Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- .LnB: ProtonMail(?)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
anulu
félisten
Izééé, felmerült bennem egy kérdés az alap problémával kapcsolatban. Az eredeti WinXP-s ASPI driver van fent, vagy az Adaptec féle? Ugyanis nálam is csinált ilyeneket, de az még SP1 nélkül volt. Ezzel az ASPI-vel viszont tökéletes.
Ide raktem fel: [L]http://web.axelero.hu/anulu/aspi.zip[/L]
Remélem segít, jobb 5letem nincs :(
(Unpack után aspi.com indít, utána aspi32.exe, majd reboot, térdre imához, és próba)
[Szerkesztve] -
GP-Sz
senior tag
''ilyet az xp hardverhibánál szokott csinálni''
Nem kizárólag. Csak azér mondom, mert tegnap egy hangkártya driver frissítésnél nekem az xpm (nyilvánvalóan a driver hibájából) annyira megadta magát, hogy bootolás közben egy hang nélkül resetelt. És a kártyának semmi baja nincs. Én meg közben a konyhából hallgattam, hogy mi ez a sok pittyenés, aztán mikor bementem néztem, hogy a gép végtelen ciklusban újraindul-bootol-újraindul :D -
b.bone
senior tag
OFF!:)) az ilyenekért szeretem a PH!-t:)
ON
(amugy sry az offért. ) -
Protoss
senior tag
válasz
alázógyík #30 üzenetére
Hali!
Lámának fog tünni a feltevés, de ''márkás'' kereskedők néha cabel selectre állítva, hagyják az 1 szem vinyót is a gépben (még ''márkásabbak'' slave). Ebből eredő galibával már találkoztam, bár nem ilyen súlyos formában. Ott simán minden drive megelőzte a vinyót (a daemon is :D), és biza a progik rendesen kevertek.
Üdv -
alázógyík
addikt
-
rdi
veterán
Kár, hogy nincs it Tsibe, de talán azt javasolná, hogy a hibaüzenetet küld el az ms oldalára. Ő azt is meg tudná mondani, hogy mi a link.
A másik javaslatom, hogy az XP naplózza a rendszerhiba miatti leállásokat.
A véleményem pedig az, hogy ilyet az xp hardverhibánál szokott csinálni. főleg azok után, hogy másik gépben ugyanezt csinálta, vagyis ott ugye egy másik szoftver futott.
Azt azért nem hiszem, hogy RAM hiba lenne, főleg hogy 1 G RAM-ot írtál. De egy memteszt az mindíg jól jöhet, szinte varázsszernek tekinthető. :)
Ja tényleg, ha másik programmal fut a film, akkor mégiscsak szoftver hiba lesz ez. A furcsa, hogy nem írsz semmilyen hibaüzenetről.
Slave, master stb. vinyóbeállítások jók?
[Szerkesztve] -
alázógyík
addikt
-
bdav
őstag
válasz
CharlieDrop #18 üzenetére
írta h. másik gépben is elöjött ugyanez a hiba (másik gép mennyire volt más?)... különben: Memtestet jó lenne lefuttatni, hátha. Chipset driverek vannak telepitve?
IDE driveok kötése hogy van? (bár nemtom h. ennek van-e jelentösége, de ki tudja) -
alázógyík
addikt
válasz
CharlieDrop #18 üzenetére
A tápom 400W-os Mercury,Abit NF-7 2200XP+,9700pro,512MB 400Mhz Ram,1 LG DVD-Rom,1 LG 40*12*40 Cd-Rw,Audigy 1,
-
alázógyík
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #15 üzenetére
Az érdekes az hogy pl. BSplayer az elindítja a filmet, de a Daemon minden iso,image file-al ezt csinálja!
Sok game is kiakad,ugyanis használná a daemon által létrehozott drive-ot!
[Szerkesztve] -
alázógyík
addikt
válasz
CharlieDrop #13 üzenetére
Semmi!
A daemon-al betöltök 1 iso file-t,s ott be szeretnék lépni 1 könyvtárba és akkor már csippan is a gép,ill. most már le is áll!!
Ugyan ezt csinálja mikor a media playerben 1 dvd-t akarok beolvastatni! -
CounterBoci
senior tag
Nekem ugyanezt csinálja mercedes-benz world racing alatt. Egyszercsak reset minden ok nélkül. Semmi mással nincs gond én elkönyveltem a játék hibájának
-
alázógyík
addikt
válasz
CharlieDrop #6 üzenetére
Most néztem meg,be van kapcsolva,ez most jó nekem v. nem? :F
Mert tegyük fel kikapcsolom,akkor bármely hiba még felléphet,nem? -
CharlieDrop
veterán
A saját gép/tulajdonságok/Speciális/Indítás és helyreállításnál ki van kapcsolava az automatikus újraindítás rendszerhiba esetén?:)
-
alázógyík
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
Sajna nincs rá lehetőségem,így ezt még nem tudtam végrehajtani!
Lehetséges hogy a winyó szarakszik?
Megnéztem a SMART-ot AIDA-val,mindent rendben talált!
????? -
alázógyík
addikt
HÁJ!
Nem semmi a problémám!
Ez már a 3. Xp-m a sorban egymás után,ugyanis mikor dvd-t szeretnék lejátszani a media playerrel v. használnám a daemon-t,rögtön resetel a gépem!
Namármost próbáltam más verziójú programokat,nem segített!
A vicc az hogy mikor elvittem a vinyómat máshova,azzal a géppel is ezt csinálta daemon használatakor.A winyó egy 80GB-o IBM Deskstar,leformáztam nincs badsector 1 darab sem!
Az XP-m angolPro+SP1,és a netről is frissítve lett!
Legyetek szívesek segíteni mert SZÉTbasz az ideg!!!!! :(((
Aktív témák
- Honda topik
- Hővezető paszták
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest