Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnellsmith
senior tag
-
The DJ
addikt
Hát akkor hozzád képest én még nagyon kezdő vagyok a fogyasztás terén
Abban viszont teljesen igazad van, hogy lassan már az egészséges szót is törölni lehetne a szótárból
Helyette használhatjuk bátran a káros és a kevésbé káros kifejezéseket.
Az biztos, hogy engem is felpörget és ez jó, mert általában mikor megyünk hétvégén valahova társasággal akkor én vezetek és mivel nem ihatok, ezért ennél maradtam, de hatásos, úgyhogy a továbbiakban is vásárolni fogom eme nedűt
Hetente 1x-2x néhány doboz. Viszont olvasgattam, hogy van aki a Hell-re és egyéb márkákra esküszik, azokat is ki fogom próbálni, hátha találok valami szimpatikusat.
-
Mawyx
őstag
Go is majdnem szokásos körülmények között (itthon, gép előtt, szokásos forgós székemben) elfogyasztva. A múltkori Adrenalin olyan rossz élmény volt, hogy a teljesen szokásos helyzetet (reggel fogmos után álmosan, saját szobában, gép előtt, forgós székben
) nem mertem bevállalni. Nem tudom mihez hasonlít az íze, de rossz nagyon
pedig a doboza szép.
Nagyon fontos, hogy mindig ugyanolyan körülmények között igyuk meg, amiket össze akarunk hasonlítani, mert nekem vhogy más íze van otthon a dolgoknak, más a suliban, nem mindegy, hogy sietve bedobom vagy lassan eszek-iszok vmit, nem mindegy, hogy éhes-szomjas vagyok vagy csak úgy fogyasztom. -
darnellsmith
senior tag
sikerült össze ismerkednem/barátkoznom a (nagy gyűjtő szenvedélyemnek köszönhetően, 690 doboz...
) a red bull magyar kommunikációs manager-ével. Meghívott bulls vs lions-ra, amikor augusztusba besenyei repkedett + f1es kocsik száguldoztak a lánchídon, air race-re vip jegyekkel mentem a tesómmal, kivittek tökölre élőbe megnézni az air race-es es gépeket, meg ilyen "apróságok". Aztán Ő küldte nekem, red bullos minivel hozta két csaj pestről gondolom hozzám győrbe, + 10 doboz red bullt bele, pont annyi fér be, mázlista vagyok?
-
Mawyx
őstag
Ez tuti nagyon
Mennyire jók ezek a nem gázos hűtők, hanem ezek a termoelektromos kompresszor nélküli kishűtők? Ha abból indulok ki, hogy az autós szivargyújtős hűtők is ilyenek, akkor sajnos semmit se érnek. Ez a még akár esetleg 20fokos különbségre is képes (abból jó, ha a felét tudja valójában), ez elég gagyi. Kocsiban van 60fok, a jó esetben 40fokos ital hát khmBár szobába raknám... Pl ezt néztem ki.
-
Mawyx
őstag
De most, 1 vagy 2 hete volt ez, 4es fólia 750ft, vmi januári akció.
Ma ittam egy Hell-t a suliban, ízlett így elsőre, de nem hiteles, mert szomjas voltam és álmos és minden bajom volt, akármilyen löttyöt felszívtam volna
Az itthonit még nem ittam meg, de ha ízlik, akkor sietni kell, mert asszem a metróban 99ft, de gyorsan meg is nézem a prospektusukat neten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Formula-1
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest