Új hozzászólás Aktív témák

• Dilikutya

félisten

válasz lolee #5 üzenetére

Magazin alatt egyaránt értettem offline/online médiát. Pl. a Gamestar/PC Dome elég sok játékról közöl hírt, és amiről látszik, hogy érdekli az embereket, azokról később is, képeket, videókat, dátumokat. A jó játékokról lehet hallani már előre, én viszont a You Are Empty-ről még sosem hallottam idáig, 2004 óta nem volt róla semmi hír. A fórum szerint egyébként nem nagy durranás, és az ingame videó ezt látszik alátámasztani. Megyek előre, és ami jön és csúnya, abba beleeresztek párat. Tudom-tudom, néha jó egy kis agyatlan hent,ahhoz azonban nem elég mozgalmas, nem olyan mint pl. a Serious Sam, na az az agyatlan igazán:). Grafikailag rendben lenne ez az orosz cucc, kis HL'' feeling van a környezetben, nulla és semmitmondó sztorival. A fegyverek elég vacaknak tűnnek, kivéve a dobtáras ruszki csodát. A ragdoll-t pedig úgy tűnik, senki sem tudja normálisan használni, elég életszerűtlenül működik itt is (bár én még nem láttam vele készült élethű eséseket, még a HL2-ben se, és a Crysis-ben is fos lesz), még a Q3 motorban is jobban meg van ez oldva.

Új hozzászólás Aktív témák