- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
Némi szünet után tegnap végigvittem. "Érdekes" játék, kikapcsolódásra jó, a pályatervezés nagyon tetszett, a grafó meg ugye elég rossz, olyan retrós
. El lehetett vele ökörködni. -
Fáraó
őstag
Most mentem át Metro1 pályáról a (nem találjátok ki
) Metro2 pályára, és közben a szerelvény belső vázáról majdnem leugrott a textúra, annyira remegett
.
A graf tényleg nem jó, a modellek végképp, de a pályák nagyon ötletesen vannak tervezve és a díszítési elgondolás is jó.
Hangulata nem sok van, de el lehet vele szórakozni. -
Fáraó
őstag
Fent a tetőn jó kis zúzós rockra lehetett vadászni azokat a propellereseket! Király volt! Ez az első pozitívuma a játéknak!
Kár, hogy csak 3 ellen jött... -
glutamin
őstag
Gyors beszámoló:
Tegnap feltettem a gépre, elindítottam, játszottam vele 5 percet. Aztán kirázott a hideg tőle. Asszem ezek az ijesztgetős játékok már nem jönnek be nekem. Amúgy a grafikája egészen szépnek mondható (környezet), az ellenfelek tényleg baltával faragottak. Valamint egy "csőben" kell közlekedni szinte. Uninstall megvolt...
-
katt777
félisten
Hali!
Anno játszottam a játékkal, csak egy idő után uncsi lett a sok egyforma ellenség. Most viszont újra akartam játszani, de a felirat után lefagy, és kész. Próbáltam a video codec-ek telepítésével, ill. anélkül is, felpakoltam mindenféle kodek pack-ot, de semmi. A hardver ua, mint volt, csak SP3 az XP. Lehetséges volna, hogy ez a hiba oka? Vagy az újabb VGA driver? Találkoztatok már ezzel a problémával?
-
Fáraó
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Háát... OK-zd le!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten
Ezzel mit kezdjek?

-
Agyzuzo
addikt
A fagyós próblémára megtaláltam a megoldást, csak sajnos a későbbiekben is lesznek még, azokra meg még nem.

Akinek megáll a You are empty feliratnál, az indítja a játékot Windows 2000 kompatibilitási módban. Nekem segített. Sajnos a 2-3. pálya körül lesz egy rész, ahol viszont teljesen mindegy, mit csinálok, a játék kifagy és kész, nem tudok átjutni rajta... Úgyhogy elkélne egy patch... -
7600 GS
addikt
Segítsen már valaki!

-
7600 GS
addikt
Valaki?
-
7600 GS
addikt
Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy meglett tegnap a gamma,és hogyha elindítom a játékot,de már a főmenübe se akar belépni,csak az a felirat van kinn h You Are Empty.Szerintetek mi lehet a baj?
-
robekri
addikt
Végig nyomtam ezt a szart! Most már ezt mondom, mert egysíkú, unalmas, végén meg semmi ÁÁÁÁhh! De továbbra is jó ez a vadásszal visszarepűű!!

Üdv.: Robe -
Pfuu, megnéztem kipróbáltam le is töröltem hamar, nem teccett

-
-
7600 GS
addikt
Valaki igazán segíthetne már!!!!!

-
7600 GS
addikt
Valaki?

-
7600 GS
addikt
És nem lehet eredetibe?Demót vhonnan le lehet szedni?
-
7600 GS
addikt
És tudtok olyan oldalt,ahol le lehet tölteni a demóját?
-
7600 GS
addikt
Hol lehet kapni?
-
pisti
őstag
válasz
Janoska26
üzenetére
Majd összeszedem listába, de egyszerűen minden részletéről süt, hogy amatőrök csinálták.
Egy szemléletes példa:
A grafikai beállítások változtatása után újra kell indítani a játékot, ez már magában elég elavult és idegesítő dolog. A játék kedvesen tájékoztat is erről, viszont azt írja, hogy szerinte a számítógépet kell újraindítani... Khomoly. Egyébként néha dob ilyen tizenfps-eket a konfigomon, különösebb látható ok nélkül...
A modellek bénák, a megvilágítás is béna/rossz, a játékmenet túlzottan is egyszerű, az első része egyébként is vontatott.
Alig van manipulálható tereptárgy, ha jól számoltam volt 2 féle széttörhető, a többi sérthetetlen.
A pályák amiken eddig jártam nagyrészt unalmasak.
Az ellenfelek némelyikét meglátva röhögőgörcs kerülgetett...
Még kicsit viszem tovább hááátha lesz vmi nagy fordulat a minőségben, de eddig minden részlet ennek az ellenkezőjéről árulkodott. Nemrég jártam egy résznél ahol kb. óra játék után először találkoztam egy ''normális'' szereplővel, aki nulla ajakszinkronnal és röhelyes szinkronhanggal hadovált valamit, arról hogy meg kell találnom a város vezetőit.. Habizti.
Az intró az valami ''művész'' alkotása, kész szenvedés végignézni és összvissz 1 értelmes dolog derül ki belőle, egyébként a történetvezetés az 1 nemlétező dolog szinte a játékban.
Nagy vonalakban ennyi. -
pisti
őstag
Ez a játék úgy aránylik egy normális PC-s fps-hez kb., mint egy kínai tucathamisítvány ruhanemű, ahhoz amit utánoz.
-
pisti
őstag
Ez iszonyat gagyi.
-
Dilikutya
félisten
Magazin alatt egyaránt értettem offline/online médiát. Pl. a Gamestar/PC Dome elég sok játékról közöl hírt, és amiről látszik, hogy érdekli az embereket, azokról később is, képeket, videókat, dátumokat. A jó játékokról lehet hallani már előre, én viszont a You Are Empty-ről még sosem hallottam idáig, 2004 óta nem volt róla semmi hír. A fórum szerint egyébként nem nagy durranás, és az ingame videó ezt látszik alátámasztani. Megyek előre, és ami jön és csúnya, abba beleeresztek párat. Tudom-tudom, néha jó egy kis agyatlan hent,ahhoz azonban nem elég mozgalmas, nem olyan mint pl. a Serious Sam, na az az agyatlan igazán
. Grafikailag rendben lenne ez az orosz cucc, kis HL'' feeling van a környezetben, nulla és semmitmondó sztorival. A fegyverek elég vacaknak tűnnek, kivéve a dobtáras ruszki csodát. A ragdoll-t pedig úgy tűnik, senki sem tudja normálisan használni, elég életszerűtlenül működik itt is (bár én még nem láttam vele készült élethű eséseket, még a HL2-ben se, és a Crysis-ben is fos lesz), még a Q3 motorban is jobban meg van ez oldva. -
Fáraó
őstag
Csak kíváncsiságból: hol lehet megvenni és mennyibe kerül?
Se CDGalaxis, se 576... -
lolee
tag
A magazinok igen, a jó kis interneten meg elég nehéz ''kézben tartani'' a játékmegjelenéseket. (Ugyebár éves dolgok ezek)
Csöndbe jelent meg ennyi, sokan várták amíg köztudatban volt.
Az a jó ami híres?:
-Az NFS carbon-t is sok NFS-es megvette, és fikázzák rendesen. Ez van ha reklámoznak valamit. A gamer azelőtt veszi meg a játékot, mielőtt végigjátszotta, érted ugye...
-Ellenpélda: A Beyond good and Evil-t rengetegen imádják, nagyon pozitív kritikákat kapott világszerte, mégis anyagi bukás ez a kis gyöngyszem.
Egyébként én se játszottam még a játékkal, de balgaság lenne valamit látatlanba leírni a fent említett dolgok miatt. Pláne, ha (túl) régóta várt cím.
Na de nem is ez a dolgok lényege, hanem az a tény hogy az FPS-esek régebben majdnem annyira várták mint a STALKERT, és megjelent. Ezért beszélni kell róla, dícsérni, fikázni, vagy legalább kipróbálni.
Egyébként van már van hozzá magyarítás is! (onnan jutott eszembe a játék) -
Dilikutya
félisten
Nem értelek. A magazinok mindig beszámolnak az újabb képekről, videókról, megjelenésekről. Miután megjelent, mit írjonak még róla? Tartsanak megemlékezést minden hófordulon? Megjelenés után a játékosok dolga életben tartani. És még kiadás előtt a magazinok is azokkal a játékokkal foglalkoznak újra és újra, amelyek érdekelnek valakit.
Ahogy a videót nézegettem, nem véletlen, hogy feledésbe merült. Oda se neki, hamarabb adják majd Gamestar-hoz melllékletként
.
Az 1C Company adja majd ki a Digital Spray Studios készülő akciójátékát a You Are Empty-t valamikor 2005 folyamán. A történet az 1950 évek táján játszódik, mikor a szovjet tudósok a genetikusan móosított szuperkatonán dolgoznak. A próbák során valami félresikerül és a kisvárosra, ahol a kutatások zajlottak rászabadult a rémálom. A lakosok nagy része meghalt, aki pedig túlélte a pusztítást borzalmas változásokon ment keresztül. A játékosnak majd ide kell behatolnia és megküzdenie az itt élő mutánsokkal. Mivel mi is a fertőzött területen tartózkodunk a történet előrehaladtával különböző mutációkon megyünk keresztül, melyek előnyt jelentenek harcainkban. Mindehez egy remek 3D-s motor szolgáltatja a grafikát és szuper hanghatások kísérik az eseményeket. Az MI is igen fejlezz lesz, valamint valósághű fizikai modellezés is kerül bele.
2004-es hír. Egyébként a PC Dome fórumából nekem az derült ki, hogy angolul mostanában jelent meg.
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
Hmmm... Egy nagyon szép videót láttam róla régebben... Nem reklámozták a megjelenését! Lehet hogy vmi gond van vele?

Az Official Site: [link] -
lolee
tag
A játék megjelent 2006-ban.

Valaki tolta már?
Jutubon van ingame videó.
...Egyébként a tököm tele van azzal a globális problémával hogy addig van hír a játékokról amíg meg nem jelenik,megy a süket hype, aztán senki se tudja meg hogy kijött ezért feledésbe merül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 26
- Alkoholista nevelde
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Windows 11
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. El lehetett vele ökörködni.
) Metro2 pályára, és közben a szerelvény belső vázáról majdnem leugrott a textúra, annyira remegett
.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Majd megnézem. Viszont még mindig nem tudom, hogy mi okozza a galibát. Akkor nem kéne komaptibilizálni.