig benne, az 7 db fő volt, ebből 3 mi voltunk, 4 pedig gördeszkázó srácok voltak (ergó csak játszotak). Valamint olyan jó néz ki, amikor a két 4 sávos út kereszteződésében dugó van, és bár nem tudnak kimenni a kereszteződésből, simán behajtanak. És megvárják a kereszteződés közepén, hogy szétdudájlák a keresztbe menni próbálók. (akik ugye ugyanezt csinálják).
Barmok mindenhol vannak, nem az alapján kell egy területet megitélni... -
rog
addikt
honnan jott ezt a kulso alapjan part valasztas? mar a sokadik hozzaszolo mondja.
szituacio:
szepsegverseny rendeznek.
versenyzok kepei a neten.
megnezzuk oket, es velemenyezzuk a kepeke.
tisztan esztetikai alapon. mindenki a sajat izlese szerint, es a sajat stilusaban.
ennyi.
nem ugy kell a kepeket nezni,hogy melyikkel akarunk csaladot alapitani, vagy mittomen.
-
atus
senior tag
Ezzel egyet kell értsek. Pécsett olyan jó nők vannak, hogy nincs is kedvem beszállni a ''szépségversenyes'' vitába, inkább lerobogok a Széchenyi térre nézelődni.
Arról nem is beszélve, hogy nem csak szépek, intelligensek is (vigyázat! általánosítás), lévén egyetemista a döntő többségük. Jogász és közgázos lányok a legszebbek! Alig várom, hogy kezdődjön az egyetem... 
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LordX
veterán
Hm. Ezen a képen én nem látok jó csajt...
De most aztán megmondom a frankót:
1, Ízlés dolga, hogy melyik csaj jó, és melyik nem. Ezért hülyeség az olyan, hogy szépségverseny... Valmit az olyan viták is, hogy: - Ez a csaj szép. - Nem. -De -. Mondom, hogy ronda -stb..
2, Aki csak külső alapján választ párt, az megérdemli. Ezért hülyeség az olyan, hogy szépségverseny... -
yerico
senior tag
Mit csinál a szőke nő a forró vízzel?
Lefagyasztja, jó lesz az még későbbre is.
Naszóval Zalában is vannak szép nők, de számuk kisebb, mint az országos átlag, ami ugyebár egyetemek környékén jelentősen megugrik. Szegeden anno kiülni a Dugó-térre a szökőkúthoz nyáron egy látványorgia volt. Pécsen hasonló élményben van részem, lévén kollégium mellett dolgozom.
A nővéremék Zalában laknak, tavaly nyáron szűrtem le a örökbecsű tapasztalatot: Zalában minden hülye utat bont, vagy csak autót vezet. Sok marhával hozott már össze az élet, de az a legnagyobb, amelyikkel összeakadtam egy körforgóban Egerszegen. Elnézte a lehajtót, erre padlófék, rükverc, visszatolatott, és elment a jó irányba. Hogy menjen még egy kört? ugyanmár kérem. Igaz, én mentem mögötte, kis híján design váltottam a kocsimon, de legalább le tudott fordulni. Következő faluban lekanyarodott az öregek otthona felé... -
Mazlee
aktív tag
Szerintem itt még én is dobogós lennék fiú létemre

-
Kígyó
senior tag
Na skacok, elmentem a Balcsira, hétfőig nem leszek netközelben! Gyarapítsátok a topicot sok szép nővel és kevés vitával!
Én addig sasolok 3d-ben!
-
Bagoly
senior tag
-
Bagoly
senior tag
válasz
guess.who
üzenetére
Na ez a téma pl. koránt sem érint annyira érzékenyen, mint egy másik
.......csak, hogy a félreértéseket elkerüljük.
Egyedül az zavart, hogy ezek a lányok kb ugyanúgy szépségkirálynők, mint te, vagy én, csak éppen minket senki nem baszogat ezért (Értem azt is, hogy mi nem indultunk el a versenyen). Átlagosak és el mertek indulni egy szépségversenyen, na és? Érezzék magukat szépnek, nem bántanak vele senkit.
Speciel a szépségverseny már önmagában is egy vicc. Valaki mondja már el nekem, hogyan mérik a szépséget? Ha valami tizenkét bírának tetszik, akkor az a szép?
Ennyi. Se több, se kevesebb. -
colex
tag
azert a K.L. pofijarol ne zengjunk odakat. einkabb enekeljen csak.. mondjuk a himnuszt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LordX
veterán
''Szerinetm Zalaban is elnek szep lanyok, csak ok valamiert nem jelentkeztek a versenyre... ''
IGEN!!!! IGEN!!!! IGEN!!!! IGEN!!!! IGEN!!!! IGEN!!!! IGEN!!!! IGEN!!!! IGEN!!!! IGEN!!!! IGEN!!!! IGEN!!!! IGEN!!!! IGEN!!!! IGEN!!!! IGEN!!!! IGEN!!!! IGEN!!!!
Végre valaki megmondta a frankót!
Én meg mondok egy másik frankót: Ennek a versenynek nagyon sürgősen szereznie kéne egy másik fotóst, mert a lányok egy részét személyesen ismerem, és 100000x jobb csajok, mint a képen láthatók...
PS: Melyik versenyzőét kéred?
-
Kígyó
senior tag
''Egyébként elég szar érzés ilyen versenyen, ha -bár normálisan nézel ki- bezsólnak.Merthogy nem vagy olyan akit a szél elsőre elfúj.Csak deszkáknak áll ezen a téren a világ.''
Az biztos szar érzés, és bunkóság is, de azért ha yol nézki, biztos senki nem szól be, azért mert nem ''deszka''! Odáig azért szvsz még nem süllyedtünk! -
Bagoly
senior tag
A látszat ellenére különösebben nem zavar, csak szerettem volna picit igazítani azon a csorba tükrön. Van egy haverom aki régebben minden jó nőre mondogatta, hogy: ''Hú de jó nő, az ilyen csak a pénzes pasival megy el az tuti. Nekünk ilyen csajunk sose lesz.'' Azon csodálkoztam, ha ő a külsőségek alapján ítéli meg ezeket a lányokat, miért tarja annyira felháborítónak, ha ők ugyanígy néznek rá. Szépnek lenni nem olcsó mulatság ám (amennyire én belelátok), nyilván ezek a lányok szeretnének hasznot is realizálni a befektetésükön
.
Szerencsére lassan kinövi. -
guess.who
senior tag
/OFF
Láttam civilben élőben K.L.-t. Nem is olyan csúnya, mint a tévés vakolatparádék alkalmával... Sőt! Kifejezetten szolid sminkben volt, teljesen hétköznapi lány képét mutatta -olyat, akivel szívesn leülnék beszélgetni.
Ráadásul ott volt vele az anyja is, akit simán lehetett volna pár évvel idősebb nővérének nézni... Hát nem semmi.
/ON
Bagoly: oké, értem én, hogy mi a gondod, világos, miért is véded a lányokat -csak az a baj, hogy ez itt nem egy rémség- vagy úszógumiverseny -sőt megkockáztatom: még csak nem is IQ-bajnokság... Amit ''mérnek'', amivel versenyeznek, az *csak* a szépségük (már ha van nekik). És oké, hogy egy lánynak van önbizalma és szépnek gondolja magát -de akkor legalább legyen egy előzsűrizés, aminél a láthatóan nem oda valókat kiszórják, mielőtt a nyilvánosság (pláne az net örökléte) elé lépnek...
De ugye Te sem gondolod, hogy mindegyik ott szereplő lány vitán felül tökéletes, csak az igazságérzeted tiltakozik az itteni csúfolódáson?...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kígyó
senior tag
Meddő vitának tűnik, de mindegy!
Erre még válaszolok!
''Te megállnád a helyed a sokatkereső versenyen? (Ha mégsincs meg a havi félmillió, akkor nyilván indokoltan nevezhetlek csóró kis buzinak, ugye?)''
Igazad van nem állnám meg! Rohadt keveset keresek. De ha befejezem a fősulit, és indítok egy vállalkozást, akkor talán ez megváltozik! Viszont eszembe nem jutna elindulni egy ilyen versenyen, mert tisztában vagyok vele, hogy én oda kevés lennék. De ha elindulnék, hívhatnál bárminek!
Milyen hozzáállás? Erre gondolsz?
''Nekem nem kell szépnek lennünk, csak yo sok pénzt keresni, valahogy kinézni és buknak ránk a nők!''
Ez inkább tapasztalat! Persze a kivétel, mint mindig, erősíti a szabályt!
Vagy erre?
''Végülis egy szépségversenyen mindenki ronda, rossz alakú, esetleg hájas nőket akar látni, nem igaz?''
Én nem arra gondoltam, hogy ''Kösse fel magát, mert nem teljesítette a ''nézzenkijól'' normát?'', csak ne induljon szépségversenyen!
Ez olyan furcsa hozzáállás?
Őt is biztos szeretni fogja, vagy már szereti valaki, sőt még biztos tetszik is sok férfinak, de azért az ember legyen tisztában önmagával!
Mellesleg, ha az ember nem hosszú távra tervez egy nővel, (mert nem kell mindig hosszú távra tervezni) akkor nem elég, ha yol néz ki?
Olyan gyönyörű, hogy megőrülsz, de neked nem kell, mert teszemazt kiderül, hogy rühelli a kutyákat? -
tildy
nagyúr
'' Nekem nem kell szépnek lennünk, csak yo sok pénzt keresni, valahogy kinézni és buknak ránk a nők! (Legalábbis általában)''
Hát megvan a véleményem az ilyen nőkről....
Egyébként elég szar érzés ilyen versenyen, ha -bár normálisan nézel ki- bezsólnak.Merthogy nem vagy olyan akit a szél elsőre elfúj.Csak deszkáknak áll ezen a téren a világ. -
Bagoly
senior tag
Te megállnád a helyed a sokatkereső versenyen? (Ha mégsincs meg a havi félmillió, akkor nyilván indokoltan nevezhetlek csóró kis buzinak, ugye?)
Ezzel a hozzáállással gyakorlatilag az emberek belső értékeit hagyod figyelmen kívül: csak az számít a férfiaknál, hogy sokat keressenek, a nőknél meg, hogy nézzenek ki úgy ahogy az aktuális trend megkívánja. A szépségversenyen valóban jó érzés egy-egy csinos lányt szemrevételezni, de miért zavar ha pár átlagos is van. Ő már ne is érezze magát szépnek? Kösse fel magát, mert nem teljesítette a ''nézzenkijól'' normát? -
Kígyó
senior tag
Nem értem miért kéne nekünk férfiaknak megállni a helyünket egy szépségversenyen? Nekem nem kell szépnek lennünk, csak yo sok pénzt keresni, valahogy kinézni és buknak ránk a nők! (Legalábbis általában) Nem is indulhatnánk szépségversenyen!
''miért baj, ha egy lány szépnek érzi magát (még ha átlagos is), kit bánt meg vele''
Miért lenne baj? Végülis egy szépségversenyen mindenki ronda, rossz alakú, esetleg hájas nőket akar látni, nem igaz?
''Aki meg csak külső alapján vállalná be a csajokat, meg is érdemli.''
Egy fényképen nincsenek rajta a belső értékek és hibák! Csak a külsőt látjuk, kénytelenek vagyunk ez alapján véleményt alkotni. -
Goose-T
veterán
Nem mondtam, hogy csúnyák lennének, csak felhívtam az emberek figyelmét arra, hogy Szolnok megyében jobb nôk teremnek. Ezt nem kizárólag a képek alapján állapítottam meg, mert már eddig se tetszett az itteni - zalai - felhozatal, a képek csak megerôsítettek eme feltevésemben. Ha valaki fel akar hozni ez ellen valamit, az menjen el Törökszentmiklósra, lakjon ott egy hónapot (én is egy hónapja lakom Zalaegerszegen), és figyelje meg a különbségeket. Szembetünôek lesznek.
-
Bagoly
senior tag
De páran ''bevállalnák'' a csajt. Csupán külső alapján. Vagy az meg gimnasztika?

Ne nyerjen a szépségversenyen, de azért ne ócsároljuk már csórót egy nyilvános fórumon. (Vagy legalább némi önkritikával...)
Nem is a kritikával van a legnagyobb gond, hanem a megnyilvánulás formájával. -
-
tildy
nagyúr
Egyébként ilyen képek leközléséhez nem kell engedély attól az illetőtől, aki a fényképen van???
-
Bagoly
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Jellemző magyar mentalitás (szjnos
):
csak a fikázás, meg a mifelénksokkaljobbakvannak, no és a kamaszos eztbevállalnám folyik.
Én is kiváncsi lennék, a ''fikázók'' miként állnák meg helyüket, akár még egy gyengébb felhozatal mellett is. Persze, ti nem jelentkeznétek, mert van önkritikátok. Könyörgöm, miért baj, ha egy lány szépnek érzi magát (még ha átlagos is), kit bánt meg vele, hogy rögtön le kell törni a ''szarvát''?
Aki meg csak külső alapján vállalná be a csajokat, meg is érdemli. -
Szancsó
aktív tag
válasz
gabranek
üzenetére
Jaja!
Ez a Lívia eléggé bejön, bár szívesebben látnám magam mellett a Hajnes Rita név fölött mosolygó pofit. Csakhát azt épphogy nem büntetik, bár kit zavar?
Amúgy szerintem ha kimegyek a városba (Db), jobb nőket látok!
Megyek is stírolni, ebédidő címszóval! 3D -ben amúgy is sokkal jobb... -
-Devil-
aktív tag
Sajna ez a verseny igencsak ''bundás''
volt mindíg is. Amelyik településen rendezték, ''annak a lánya'' szokott nyerni. Vannak itt Zalában szép csajok, csak azok nem jelentkeznek ilyen versenyekre. Főleg ilyen napos időben
szokott lenni néhány üdítő látvány. 
Ezekre a versenyekre általában azok szoktak jelentkezni, akik bizonyítani akarnak, nem elégedettek magukkal, túl nagy a képük, stb., stb. Akinek van kellő önkritikája, és tényleg jól néz ki, z úgysem jelentkezik...
-
colex
tag
baz sokkal de sokkal jobb lanyokat latsz a balatonparton. de ezeknek legalabb van onbizalmuk, de mire fel?

-
gabranek
senior tag
jah es majd meg lehet nezni a dontot, tuti vmelyik bun ronda buxa nyeri meg a versenyt. Eddig zala szepen meg nem valasztottak helyes csajt (persze ez csak a szubjektiv velemenyem, de nem hinnem hogy nagyot tevednek)
-
gabranek
senior tag
hat en nezem-nezem oket, de egyik sem az igazi.
talan meg az alabbi csirket bevallanam, a tobbi nagyon gaz
http://www.zalaszepe.hu/plt/lanyok/zszv39_n.jpg -
Ürgülfütty
tag
A szöszi meg a vörös jó, a többi suxxx
-
agrarfiatal
senior tag
Hát tényleg vannak érdekes fejszerkezetek. A csajok egy része marhára leéltnek néz ki. Szerintem valamelyikük többet van elfoglalva magával mint a munkával v tanulással.
De azért akad 1-2 amit azért
Kipróbálnák v Felbróbálnák.

-
Hold
őstag
Nekem marad a befutóm a Molnár Nikolett
-
.:ADAM:.
aktív tag
-
.:ADAM:.
aktív tag
Az egyetlen csaj aki jól néz ki: Tóth Kinga!!!
-
tildy
nagyúr
A Kelet-Magyarország Újság (Nyírwegyházán adják ki) hátoldalára nem tudom honnét válogatják a csajokat, de még női szemmel nézve is elég jó a felhozatal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Metal topik
- OLED monitor topic
- Túra és kirándulás topic
- Milyen egeret válasszak?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kuponkunyeráló