Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
-
LOGOUT
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
kenand #14423 üzenetére
Én általában létrehozok a nasokon egy admin megosztást, csak a rendszergazda csoport + saját userem fér hozzá. Ebben hoztam létre egy symbol linket a domoticz-re. SSH-n előbb bele kell lépned a megosztás könyvtárába majd kiadni a
ln -s /volume1/@appstore/domoticz domoticz
parancsot.
SMB alól még be kell állítani a vezérlőpultban a fileszolgáltatások/smb/speciális beállítások/szimbolikus hivatkozások támogatása (2x).
szerk: ez persze csak akkor működik, ha /volume1-re van telepítve. Nem kell azonos köteten lenni, egy másik kötet tartalma is beemelhető egy megosztás alá, a lényeg, hogy ne legyen a link nevével azonos file/könyvtár a megosztásban. A petaspace helyett használom ezt a technikát, mert a sorozatok így másik köteten vannak, de a volume1/video alatt látszik. 3TB-s hdd-im vannak, a 6TB-os hdd-k több mint 2x drágább lett volna, amikor vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest