Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
Már nem. Baremetal-nak indult, majd az e3-1260l beszerzése után kb. héttel migráltam esxi 6.5 alá (dell perc h200 it módú vezérlővel). A vezérlő a 8 hdd támogatás+VM smart infó miatt kellett, az alaplapi vezérlő így az esxi-é (passtrought az egyik usb2-0-val együtt).
Úgy nézett ki, hogy szükségem lesz a munkában egy esxi-re, de végül centos+libvirt lett. Van egy másik gen8-am proxmox-szal, saját fordítású kernellel, mert nem adja át a h200-at (hp bios korlátozás, a hp tagadó cikkei ellenére. Nem vállaltam be egy xml file biosba sütését, inkább fordítottam egy kernelt kihagyva a hp által konfigurált opció beemelését és hibás érték visszaadása helyett működik benne a passtrought - az usb vezérlő átadása nem, az csak esxi alatt megy). Mindkét gépben 16GB ram + h200 hba van, jelenleg 4-4 hdd-vel. Két külső 5.25"-ös házat és a sas kábeleket már megvettem, a 4x2.5" mobil racket és a 8x1TB hdd-t még nem. Egy gen7-en használok már 8 hdd-t (2 db shr + 1 db shr2 kötet), 16GB ram + h310 hba-val (a h200 nem jó bele, rövid a backplane kábel).
Még beszerzés alatt van egy 1265Lv2 a proxmoxos géphez.@noorbertt:
9 az a 4, a típus mindig megadja a támogatott hdd-k számát, az utolsó két szám pedig a hivatalos kiadás évét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házimozi belépő szinten
- VGA kibeszélő offtopik
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Túra és kirándulás topic
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Essejó