- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
válasz
Janoska26
üzenetére
Majd összeszedem listába, de egyszerűen minden részletéről süt, hogy amatőrök csinálták.
Egy szemléletes példa:
A grafikai beállítások változtatása után újra kell indítani a játékot, ez már magában elég elavult és idegesítő dolog. A játék kedvesen tájékoztat is erről, viszont azt írja, hogy szerinte a számítógépet kell újraindítani... Khomoly. Egyébként néha dob ilyen tizenfps-eket a konfigomon, különösebb látható ok nélkül...
A modellek bénák, a megvilágítás is béna/rossz, a játékmenet túlzottan is egyszerű, az első része egyébként is vontatott.
Alig van manipulálható tereptárgy, ha jól számoltam volt 2 féle széttörhető, a többi sérthetetlen.
A pályák amiken eddig jártam nagyrészt unalmasak.
Az ellenfelek némelyikét meglátva röhögőgörcs kerülgetett...
Még kicsit viszem tovább hááátha lesz vmi nagy fordulat a minőségben, de eddig minden részlet ennek az ellenkezőjéről árulkodott. Nemrég jártam egy résznél ahol kb. óra játék után először találkoztam egy ''normális'' szereplővel, aki nulla ajakszinkronnal és röhelyes szinkronhanggal hadovált valamit, arról hogy meg kell találnom a város vezetőit.. Habizti.
Az intró az valami ''művész'' alkotása, kész szenvedés végignézni és összvissz 1 értelmes dolog derül ki belőle, egyébként a történetvezetés az 1 nemlétező dolog szinte a játékban.
Nagy vonalakban ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs