Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
simbazz
aktív tag
Tele van az ország átcimkézett Tbred-A (!) 2200+-okkal. Ugyebár Tbred-A 2100+-ig készült, elvétve ugyan emlegetnek 2200+-t is, de az kamu. Szóval 2200+ és fölötte kizárólag Tbred-B lehet vagy ugye Barton.
Én is kísértetiesen ugyanígy jártam, ügyfélnek toltam össze egy KV7, 2200+ kombót, az istennek nem akart rámenni a win, fagyott orrbaszájba. Videokártya és RAM csere is beugrott, akkor se. Utolsó gondolatként proci feszemelés, láss csodát, minden tökéletes. Ezután azonnal AIDA izzítás, mondta a frankót: Tbred-A. KIUHB sorozat volt ráírva, de mint utólag kiderült, az is kamu volt, KIUHB eleve 2000+-ig lehet, volt valahol egy táblázatom, neten rá lehet keresni. Ennyi, procit visszavittem a boltba, nem is ellenkeztek, azonnal adtak egy Tbred-B 2200+-t.
Ez van, kötelesek visszacserélni, ha nem megy gyári feszültségen.
Kaptam már másik ügyfél számára 2000+-t, JIUHB (szintén Tbred-B-t sejtetett) Tbred-A procit, de az ''sajnos'' vitte alapfeszen a 2000+-t, nem lehetett reklamálni.
Sok bugris nyomoronc boltos ott ver át, ahol csak bír. Tisztelet a kivételnek.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs