- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
clarke2001
újonc
Kedves Fórumozók !
Sony Xperia U ST25i készülékhez keresek CyanogenMod állományokat (vagy más, alternatív platformokat). A Youtube-on ott vannak a szép videók, hogy milyen klasszul megy rajta a CM12-is stb. de már csak és kizárólag halott linkeket találni a letöltésekhez. Emlegetnek valamilyen XDA fórumot, de ott is minden dead-link, már amit én megnéztem (nem vagyok profi). Egyéb helyeken is kerestem, a CM utódoldalán is, de ehhez a típushoz nem találtam semmit.
Tudna valaki segíteni olyan anyaggal, amivel ezt az egyedülállóan remek kis készüléket a hivatalos Android 4.0.4. fölé lehetne vinni ? (Vennék én új, más típust a mai platformokkal, de ilyen kompakt, kisméretű megoldású készüléket nem találtam, ezért ragaszkodom hozzá, más híján.)
Köszönet minden információért !
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest