Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aslan
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Érdekes jelenséggel van dolgom. Videokártyát váltottam. Régebben egy GTX 660-ast használtam, jelenleg GTX 950-et. Volt egy rövid köztes állapot a két kártya között, amikor egy AMD 6850 volt használatban.
Az új GTX 950-el beszerelésével egyidőben volt egy rendszer reinstall is, és azóta arra lettem figyelmes, hogy pl Google Chrome-ban HTML5 lejátszás helyett Flash lejátszás van. WTF! Firefoxban meg fordítva, Flash helyett HTML5.
De ez még nem is lenne baj, a probléma igazából az, hogy minden egyes videót 360p vagy 480p-ben játszik le alapértelmezetten, akár a Chrome-ról beszélünk (Flash), akár a Firefoxról (HTML5) ergo nekem kell külön manuálisan beállítani a felbontást a legnagyobbra, holott ezt korábban automatikusan tette.
Valami ötlet, hogy ez miért van, illetve, hogy tudom beállítani, hogy megint a videóhoz elérhető legmagasabb, de legalább 1080p-s felbontáson indítsa azonnal a videót?
Választ előre is köszönöm!
Üdv!
Aslan
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest