- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-09-20 11:37 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
smc
addikt
én nem látok különbséget, 4k-n nézve mindkettőt.
-
aprokaroka87
nagyúr
Mostanában többen járnak állítólag úgy hogy a 4K-s tartalom elmarad, vagy később lesz fent majd.
-
aprokaroka87
nagyúr
Ennek a videónak nem 4k@60fps-nek kellene lennie?
Nekem telefonon csak 1080p@60fps h264 a max.
-
Attila0
őstag
Szerintem a home office+online oktatás miatt is vissza van fogva a videók minősége. Én pl. van hogy csak 480p- tudok akadás mentesen videót nézni.
-
VoidXs
Topikgazda
Nálam teljesen elfogadható. Nyilván az aszfalt sosem lesz tökéletes, mert a textúrája túl részletes a tömörítéshez, de minden más szép.
(#4938) iguana: Simán lehet, hogy egy plugin egy oldalon található összes linket megnyitja ellenőrizni (ami mondjuk durva lenne pl egy webshopnál), és akkor az ajánlott videók a megnézettek közé kerülhetnek. Én mindent megnéztem, ami ott van, ilyesmit sosem tapasztaltam. A Magic Actions beállításait az AdBlock eltünteti, azon az oldalon kapcsold ki.
(#4939) ledgeri: Már vagy két éve nem kötelező a G+, ha erre gondolsz.
-
VoidXs
Topikgazda
Akkor nézd csak meg a tulajdonságait, a ShadowPlay 60 FPS-nél leskáláz.
-
VoidXs
Topikgazda
Nem kell fizetni semmiért, működnie kell. Igaz, én csak 1440p-t töltöttem még fel, de szerintem a 4K is jó, ha a forrásfájl jó. Vedd figyelembe, hogy a H.264 nem tudja a 4k-t, a 1440p is csak 30 FPS-en jó, a 60 FPS maximum pedig 2048x1152. Ez 142 MPx/s, a 4K 24 FPS-en is 212 MPx/s.
-
ledgeri
nagyúr
nálam is előjött....
-
PeL
addikt
Próbáld meg kikapcsolni a HW gyorsítást, nálam facebook játékok eszméletlenül szaggatnak HW gyorsítás mellett, pár builddal ezelőtt valamit nagyon elkúrtak a Flash Playernél, azóta van ez. Más egyéb játékoknál nincs ilyen gondom csak a flasheknél, tuti hogy flash player csinálja, de ha kikapcsolom a gyorsítást megszűnik a szaggatás.
-
qdak
addikt
ha van hd kapcsolo mindenhez vki bedobná a kodját :$
( mint high nek: "&fmt=18" ) -
copin
őstag
Ez engem is megtévesztett a HD videóknál, de aztán megjelent a link. Az &fmt=18 nem működik még?
-
Hujikolp
őstag
Mos lehet jobban terhelt a szerver. Reggelre szerintem fent lesz.
-
Hujikolp
őstag
Kell várni, majd megjön az is, nekem is később lehett elérhető, attól függ, milyen hosszú a videó. Mikor töltötted fel?
-
qdak
addikt
ugylátszik hasraütés szerüen megy a buli náluk
pl van 1 videom ami 2x van fent mert 1x csak 1 képpel raktam fel utána meglett a klipp azt is az senkit nem zavar 
-
qdak
addikt
hali nekem multkor éjjel megjött Content ID Matches be a pár törölt videomrol h mi van akkor nem tudtam elolvasni volt vagy éjjel 2 és 4 kor kelnem kellet, nem töröltem moist nincs sehol, a legjobb h van video amivel sokat dolgoztam és nincs benn semmi olyan ami sértene vkit ( hogy érthető legyen a zene is töbszörösen fent van most is a film röl 1000 jelenet van fenn ) én több orát szivtam vele mire szépen összevágtam erre fogták és letörölték
akkor letöröltek olyat hogy autokrol dobtam fel szép képeket nem tudom kit zavart annyi olyan videó van. meg azt sem értem van h sex van a videoban és fenhagyták (benny benassi - satisfaction sex változatot multkor minden 18 nélkul megtudtam nézni pedig abban megadják a csajnak rendesen
) nekem amiben szép csajokat szedtem azt törlik
mostanában nem fogok csinálni vidit az biztos 
neked mijen videoid voltak ?
ui: ja és egész szép nézettséggel birt amit csináltam...
rien én multkor vagy 10 röl kaptam (no para)
mod nem tudok normálisan modolni mert kb 10 perc mire betölti ujra meg látom 2x hsz is lett

-
qdak
addikt
hali nekem multkor éjjel megjött Content ID Matches be a pár törölt videomrol h mi van akkor nem tudtam elolvasni volt vagy éjjel 2 és 4 kor kelnem kellet, nem töröltem moist nincs sehol, a legjobb h van video amivel sokat dolgoztam és nincs benn semmi olyan ami sértene vkit ( hogy érthető legyen a zene is töbszörösen fent van most is a film röl 1000 jelenet van fenn ) én több orát szivtam vele mire szépen összevágtam erre fogták és letörölték
akkor letöröltek olyat hogy autokrol dobtam fel szép képeket nem tudom kit zavart annyi olyan videó van. meg azt sem értem van h sex van a videoban és fenhagyták (benny benassi - satisfaction sex változatot multkor minden 18 nélkul megtudtam nézni pedig abban megadják a csajnak rendesen
mostanában nem fogok csinálni vidit az biztos 
neked mijen videoid voltak ?
-
copin
őstag
Esetleg küldj nekik levelet. Ha minden igaz, valahol lehet panaszkodni.
frankie! Én olyat láttam, ahol egy komplett videómegosztó elérhetetlen volt az országból.
-
copin
őstag
A hármas szám jegyében, a harmadik figyelmeztetés a végleges, ami után a videóid és a regisztrációd is törlik véglegesen. Minden törlésről kapsz értesítést. Ez ellen forrás megjelöléssel, kevés, tisztázó, vagy félrevezető kulcsszavakkal lehet védekezni. Valakik sokat használták a piros zászlót... Gondolom.
Az lenne az igazi, ha meg lehetne védeni videókat a törléstől, egy levélváltással, de erre gondolom nincs erőforrásuk. Egy regisztráció kell, hogy a haverok legalább tudják, hogy merre keressenek, a többi mellékes.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- EAFC 26
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Renault, Dacia topik
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Gaming notebook topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pl van 1 videom ami 2x van fent mert 1x csak 1 képpel raktam fel utána meglett a klipp azt is az senkit nem zavar 
VoidXs