Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
viki7
csendes tag
válasz PazsitZ #3469 üzenetére
Szerintem ez nagyon baráti ár,pláne,hogy beszerzési...
Vendéglátós üzletvezető vagyok,tudom,mi,hol,mennyibe kerül...
Ja,és meglepődnétek azon is,mekkorát kaszálnak rajtatok a multi cégek pl:a töményeken is.
Dobozos Burnt 183-ért kapjuk,a fél literes műanyag palackosat 250.ért a Colától -
WRoli
tag
válasz PazsitZ #3501 üzenetére
Jó-jó értem én a márkát...hogy azért nagyon drága .az tiszta!
De akkor végülis nagyba nem tér el egy red bull ,meg egy cobra .összetevői,alktotóelemei.hatóanyagai!
ebböl az következik hogy a redbult sem több elöálitani 20 ftnél (2deci)
Csak a marketing ,meg a 'márka' emeli az árát,már kivitelkor!
Ha ez így van akkor végülis.. kvázi hülye az az ember aki megveszi a 300-350ft-s red bult-ill bombát!IQ
-
WRoli
tag
válasz PazsitZ #3503 üzenetére
Igen..de ha .ilyenbe vélekedsz hogy valaki anyira sznob..nem tudom. én eddigis az olcsóbbat ittam ,és ezután is ezt fogom ..buliba meg kerüld el az energia italt ,mert ot aztán képesek borsos árat elkérni érte! Szem rebbenés nélkül egy red bull 600-700ft.- simán!
De ez van! Lehuzzák a népetIQ
-
ToBeY
nagyúr
válasz PazsitZ #4029 üzenetére
Nekem is tulajdonképpen a pulzusom gázos,mert a vérnyomásom beállt másnap egy elfogadható értékre (130/90).Viszont a pulzusom 100-140 között ingadozott még éjszaka is,így csak a pulzusomra kaptam gyógyszert.Szóval szerintem inkább a pulzust "piszkálja meg" az energiaital.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz PazsitZ #4186 üzenetére
Ez érdekes, mert én most nézemtem meg a 0.6-os palackon és a kisüveges 250ml-en is: 15mg/100ml van írva.
A konzerveset nem komálom annak olyan fura íze van."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz PazsitZ #4190 üzenetére
RegElek oldala szerint ezekben ennyi is van. A többi 330ml cukormentes és többi bombában 32mg a mennyiség:
[link]
Én csak ezt a klasszikusat komálom de ezt is csak az íze miatt. Engem hidegen hagy ha rögtön el is alszok utána, nem azért szoktam inni, inkább az ize ami megfogott."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
chris94
tag
válasz PazsitZ #7354 üzenetére
az azért van, mert kitalálták ugye a magas koffeintartalmú termékek megadóztatását, így az energiaitalokét is
és ez minden 10mg/100ml koffeintartalmú termékre vonatkozik, tehát pl kávéra is.
És a Hell nem úgy döntött, hogy csökkenti a koffeintartalmat, hanem természetes összetevőkkel igyekszik elérni ugyanazt a hatást.Ez a Hell New Generation
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest